Cum să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA

Cum să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA

De Michael Smolski, 26.04.2019 16:52:08 în Divertisment


Vrei să urmărești Hulu pe iPhone-ul tău, dar sunt în afara SUA? Desigur, da. Hulu este o platformă excelentă pentru vizionarea emisiunilor TV imediat după ce sunt aeriene, dacă îl poți face să funcționeze în afara SUA. Această postare vă va arăta cum să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA, astfel încât să vă puteți bucura de un divertisment minunat, indiferent de locul în care vă aflați, dacă vă aflați într-un autobuz în Canada sau în Coreea de Sud.

Dacă doriți, de asemenea, să știți cum să faceți Hulu să funcționeze în Marea Britanie, Africa de Sud sau oriunde altundeva pentru asta, dar nu doar pe iPhone, asigurați-vă că consultați celelalte ghiduri pentru asta.

Dar dacă doriți doar să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA, trebuie făcuți 3 pași vitali.

  1. Crearea unui cont Hulu cu un card american.
  2. Încercându-l pe Hulu să creadă că ești în SUA.
  3. Descărcarea aplicației Hulu pe iPhone.


Faptul că ai văzut că ai nevoie de un card american pentru a configura Hulu pe un iPhone în afara SUA, poate te-a făcut să crezi că configurarea lui Hulu pe un iPhone va fi extrem de grea. Înainte de a face clic pe da, este nevoie de ceva efort, dar am redat acest ghid pentru a-l face cât mai simplu pentru tine.

Crearea unui cont Hulu pentru a configura Hulu pe un iPhone în afara SUA

Crearea unui cont Hulu în afara SUA în sine nu este atât de greu. Procesul în sine este destul de simplu. La fel de simplu ca înregistrarea pe orice alt site web.

Obținerea unui card american în afara SUA este singura problemă când vine vorba de acest pas.

Dacă ați citit vreodată ghiduri pe internet, aceștia menționează că puteți utiliza un card cadou Hulu și acest lucru este adevărat, dar încă aveți nevoie de o carte americană inițial la înregistrare.

Sugestiile noastre pentru obținerea unui card american pentru a configura Hulu pe un iPhone în afara SUA?

  1. Întrebați un american sau un rezident american dacă puteți utiliza cardul sau dacă îți pot crea un cont.
  2. Întrebați pe cineva care are un cont Hulu dacă puteți partaja. Oferă-i un avantaj. Dacă locuiești în Canada, le poți oferi DAZN-ul tău, de exemplu.
  3. Obțineți un card preplătit emis în SUA. Fie expediați-vă la dvs., fie întrebați pe cineva din SUA dacă îl puteți expedia sau le poate cumpăra unul dintr-un magazin. Cheia succesului cu aceasta este să ai un card care să aibă fonduri pe el. Cei mai mulți nu reușesc și, din această cauză, nu se pot înscrie.
  4. Obțineți un card virtual emis în SUA. Aceasta este o metodă relativ rapidă, cu o rată mai mică de succes. Totuși, acest lucru se datorează mai ales lipsei de fonduri pe un astfel de card. Asigurați-vă că aveți cel puțin un dolar pe card.

Dacă descoperiți problema cardului american, veți putea configura Hulu pe un iPhone în afara SUA.

Cu toate acestea, un cont Hulu nu are nicio valoare pentru dvs., dacă nu îl puteți păcăli să creadă că iPhone-ul dvs. este în SUA.

Împiedicându-l pe Hulu să crezi că ești în SUA

Hulu va funcționa doar în SUA. Fără excepții. Și datorită acestui lucru, trebuie doar să-l păcăliți pentru a crede că sunteți acolo, dacă doriți să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA.

Și pentru asta, aveți nevoie de un VPN.

Serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația pentru a fi în altă parte.

În cazul Hulu, nu este chiar atât de ușor să-ți schimbi locația pentru a fi în SUA. Hulu poate detecta utilizarea serviciilor VPN și vă poate împiedica oricum să priviți. Și pentru asta, aveți nevoie de un serviciu care să aibă servere special concepute pentru Hulu.

Și în cele din urmă este problema cu serviciile VPN. Reclamă mii de servere, dar nu se concentrează asupra calității, astfel încât majoritatea serverelor nu lucrează cu serviciile la care doriți să accesați.

Citiți acest lucru pe blogul PrivateVPN, prin urmare, puteți crede că suntem părtinitori, dar lucrăm cu Hulu și susținem cele mai multe regiuni de pe piață pentru Netflix. Iată ce are de spus Logan despre noi:

Dar, deși aveți un cont Hulu și PrivateVPN este excelent, dacă doriți să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA sau oriunde pentru asta, trebuie să aveți aplicația Hulu deoarece nu puteți viziona Hulu din browserul web pe iPhone.

Obținerea aplicației Hulu pe un iPhone

Pentru a termina procesul de configurare Hulu pe un iPhone, trebuie să obțineți aplicația Hulu care nu este disponibilă în Apple App Store în afara SUA.

Totuși, pasul pentru schimbare este destul de simplu.

Trebuie să schimbați locația magazinului.

Și veți face asta deconectându-vă din contul iCloud curent în secțiunea de setări urmată de crearea unui nou cu locația dvs. setată în SUA.

Dacă îți schimbi doar locația actuală, vei pierde totul. Acesta este motivul pentru care este crucial să creăm un nou cont iCloud.

Dacă trebuie să furnizați o adresă americană, puteți utiliza orice generator de adrese pe Google.

După ce obțineți un cont nou, descărcați Hulu și, dacă doriți, conectați-vă în contul vechi.

Acesta este modul de a configura Hulu pe un iPhone în afara SUA

Dacă doriți să configurați Hulu pe un iPhone în afara SUA, aveți nevoie de un card american, trebuie să vă conectați la un server PrivateVPN acceptat de Hulu și trebuie să descărcați aplicația Hulu.

Nu este atât de ușor ca să schimbi regiunea Netflix, dar dacă vrei într-adevăr să configurezi Hulu pe un iPhone, este posibil.

Ai găsit acest lucru util? Avem multe alte ghiduri care vă vor fi de folos pe blog!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me