Cum să faci Hulu să funcționeze în Canada în 2019

Cum să faci Hulu să funcționeze în Canada în 2019

De PrivateVPN, 2019-01-09 11:47:09 în Divertisment


Vrei să știi cum să faci Hulu să funcționeze în Canada în 2019? Desigur, da. Dacă vă pasă de vizionarea emisiunilor imediat după ce se aeriană, mai degrabă decât după ce s-a terminat un sezon, Hulu este o alegere mult mai bună decât Netflix sau Amazon Prime. Mai ales că oamenii de pe internet pot fi cruzi și pot oferi spoilere în cele mai neașteptate părți ale internetului.

Lucrul despre Hulu, totuși, s-ar putea să prezinte spectacole mult mai rapid, dar în realitate nu este disponibil nicăieri pe bara planetelor din SUA și Japonia, Japonia prezentând doar emisiuni japoneze. Și asta dacă trăiești în Canada, Europa sau oriunde altundeva.

Dar de ce Hulu nu este disponibil în primul rând în Canada?

Mai bine spus, Hulu nu este disponibil în Canada, deoarece costă mult mai mult să prezinte spectacole după ce se difuzează în timp ce se termină un sezon.. Și pentru fiecare emisiune TV pe care doriți să o prezentați într-o țară diferită, trebuie să obțineți drepturi pentru a o afișa acolo. Și acești bani trebuie cheltuiți de mai multe ori. Oh, și să nu uităm că anumite canale TV din alte țări au deja drepturi asupra anumitor conținut emisii Hulu din SUA.

Pur și simplu are mai mult sens pentru Hulu să se dubleze la aducerea de conținut în SUA decât să cheltuiască mulți bani pe alte piețe.

Așadar, pentru ca Hulu să funcționeze în Canada în 2019, trebuie doar să-l păcăliți pe Hulu crezând că sunteți în SUA.

Ce este necesar pentru ca Hulu să funcționeze în Canada în 2019?

Ai nevoie de un card american. Trebuie să-l faceți pe Hulu să creadă că sunteți în SUA. Și în sfârșit, trebuie să descărcați aplicația Hulu. Asta trebuie să se întâmple pentru ca Hulu să funcționeze în Canada în 2019.

Simplu? Pe hârtie. Cu toate acestea, mult mai complicat în realitate.

Să mergem cu asta.

Crearea unui cont Hulu pentru ca Hulu să funcționeze în Canada în 2019

Pentru a face Hulu să funcționeze, mai întâi ai nevoie de un cont.

Și da, este la fel de simplu ca să faci orice alt cont, dar trebuie să faci două lucruri.

  1. Trebuie să utilizați un generator american de adrese pe care îl puteți găsi pe Google pentru adresa dvs..
  2. Ai nevoie de o carte americană pentru a configura Hulu.

Fără card american, nu veți putea să vă faceți un cont.

Din fericire, nu trebuie decât să-ți faci un cont, deoarece poți folosi cărți cadou după, dar pentru a-ți face un cont, trebuie să ai unul.

Cum obții unul?

  1. Întrebați un prieten din SUA. Fie pentru cardul dvs., fie pentru a le împărtăși contul. Ofertă de plată la nevoie. Poate chiar oferi un serviciu diferit în schimb. Oamenii care iubesc divertismentul iubesc divertismentul și vor mai mult. Poate că vă puteți furniza contul DAZN dacă utilizați DAZN.
  2. Cumpărați un card preplătit. Acestea sunt grozave, dar nu întotdeauna funcționează. De asemenea, va trebui să așteptați să vină unul. Cel mai bine este să faceți cercetări despre acestea. Majoritatea ar trebui să funcționeze, deși majoritatea cărților preplătite funcționează ca o carte de credit dacă sunteți vreodată în SUA. Cheia este să ai bani pe ea. Acesta este un element cheie pe care mulți oameni îl pierd.

Îl înnebunești pe Hulu să crezi că ești în SUA

Acesta este un pas mult mai ușor decât crearea unui cont Hulu, dar este unul mai important, deoarece acest pas va trebui să fie aplicat în fiecare secundă pe care o utilizați Hulu.

Există două moduri de a fi în SUA. Mergând acolo sau fiind acolo practic.

Pentru a merge acolo, aveți nevoie de un VPN care este o rețea privată virtuală. Dacă doriți să faceți Hulu să funcționeze în Canada în 2019, trebuie să utilizați un VPN pentru a fi în SUA practic.

Dar ai nevoie de un VPN care să accepte Hulu. Doar pentru că este disponibil un server american nu înseamnă că funcționează cu Hulu. Serverele nu contează. Este ceea ce susțin, care contează, iar Hulu nu este la fel de susținut ca Netflix.

Dacă sunteți suficient de angajat să parcurgeți toată această postare pentru a face Hulu să funcționeze, atunci șansele sunt să doriți și SUA și Marea Britanie Netflix împreună cu alte locații Netflix. Și asta vă va permite PrivateVPN să faceți. Oferim asistență pentru cele mai multe locații Netflix pe baza a 5.000 de teste efectuate de 59 de servicii VPN de către Comparietech. Susținem 21 de locații Netflix diferite, oferindu-vă cea mai largă gamă de conținut posibil. În timp ce sprijină și Hulu.

Îți creezi un cont PrivateVPN. Descărcați clientul nostru pe platforma dvs. Și în sfârșit, vă conectați la serverul nostru american acceptat de Hulu.

Descărcarea aplicației Hulu pentru ca Hulu să funcționeze în Canada în 2019

Amazon Fire TV Stick, dispozitivele Apple și dispozitivele Android sunt cele mai comune dispozitive pentru care veți avea nevoie de o aplicație Hulu. Dacă vă aflați pe un computer, veți fi bine fără unul, astfel puteți săriți această parte.

Descărcarea aplicației Hulu pentru ca Hulu să funcționeze în Canada în 2019 pe Apple Devices

Pe dispozitivele Apple, trebuie să creați un cont iCloud nou.

Pentru a face acest lucru, mai întâi, deconectați-vă din contul pe care îl aveți acum. Motivul pentru care trebuie să faceți acest lucru este acela pentru a nu pierde nimic.

Când creați un nou cont iCloud, asigurați-vă că are sediul în SUA cu o adresă americană pe care o puteți obține utilizând un generator de adrese cu o căutare rapidă pe Google.

După aceea, descărcați Hulu și înregistrați-vă în contul vechi dacă doriți.

Descărcarea aplicației Hulu pentru a face Hulu să funcționeze în Canada pe dispozitivele Android

Pe dispozitivele Android, nu trebuie să vă faceți un cont nou. Trebuie doar să vă schimbați detaliile.

  • Mergi la payments.google.com. Click pe Setări. Apăsați pe Țară fila.
  • Vă schimbați locația pentru a fi în SUA.
  • Mergi la Setări pe dispozitivul dvs. și faceți clic pe Aplicații unde veți găsi Magazinul Google Play. Asigurați-vă că dați clic Forță de oprire.
  • Intra Depozitare, găsiți Play Store și apăsați DATE CLARE.

Dacă este necesar, repetați ultimii 2 pași.

Descărcarea aplicației Hulu pentru ca Hulu să funcționeze în Canada pe 2019 pe Amazon Fire TV Stick

Acesta este posibil cel mai greu dispozitiv de instalat Hulu pe dispozitivele pe care le puteți instala.

Pentru aceasta, trebuie să accesați site-ul Amazon urmată de apăsare Contul tău.

Du-te la Gestionați conținutul și dispozitivele dvs. secțiune. Acolo vei putea schimba magazinul pentru a fi în SUA.

Însă poate fi necesar să actualizați metodele de plată în funcție de cardul dvs. pentru a nu primi erori la descărcare Hulu. Oricum, aveți nevoie de un card american pentru Hulu, pentru a nu fi o problemă. Dacă aveți deja acces la un cont Hulu anterior, obțineți doar un card virtual pentru asta.

Acesta este modul în care Hulu să funcționeze în Canada în 2019

Nu este atât de greu să faci Hulu să funcționeze în Canada în 2019. Este nevoie doar de cunoștințele corecte pentru a-l păcăli pe Hulu. Și această postare acoperă tot ceea ce trebuie să știi în ceea ce privește realizarea.

La fel și celelalte postări de pe blogul nostru despre alte platforme.

Bine, du-te la Hulu acum!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me