Cum să deblochezi Social Media în China în 2019

Cum se deblochează rețelele de socializare din China în 2019

De PrivateVPN, 16-03-2019 10:23:28 în Călătorii


Ajungi în China. Vrei să folosești Facebook, vrei să folosești Instagram și îți dai seama că majoritatea social media nu funcționează în China. Ce faci? Căutați cum să deblocați rețelele de socializare din China în 2019. Cu excepția, acesta este unul dintre acele scenarii în care trebuie să luați măsuri, înainte de a călători mai degrabă decât atunci când ajungeți în China, ca și cum nu aveți suficient de ghinion pentru a nu ști asta Social media din China nu funcționează, posibilitatea de a găsi această postare pe blog este aproape inexistentă, deoarece Google nu funcționează și în China.

De ce trebuie să căutați cum să deblocați rețelele de socializare în China în 2019?

Se coboară la guvernul chinez folosind cenzura.

Dar, în timp ce în cazul Google nu funcționează în China, a început cu China hacking Google în 2009, iar China dorea Google să restricționeze conținutul, ceea ce a dus la Google renunțarea la operarea în China, interdicția de social media din China este ceva care a fost direct alegerea Chinei cu Marele Firewall al Chinei, datorită faptului că anumite (aproape toate) platforme nu sunt în interesul Chinei.

Dacă ar exista un grup Facebook despre un protest făcut în China, guvernul chinez nu va putea scăpa de el, decât dacă Facebook a decis că nu se încadrează în liniile directoare ale comunității. Dacă Facebook este interzis în China, rezultă că există alternative chineze în plasarea, care să ofere Chinei putere supremă cu privire la cine vede ce.

Cu toate acestea, nu este atât de simplu. Este mult mai complex și merge mult mai adânc decât pare.

S-ar putea să meargă la un alt război rece care apare. Și că războiul rece se referă la date. Toate platformele americane de social media colectează date. Și aceste date pot fi utilizate în multe scenarii diferite, fie că este vorba de publicitate, studii, analize, predicții și multe altele, cel mai probabil acceptând să le oferiți totul prin înscrierea pe aceste platforme.

Am spus de multe ori aici, că ori de câte ori ceva este gratuit, ai tendința să plătești cu moneda de confidențialitate.

Dacă China lasă toate aceste platforme americane și non-americane în China, atunci nu are acces la date. Dacă China are însă propriile platforme, asta le oferă acces la date, ceea ce permite Chinei să se dezvolte atât în ​​moduri bune, cât și în moduri rele.

Este rău sau bun? Depinde. China folosește unele dintre aceste date în moduri foarte bune, unele, nu în moduri atât de bune și, în cele din urmă, are puterea de a restricționa ceea ce vedeți și face acest lucru în multe cazuri.

Dacă sunteți în China, în general, aveți acces la rețelele de socializare, doar nu la rețelele de socializare la care doriți să accesați. Cel mai probabil doriți să deblocați social media în China în 2019, deoarece doriți doar să vă conectați cu un prieten din afara Chinei atunci când este în China, prin intermediul social media care nu este disponibilă în China. Și asta vă vom ajuta să rezolvați mai jos.

Cum se deblochează rețelele de socializare din China în 2019

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a debloca rețelele de socializare din China este să nu fiți în China. Și puteți face asta folosind un VPN, care vă va permite să părăsiți China, practic.

Orice locație fără cenzură va funcționa.

Cu toate acestea, niciun VPN nu va funcționa.

De ce? Deoarece China împiedică serviciile VPN să lucreze în China din motive evidente.

Un VPN standard poate fi detectat cu ușurință ca VPN, datorită faptului că nu pare un trafic normal, ceea ce duce la încărcarea site-urilor web. Și de aici vine Stealth VPN.

VPN Stealth se îmbină cu traficul normal, permițându-vă să fiți nedetectați și, astfel, să accesați orice site blocat atunci când sunteți conectat la o țară care nu este în China.

PrivateVPN este unul nu poate doar unul, dar unul dintre nu foarte multe servicii care vin cu VPN Stealth. De asemenea, este cel mai bun serviciu pentru vizionarea Netflix, deoarece în timp ce sunteți în afara Chinei cu un VPN vă va permite să deblocați social media, dacă doriți să urmăriți Netflix american în China, aveți nevoie de VPN-ul potrivit pentru asta, în timp ce China poate detecta VPN servicii, la fel și Netflix, și restul. Și pentru asta, aveți nevoie de servere care funcționează cu platformele la care doriți să accesați.

PrivateVPN? Acesta acceptă cele mai multe regiuni Netflix din lume, cu suport pentru 21 de regiuni, mai mult decât orice alt serviciu, după cum a fost testat de Comparitech. Americanul Netflix are cel mai mult conținut, dar nu îl are pe toate, iar dacă doriți cel mai mult beneficiu de Netflix posibil, fiind capabil să vă conectați la 21 de regiuni va permite acest lucru. Și da, PrivateVPN funcționează și cu Amazon Prime, Hulu, DAZN și multe altele despre care puteți afla în aplicațiile noastre, pe blogul nostru sau contactând serviciul nostru pentru clienți.

Poate un VPN să vă păstreze în siguranță în China?

Cu excepția cazului în care sunteți cetățean chinez, probabilitatea dvs. de a merge la închisoare în China dacă utilizați o VPN este relativ mică, dar doriți să vă asumați acest risc? Și ce ești dacă ești cetățean chinez?

Acolo este esențial să fii pe deplin în siguranță.

Și începe să nu utilizați servicii VPN pe dispozitive care nu vă aparțin. Nu știi niciodată ce fel de software este instalat pe ele, în special pe dispozitivele publice. China face o muncă incredibilă în ceea ce privește AI, și încearcă să utilizeze un VPN pe un dispozitiv public, fie că îl instalează de pe o unitate USB sau nu, poate duce la a fi prins.

În ceea ce privește serviciile VPN, indiferent dacă ai încredere în PrivateVPN sau nu, ceea ce este important să te uiți este ceea ce oferă serviciul pe care îl folosești.

Aveți criptarea de cea mai înaltă calitate? PrivateVPN vine cu criptare 2048 biți cu AES-256.

Serviciul pe care îl utilizați are Protecție împotriva scurgerilor IPv6 împreună cu Protecția împotriva scurgerilor DNS? Aceste tipuri de scurgeri vă pot expune. Și cum rămâne cu funcția Application Guard și Killswitch, care va opri internetul și va închide anumite aplicații în cazul în care VPN-ul dvs. nu funcționează? Un minunat VPN nu ar trebui să înceteze să funcționeze, dar există multe lucruri care nu ar trebui să se întâmple, se întâmplă asta. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău.

Dacă intenționați să obțineți un VPN pentru deblocarea rețelelor de socializare din China în 2019, trebuie să vă uitați la asta, indiferent de serviciul pe care îl alegeți.

Așa puteți debloca rețelele de socializare din China în 2019

Nu este atât de greu să deblochezi social media în China în 2019, dacă ai instrumentul potrivit.

PrivateVPN? Este o VPN care vine cu Stealth VPN care vă permite să ocoliți blocul de internet al Chinei, indiferent dacă este pe iPhone, Android sau computer. Deși aveți funcții care vă vor păstra în siguranță și care vă vor permite să deblocați conținutul blocat de platforme precum Netflix.

Dacă plănuiți o călătorie în China, ce așteptați? Înscrieți-vă acum cu înregistrarea noastră de 60 de secunde.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me