Cum să obții Hulu în Canada în 2019

Cum să obții Hulu în Canada în 2019

De Michael Smolski, 02-02-202 11:21:55 în Divertisment


Vrei să obții Hulu în Canada în 2019? Nu te învinovățim. Mai ales dacă locuiești la 20 de minute de vecinii americani, care se pot bucura liber. Dar doar pentru că Hulu nu este disponibil în Canada nu înseamnă că nu puteți configura Hulu în Canada.

De asemenea, nu trebuie să fiți blocați cu Netflix canadian limitat. Puteți urmări American Netflix în Canada dacă doriți, iar noi am făcut conținut înainte.

Însă, pentru a obține Hulu în Canada, în 2019, trebuie să parcurgeți 3 pași:

 • Trebuie să vă faceți un cont Hulu.
 • Trebuie să-l păcăliți pe Hulu crezând că sunteți în SUA.
 • În cele din urmă, trebuie să păcăliți magazinul de aplicații pentru a descărca Hulu.

Se pare că a primi Hulu în Canada în 2019 este ușor, nu? Nu chiar.

Acest lucru este la fel de complicat, deoarece ajunge până la accesarea unui serviciu într-o țară în care nu este disponibil. Vezi, nu este simplu să faci un cont. Pentru a crede că sunteți în SUA, aveți nevoie de instrumentele potrivite. Oh, iar magazinul de aplicații necesită câteva mișcări diferite, în funcție de dispozitivul pe care doriți să îl urmăriți pe Hulu, deci nu, nu este atât de ușor.

Dar doriți să obțineți și Hulu în Canada în 2019 și vă vom prezenta cum să o faceți în cel mai simplu mod posibil.

Crearea unui cont Hulu pentru a primi Hulu în Canada în 2019

Configurarea contului Hulu nu este chiar atât de grea. Dacă aveți deja instrumentele potrivite. Și aceasta este, în general, problema.

Nu o să vă prezentăm cum să faceți un cont Hulu așa cum este la fel ca orice alt cont.

Problema?Ai nevoie de un card american pentru a te înscrie.

Și asta, asta complică lucrurile.

Iată recomandările noastre:

 • Întreabă un prieten. Dacă locuiești în Canada, indiferent de granița cu SUA sau nu, este posibil să cunoști un rezident american. Cel mai bun lucru este să întrebi. Întrebați-vă dacă doresc să partajați un cont. În funcție de persoană, s-ar putea să nu funcționeze la fel de ușor. Poate că trebuie să oferiți câteva stimulente. Poate oferiți să partajați ceva cont pe care îl aveți deja pentru altceva. Ca de exemplu DAZN. Și dacă nu folosesc deja Hulu, poate întrebați-i dacă vor să o folosească sau dacă vă pot face doar un cont.
 • Întrebați un prieten care locuiește în SUA dacă puteți utiliza cardul lor. Cel mai probabil nu te vor lăsa, dar nu știi niciodată.
 • Obțineți un card preplătit. Acum, cardurile preplătite nu au un succes garantat, dar sunt relativ ușor de obținut, iar dacă găsiți cea potrivită, tot ceea ce aveți nevoie.
 • Obțineți un card virtual. Acestea au șanse și mai mici de reușită, dar sunt cele mai ușoare de obținut. Motivul nivelului lor mai scăzut de succes? Ca majoritatea oamenilor le lasă goale. Trebuie să ai bani pe ele.

După ce descoperiți problema cardului, pentru a obține un cont Hulu, furnizați o adresă americană și utilizați un card american. În afară de asta, este la fel ca și înregistrarea pe orice alt site.

Pentru a obține Hulu în Canada în 2019, Hulu trebuie să creadă că sunteți în SUA

Crearea unui cont Hulu este cu siguranță cea mai grea parte a acestui tutorial. Dar să-l păcălești pe Hulu să crezi că te afli în SUA este de fapt cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci dacă vrei să folosești Hulu în Canada în 2019. Întrucât cere Hulu să crezi că te afli în SUA în fiecare secundă, te uiți la ceva sau altfel nu puteți urmări conținutul dvs..

Ce trebuie să se întâmple pentru a obține Hulu în Canada din 2019 din această perspectivă? Trebuie să părăsiți Canada practic. Aceasta este cea mai simplă formă posibilă.

Un VPN este ceea ce trebuie să faci asta.

Citiți acest lucru pe site-ul PrivateVPN. Asta te-ar putea face să crezi că vom fi părtinitori.

Adevărul este că, dacă doriți, puteți utiliza un serviciu diferit pentru Hulu. Cu condiția să funcționeze cu Hulu. Problema este că, deși serviciile publicizează câte servere au, de multe ori nu menționează ce suportă aceste servere. Puteți avea peste 100 de servere în SUA, dar dacă nu funcționează cu platforme precum Hulu sau Netflix, atunci care este ideea?

Nu vom spune că serviciul PrivateVPN este cel mai bun serviciu VPN pentru dumneavoastră, deoarece nu fiecare serviciu este potrivit pentru toată lumea, dar în ceea ce privește divertismentul, PrivateVPN are servere care funcționează cu platforme precum Hulu, Amazon Prime, DAZN și, da, cele mai multe regiuni Netflix de pe planetă, așa cum se arată într-un test realizat de Comparitech.

Dacă trebuie să utilizați Hulu doar în Canada sau în orice regiune în care vă aflați, orice serviciu VPN care funcționează cu Hulu funcționează. Problema este că Hulu este în căutare constantă de servicii VPN, datorită presiunii deținătorilor de drept asupra conținutului pe care îl arată. Și are sens. Cineva care are dreptul să prezinte o emisiune TV în Canada nu dorește să vizionezi emisiunea prin Hulu. Și datorită acestui fapt, o mulțime de servicii VPN nu funcționează cu Hulu. Și când o fac, se descompun deseori.

Dacă utilizați PrivateVPN pentru a obține Hulu în Canada în 2019, descărcați clientul și conectați-vă la unul dintre serverele Hulu care funcționează și asta vă va permite să urmăriți Hulu în Canada. Ei bine, pe browserul tău web.

Este ceva mai complicat pe platformele mobile și pe Fire TV Stick / Cube, deoarece ai nevoie de o aplicație. Să trecem prin asta acum.

Cum să obțineți aplicația Hulu în Canada pe iPhone / iPad

Știți cum să vă deconectați din contul dvs. iCloud? O faci în setări.

Trebuie să vă deconectați urmată de crearea unui cont nou bazat în SUA.

Este foarte simplu, dar trebuie să știți despre asta înainte de a face acest lucru. O VPN nu va schimba locația magazinului așa cum este. Chiar dacă unele site-uri VPN ar putea spune asta. Trebuie mai întâi să schimbați locația magazinului dvs., iar pentru a-l schimba, trebuie să vă faceți un cont nou.

Dacă nu creați un cont iCloud nou, ci schimbați regiunea pe actualul dvs., veți pierde totul, nu faceți asta!

După ce primiți Hulu pe iPhone / iPad, puteți să vă autentificați în contul vechi. Sau nu. Nu contează. Veți păstra conținutul din ambele conturi în orice mod.

Cum să obțineți aplicația Hulu în Canada pe dispozitivele Android în 2019

Utilizator Android? Da. Pașii de aici vor fi complet diferiți de ceea ce trebuie să faceți pe iPhone. Este mai complicat pe Android.

 • Pe dispozitivele Android, mai întâi, accesați payments.google.com și faceți clic pe Setări.
  În timp ce este acolo, apăsați pe Țară filați și apăsați Continua.
 • Selectează NE ca țară și a pus o adresă americană în.
 • Trimiteți și intrați în Setări a dispozitivului dvs..
 • Apăsați mai departe Aplicații si gaseste Magazin Google Play.
 • Când este acolo, apăsați Forță de oprire urmat de Depozitare și găsiți Magazin Google Play si acolo.
 • apasă pe DATE CLARE în capace.

Acest lucru ar trebui să vă permită să primiți Hulu în Canada pe dispozitivele dvs. Android și, dacă nu, atunci repetați ultimele 2 puncte. Puteți face întotdeauna câteva căutări pe Google în cazul în care dispozitivul dvs. diferă de al nostru. Sau accesați asistența pentru clienți.

Cum să obții Hulu în Canada în 2019 pe Fire TV Stick

Partea Fire TV Stick de a obține Hulu în Canada este întotdeauna partea noastră cea mai puțin preferată despre care scrie, deoarece tinde să fie mai complicată.

 • În primul rând, accesați site-ul Amazon. Apăsați mai departe Contul tău.
 • Ar trebui să poți vedea Conținut și dispozitive Acolo. Apasă pe asta.
 • Acolo ar trebui să poți schimba locația. Schimbă-l pentru a fi în SUA.
 • După ce faci asta, trebuie Anularea înregistrării contul dvs. de pe Fire TV Stick / Cube pentru a avea loc modificarea.
 • Pentru a face acest lucru, pe dispozitivul Amazon, accesați Setări urmat de Contul meu, și acolo, Anularea înregistrării, și conectați-vă înapoi.

Cel mai probabil va trebui să furnizați și o formă de plată americană în contul Amazon pentru a putea descărca Hulu. Deși asta depinde de bancă / card.

Dacă ați dorit să știți cum să obțineți Hulu în Canada în 2019, acesta este modul în care o faceți!

A lua Hulu în Canada în 2019 nu este greu dacă ai toate lucrurile pe care trebuie să le faci în fața ta. Și acest tutorial acoperă tot ceea ce trebuie să știți despre cum să obțineți Hulu în Canada.

La fel ca toate celelalte postări noastre acoperă lucruri care vă vor ajuta să configurați alte servicii, indiferent dacă sunt sau nu în Canada.

Faceți un cont folosind un card american. Fool Hulu folosind PrivateVPN. Descărcați Hulu prin modificarea setărilor magazinului. Aceasta este tot ce este nevoie.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me