Cum să deschizi site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019

Cum să deschizi site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019

De PrivateVPN, 14-01-2019 17:54:59 în Călătorii


Guvernul Emiratelor Arabe Unite solicită furnizorilor de internet să blocheze site-urile pe care le consideră necorespunzătoare în 2019 și anterior. Nu știm o țară care nu a blocat anumite site-uri, dar dacă accesați site-ul greșit din Emiratele Arabe Unite în 2019, s-ar putea să vă confruntați cu închisoare până la 6 luni. De aceea, dacă citiți cum să accesați site-urile blocate din Emiratele Arabe Unite, este de asemenea crucial pentru dvs. să știți cum să faceți acest lucru, astfel încât să fiți pe deplin în siguranță.

Și cu asta vă vom ajuta. Dar mai intai...

Care sunt principalele motive pentru blocarea site-urilor în Emiratele Arabe Unite în 2019?

Dacă un site conține conținut pentru adulți, conținut care ar putea răspândi informații negative despre guvern, este o platformă VOIP, sau doar orice este considerat că nu se află în codul moral al Emiratelor Arabe Unite, atunci site-ul va fi blocat. Tot ceea ce ajută la spargerea blocurilor nu este permis.

Deci, cum deschideți site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019?

Fie părăsiți țara, fie o părăsiți practic.

Furnizorul dvs. de internet blochează conținutul deoarece încercați să accesați site-uri blocate din Emiratele Arabe Unite. Dar Ce se întâmplă dacă site-urile pe care încercați să accesați nu au fost blocate, deoarece nu le accesați din Emiratele Arabe Unite, chiar și atunci când sunteți acolo.


Dacă practic puteți merge într-o altă țară în care nu există o cenzură de conținut, veți putea deschide site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019.

Cum faci asta? Cu un VPN. Cu excepția, un VPN standard nu este suficient pentru a vă păstra în siguranță și pentru ca acesta să funcționeze.

De ce să folosești o VPN nu este suficient pentru a deschide site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019

Emiratele Arabe Unite nu doresc să deschideți site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019. Și de aceea își pun măsuri de precauție astfel încât să crezi că îi poți păcăli să acceseze site-uri blocate din Emiratele Arabe Unite.

Atunci când căutați un serviciu VPN pentru a lupta împotriva cenzurii, Stealth VPN contează. Stealth este un mod într-un serviciu VPN care vă permite să fiți nedetectați. Gândiți-vă la un VPN standard ca la cineva care poartă o capotă într-o cameră CCTV. S-ar putea să fie conștienți de prezența sa, dar sunt nedetectați. După ce EAU este conștient de faptul că cineva folosește un VPN, site-urile blocate nu vor funcționa oricum pentru ele.

Și de aici Stealth VPN are un avantaj real. Se îmbină cu traficul normal, ceea ce înseamnă că nimeni nu este capabil să afle că utilizați un VPN. Și aceasta este cheia pentru deschiderea de site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019.

PrivateVPN oferă Stealth VPN atât pe dispozitive Amazon Fire, Android, Apple și desktop. Dar este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru Netflix, așa cum a fost stabilit de Comparitech după 5.000 de teste manuale ale serviciilor VPN care oferă cea mai largă gamă de servere acceptate. De asemenea, oferă servere de lucru pentru cele mai populare servicii de acolo. De ce ai avea nevoie de astfel de caracteristici? Deși Netflix într-o anumită regiune ar putea fi disponibilă, diferite regiuni au un conținut diferit. S-ar putea să vă lipsească.

Dacă doriți să urmăriți Netflix în Emiratele Arabe Unite, s-ar putea să merită să vă uitați.

Nu este tot ceea ce trebuie să analizezi. Anumite caracteristici de securitate contează dacă doriți să deschideți site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019, fără a vă risca siguranța.

Caracteristici de siguranță pe care trebuie să le aibă o VPN pentru a deschide site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019

Problemele cu serviciile VPN sunt că sunt ilegale în Emiratele Arabe Unite atunci când le permite oamenilor să acceseze conținut care este interzis, deoarece accesul la conținut interzis este o infracțiune. Vei merge la închisoare? Cel mai probabil nu. Dar dacă ai vreodată probleme cu altceva, va fi luat în considerare.

Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău, așa că dacă vrei să deschizi site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite, asigură-te că te uiți la următoarele:

  1. Protecția împotriva scurgerilor IPv6 este activată. IPv6 este o parte importantă a VPN și securitate, dar poate scurge și înseamnă că poate expune IP-ul dvs. din când în când, ceea ce vă va expune guvernului Emiratelor Arabe Unite. PrivateVPN oferă caracteristica IPv6 Leak Protection pentru a preveni acest lucru.
  2. La fel și cu Protecția împotriva scurgerilor DNS. Există un risc mult mai mare de a fi expus la scurgeri DNS și, la fel ca în cazul scurgerilor IPv6, puteți fi expus. PrivateVPN oferă și o caracteristică de protecție împotriva scurgerilor DNS.
  3. Porniți Comutatorul Kill. Dacă, din orice motive, încetăm să mai funcționăm chiar și cu timpul de utilizare 99,98%, internetul dvs. va fi oprit, astfel încât datele dvs. nu pot fi expuse, deoarece nu sunteți conectat la o VPN. Acest lucru este valabil și pentru orice alte motive pentru care nu sunteți conectat.
  4. Utilizați Aplicația de protecție pentru a dezactiva aplicațiile. Dacă accesați o aplicație la care accesați doar atunci când utilizați o VPN și doriți ca acea aplicație să fie oprită imediat dacă o VPN nu funcționează, funcția va face acest lucru.

Acesta este modul de a deschide site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite în 2019

Dacă doriți să deschideți site-uri blocate în Emiratele Arabe Unite, nu este greu. Aveți nevoie doar de instrumentul cu protecția corectă.

Serviciile VPN sunt utilizate pe toată planeta și nu doar pentru a ocoli cenzura, ci pentru confidențialitate și pentru accesul la divertisment complet, care nu poate fi oferit nicăieri pe planetă din cauza blocurilor geografice. Și asta ajută PrivateVPN cu adevărat.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me