Cum să deblochezi site-urile blocate din Arabia Saudită în 2019

Cum să deblochezi site-urile blocate din Arabia Saudită în 2019

De Michael Smolski, 11.01.2019 10:16:05 în Călătorii


Arabia Saudită s-ar putea să deblocheze o mulțime de site-uri în ultima perioadă, dar, cu acest lucru, o mulțime de site-uri sunt încă blocate în Arabia Saudită. Acesta este motivul pentru care căutați „cum să deblocați site-urile de blocuri din Arabia Saudită în 2019”. Nu vom ajuta doar să deblocați site-urile blocate din Arabia Saudită, indiferent dacă acestea sunt serviciile sau divertismentul. Vă vom ajuta, de asemenea, să vă mențineți în siguranță în timp ce accesați site-uri care nu sunt blocate.

Vezi, like-urile WhatsApp sunt acum legale în Arabia Saudită. De asemenea, guvernul afirmă că WhatsApp este monitorizat activ, ceea ce înseamnă că serviciul ar putea fi legal, dar dacă spuneți o frază greșită în una dintre aceste aplicații monitorizate, este posibil să vă confruntați cu multe probleme din cauza legii din Arabia Saudită.


Cum să deblochezi site-urile blocate din Arabia Saudită în 2019

Există mai multe modalități care funcționează atunci când vine vorba de deblocarea site-urilor din Arabia Saudită. Întrebarea este că vei fi în siguranță cu această metodă?

Majoritatea metodelor nu vă vor păstra în siguranță.

Vom ajunge corect la acest punct. Un VPN este modul în care îl faci.

VPN este o rețea privată virtuală care vă permite să vă aflați într-o țară diferită, fără a fi acolo. Singura modalitate de a debloca site-urile blocate din Arabia Saudită este prin a nu fi Arabia Saudită. Nimeni nu a spus că totuși trebuie să plecați.

Dar la fel ca telefoanele, niciun serviciu VPN nu este egal, iar unele nu sunt alegerea potrivită pentru Arabia Saudită.

Lucruri de căutat într-un VPN pentru a rămâne în siguranță atunci când accesați site-uri blocate și deblocate în Arabia Saudită în 2019

Completați informații personale pentru a vă înscrie cu un serviciu VPN menit să vă păstreze anonimatul? Nu ți se pare suspect? Și acest service service jurnalele care vă pot urmări? Așa ești expus.

Poate că exagerăm problema, dar, din nou, un tânăr de 74 de ani a fost arestat pentru că a avut vin de casă în spatele mașinii sale. A petrecut mai mult de un an în închisoare. Din fericire, a fost eliberat, dar multe nu au făcut niciodată.

Acesta este motivul pentru care siguranța deplină este vitală.

PrivateVPN oferă înregistrare anonimă, și nu precizează doar că nu stochează jurnalele, ci nu se datorează legilor private de confidențialitate. Și este crucial. Este important să spunem că nu faceți ceva, dar este important să îl susțineți, este important.

Însă acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile de siguranță necesare pentru a fi în siguranță atunci când deblocați site-uri din Arabia Saudită în 2019. Iată restul dacă doriți să deblocați site-urile blocate din Arabia Saudită în 2019 și faceți acest lucru în siguranță:

  • Criptarea VPN potrivită. Fiecare VPN oferă criptare. Întrebarea este ce fel? Majoritatea ar trebui să fie suficiente pentru ca nimeni să nu crape, dar este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău. PrivateVPN vine cu criptare 2048 biți cu AES-256. Cel mai înalt nivel de criptare pe piața de consum.
  • Protecția împotriva scurgerilor DNS este o necesitate! Fără această caracteristică, criptarea dvs. nu ar putea fi degeaba, deoarece informațiile dvs. se pot scurge oricum. Protecția împotriva scurgerilor DNS va preveni acest lucru.
  • Protecția împotriva scurgerilor IPv6 contează și ea! IP-ul dvs. poate fi uneori scurs fără protecția IPv6 împotriva scurgerilor, ceea ce face ca toată protecția să nu fie în valoare.
  • Application Guard este o caracteristică care va închide anumite aplicații în cazul în care un serviciu VPN nu mai funcționează. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Dar lucrurile care nu ar trebui să se întâmple, se întâmplă uneori.
  • Kill Switch îți omoară internetul dacă serviciul VPN încetează să funcționeze.
  • Totuși, StealthVPN este cea mai importantă caracteristică. Stealth VPN vă permite să vă combinați cu traficul normal, ceea ce înseamnă că puteți fi protejat pe deplin, deoarece nimeni nu știe că utilizați chiar și un VPN. Acesta nu este un caz cu o VPN standard care ar permite guvernului Arabiei Saudite să știe că este utilizat un VPN. Și asta contează întrucât serviciile VPN nu sunt interzise în Arabia Saudită, utilizarea lor pentru a face lucruri ilegale în Arabia Saudită este. Întrebarea este cum ar fi acum Arabia Saudită ce ați făcut când utilizați un VPN dacă sunteți criptat? Instanțele nu au cele mai corecte proceduri. Mai bine să nu știe nimeni în primul rând.


PrivateVPN vine cu toate acestea, iar dacă doriți să deblocați site-urile blocate din Arabia Saudită în 2019, aceste funcții sunt obligatorii.

Cum se deblochează site-urile blocate din Arabia Saudită când vine vorba de divertisment

Divertismentul a fost relativ rar în Arabia Saudită de mult timp. Cel puțin în ceea ce privește conținutul digital. Interdicția cinematografiei a fost ridicată numai după mai bine de 35 de ani, nu cu atât de mult timp în urmă.

Divertismentul este unul dintre acele lucruri pentru care oamenii folosesc un VPN tot timpul datorită faptului că conținutul nu este distribuit uniform pe planetă.. Asta înseamnă că americanul Netflix are cel mai mult conținut și că alte regiuni au, de asemenea, mult conținut pe care Arabia Saudită nu îl place. PrivateVPN nu vă va permite doar să deblocați site-urile blocate din Arabia Saudită în 2019. Este, de asemenea, cel mai bun VPN pentru Netflix care sprijină cele mai multe regiuni din toate serviciile VPN, testate de Comparitech prin 5.000 de teste manuale.

De asemenea, acceptă platforme precum DAZN, Hulu, BBC iPlayer, împreună cu multe altele.

Și dacă nu știți dacă sprijinim o anumită platformă, cereți serviciul nostru pentru clienți premiați!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me