Cum să folosiți funcția de potrivire pentru arte și cultură Google în afara SUA

Modul de utilizare a Artelor Google & Caracteristică pentru fața culturii în afara SUA

De Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 în Divertisment
Multe celebrități vorbesc despre asta pe social media. Google a declarat că 30 de milioane de selfie-uri au fost luate deja cu acesta. Dar există o singură problemă. Dacă doriți să utilizați Artele Google & Funcția de potrivire a feței de cultură din afara SUA, nu o puteți.


Engleza nu a fost prima limbă. În prezent, aproape 7000 de limbi care există încă. Există mult mai mult decât atât. Majoritatea sunt dispărute. Ei au murit. Arta, însă, nu este dispărută. Nu vorbim limbi de acum 500 de ani, dar cu siguranță ne uităm la artă de acum 500 de ani. Și Google a adus acea artă pe ecranele telefonului nostru cu Art & Aplicația pentru cultură. Și nu doar arta veche, ci și arta modernă. Indiferent dacă este aproape de artă sau nu, Google îți aduce artă. Aplicația lor este ca un muzeu al internetului.

Cum să folosiți funcția de potrivire pentru arte și cultură Google în afara SUA
Aplicația în sine, este o modalitate excelentă de a te scufunda în trecut sau de a te inspira, dar recent Google a adăugat o caracteristică care a făcut acest serviciu care nu a fost auzit de mulți oameni auziți. Au adăugat o caracteristică de potrivire a feței care permite oamenilor să își ia un selfie care este apoi analizată. Nu puteți utiliza Artele Google & Cu toate acestea, funcția de potrivire a culturii din afara SUA este totuși. Dar dacă sunteți în SUA, pe baza unei imagini despre dvs. și a analizei de către Google, puteți găsi persoane care vă par similare din trecut. Evident, nu veți obține întotdeauna meciuri perfecte, până la urmă, aceasta este doar o bază de date de artă, nu a tuturor celor care au existat.

Această caracteristică a făcut ca oamenii să fie interesați automat. Nu este un schimbător de viață, ci ceva interesant de privit. Ceva care te va inspira poate să te uiți la istoria familiei tale.
Cu toții cunoaștem pe cineva la televizor care arată similar cu cineva pe care îl cunoaștem. Cu această caracteristică nouă, nu trebuie să ne uităm. Google ne aduce asemănări. Nu sunt oameni din emisiunile TV, dar sunt oameni din trecut. Dubbelgangerii noștri.

Cum să folosiți funcția de potrivire pentru arte și cultură Google în afara SUA

Ați putea fi interesat, dar, din cauza restricțiilor, este posibil să nu puteți utiliza Google Arts & Funcție de potrivire pentru fața culturii în afara SUA.

Dar există un truc...

Utilizați Google Arts & Funcție de potrivire față de cultură în afara SUA, prin Tricking Google

Dar cum să păcălești giganti, cum ar fi Google? La fel ca în cazul oricărei alte companii. Modificați locațiile. Și nu, nu zburați în SUA doar pentru a vă lua un selfie. În schimb, practic schimbați locațiile. Ceva ce vă permite o rețea privată virtuală, cunoscută și sub numele de VPN. Ei bine, dacă nu trăiești în China, dar există o altă postare despre asta.

Un VPN vă menține criptat. Ce inseamna asta? Înseamnă că nu contează dacă este guvernul sau furnizorul dvs. de internet, ceea ce veți face va fi în siguranță. Nimeni nu va ști. În acest caz, nu aveți prea multe de ascuns, cu excepția cazului în care dubbelgangerul dvs. nu arată prea bine.

Cum să folosiți funcția de potrivire pentru arte și cultură Google în afara SUA
Când utilizați un VPN, puteți fi practic oriunde, cu condiția ca compania pe care o utilizați să aibă servere în țara în care doriți să vă conectați. PrivateVPN oferă 56 de locații server diferite. Nu că veți avea nevoie de 56 în această instanță, deoarece trebuie doar să vă conectați la un server din SUA.

E simplu. Cu excepția cazului în care sunteți în SUA, înainte de a vă conecta la un VPN, Google Arts & Cultura Google nu va afișa noua funcție de potrivire a feței. Dar odată ce vă conectați la un server american în timp ce utilizați un VPN și reporniți Google Arts & Cultura, va apărea automat odată ce defilați ușor.

Cum să o facă

Primul pas în utilizarea Artelor Google & Funcția de potrivire a feței de cultură din afara SUA este de a configura un cont PrivateVPN.

  • Pentru a face acest lucru, accesați site-ul PrivateVPN și apăsați butonul de cumpărare din partea dreaptă sus a ecranului. Nu vă faceți griji. Ai o garanție de returnare de 100% dacă nu îți place.
  • În continuare, completați detaliile necesare și îndreptați-vă la secțiunea Descărcare din partea de jos a ecranului dacă intenționați să folosiți serviciul nostru pe alte dispozitive decât telefoanele dvs. Dacă doriți doar să utilizați Artele Google & Funcția de potrivire a feței de cultură în afara SUA, atunci pur și simplu căutați-l în magazinul de aplicații și instalați-l.
  • După instalare, furnizați-vă detaliile și conectați-vă la un server american.
  • Deschide Artele Google & Cultură și defilați până vedeți o întrebare care vă pune dacă portretul dvs. se află în muzeu.

O caracteristică plăcută care îmbunătățește istoria

Să înțelegem, asta nu va schimba planeta, dar este un instrument distractiv de încercat. Și o modalitate drăguță de a te interesa de istorie, cercetând oamenii pe care îi găsești.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me