Cum să configurați DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Cum să configurați DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

De Michael Smolski, 2018-10-31 20:39:01 în Divertisment


Ziua ploioasă în Marea Britanie, deci în drum spre cârciumă vă decideți să reveniți pentru a încerca să vizionați DAZN acasă? Poate aveți un motiv diferit. În orice caz, ați încercat să folosiți DAZN și nu puteți să primiți un mesaj potrivit căruia DAZN nu este disponibil în Marea Britanie. De aceea sunteți aici. Pentru a calcula cum să setați DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele.

Și vestea bună este că vă vom ajuta să o faceți astfel încât să puteți urmări jocul pe care doriți să îl urmăriți acum sau mai târziu, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la găsirea fluxului potrivit sau fără a fi nevoie să ieșiți atunci când nu doriți.

Pentru a face cât se poate de simplu să configurați DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele, vom descompune acest lucru în 3 pași. Nebunește DAZN, păcălește magazinul de aplicații și creează un cont DAZN

Oh, și dacă găsiți această postare DAZN de valoare, avem multe altele pe blogul nostru!

Fooling App Store pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Dacă intenționați să vizionați de la laptop sau computer, săriți acest pas, nu aveți nevoie de o aplicație DAZN pentru acestea. Puteți viziona direct din browserul dvs. web. Nu este cazul în genul Fire TV Stick sau al dispozitivelor mobile cu toate acestea. Și bine, aplicația DAZN este disponibilă numai pentru descărcare în țările acceptate.

Acest pas variază de la diferite platforme, prin urmare, vă prezentăm pentru dvs. în funcție de diferite platforme, inclusiv Chromecast, deoarece Chromecast nu va funcționa cu această metodă.

Fooling Apple App Store pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Pe un dispozitiv Apple, trebuie mai întâi să vă deconectați din contul iCloud. Puteți face asta intrând Setări și apăsându-vă numele. Introduceți parola și deconectați-vă. După aceea, în fila iCloud din setările telefonului, creează-ți un cont nou.

Motivul pentru care trebuie să vă faceți un cont nou este că, dacă schimbați locația în contul curent, bine, veți pierde totul.

Cu excepția, faceți să fie în Canada, în timp ce oferiți o adresă reală pe care o puteți obține folosind un generator de adrese.

După aceea, ar trebui să puteți configura DAZN în Marea Britanie pe orice dispozitiv în ceea ce privește dispozitivele Apple.

Și da, după ce descărcați DAZN, vă puteți autentifica în celălalt cont.

Fooling Google Play Store pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Metoda diferă foarte mult aici în comparație cu dispozitivele Apple.

Pe dispozitivele Android, nu trebuie să vă faceți un cont nou. Trebuie doar să schimbați locația magazinului.

  • Pentru a face asta, mergeți la payments.google.com și faceți clic pe Setări urmată de apăsarea butonului Țară fila.
  • Acum selectați Canada în Play Store ca locație curentă. Desigur, folosiți o adresă reală. Pentru asta, puteți utiliza un generator de adrese aleatoare.
  • După ce termini cu asta, mergi la Setări pe dispozitivul dvs. și faceți clic pe Aplicații unde veți găsi Magazin Google Play. Asigurați-vă că dați clic Forță de oprire.
  • Oh, și în sfârșit, intră Depozitare și faceți clic pe butonul din capace care indică DATE CLARE.
  • Acest lucru ar trebui să facă DAZN disponibil pentru dvs., permițându-vă să configurați DAZN în Marea Britanie pe orice dispozitiv în ceea ce privește Android. Și dacă acest lucru nu funcționează, repetați ultimii doi pași.

Efectuarea aplicației Amazon pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Pentru a configura DAZN pe Fire TV Stick / Cube, accesați Amazon.co.uk pe laptop sau computer. presa Contul tău urmat de Conținutul și dispozitivele dvs..

Acolo, schimbați-vă locația pentru a fi în Germania. Motivul pentru care trebuie să îl schimbați în Germania este că, în timp ce DAZN este acceptat în Canada, Appstore-ul Amazon pentru Fire TV nu este așa și nu veți vedea acolo un DAZN.

Asigurați-vă că furnizați o adresă reală. Puteți utiliza un generator de adrese preluat de la Google pentru asta.

Va trebui să eliminați și opțiunile de plată din cont. În anumite cazuri, va trebui să adăugați și un card sau o bancă germană. Din fericire, este destul de ușor să creezi un cont virtual. Sau creați un cont cu N26, de exemplu. Veți obține un cont bancar german imediat după înscriere.

După ce ați terminat cu toate acestea, accesați Fire TV Stick și dezabonați-vă contul. Puteți face asta mergând la Setări urmat de Contul meu, și Cont Amazon. Acolo veți vedea o opțiune pentru Anularea înregistrării. Faceți acest lucru și oferiți-vă din nou detaliile urmate de activarea Fire TV Stick.

Fooling DAZN pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Obținerea unei aplicații DAZN este relativ ușoară. Acest? Puțin mai greu.

Pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele, DAZN trebuie să creadă de fapt că sunteți într-o țară acceptată, deoarece altfel, veți primi doar un mesaj atunci când intrați pe site-ul lor despre cum nu sunteți în țara potrivită..

Nu există o singură modalitate de a păcăli DAZN.

Este nevoie de schimbarea locației practic, lucru care se poate face cu o rețea VPN care vă permite să vă aflați într-o țară diferită, fără a fi acolo, conectându-vă la un server din afara țării.

Problema? Cele mai multe servicii VPN NU FUNCȚIONEAZĂ CU DAZN.

Și aceasta este o problemă.

Poate că utilizați deja un serviciu VPN și ați descoperit asta singur și căutați unul care funcționează.

PrivateVPN are un server DAZN funcțional în Canada, cu mai multe în curând. Dacă vă conectați la acesta, veți putea configura DAZN în Marea Britanie pe orice dispozitiv. Și toate dispozitivele din această postare sunt acceptate de PrivateVPN. Descarcă pur și simplu aplicația și conectează-te. Nu putem partaja serverul de lucru aici, dar este în Canada și îl vei da seama rapid!

Crearea unui cont DAZN pentru a configura DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Acesta ar putea fi cel mai greu pas dintre toate.

Vedeți, DAZN are multe precauții pentru a vă asigura că nu puteți utiliza DAZN în țara greșită datorită presiunii deținătorilor de drept.

Pentru a configura DAZN în Marea Britanie, desigur, aveți nevoie de un cont și, pentru asta, veți avea nevoie de un card canadian. Și da. Aceasta este o problemă.

Sfaturile noastre? Întrebați un canadian.

Dacă nu puteți, cumpărați un card preplătit din Canada. Sau folosiți unul virtual.

Crearea unui cont DAZN este la fel de grea ca și crearea unui cont Hulu.

Fără cardul acceptat, nu veți putea crea un cont DAZN.

Configurați DAZN în Marea Britanie pe toate dispozitivele

Dacă doriți să configurați DAZN în Marea Britanie, trebuie să aveți aplicația, trebuie să păcăliți DAZN pe care o puteți cu PrivateVPN și, cel mai important, trebuie să puteți face un cont.

Poti sa faci asta? Speram. În caz contrar, va trebui să continuați să urmăriți jocurile pe care nu le doriți, în locurile pe care nu le doriți, cu persoane care nu vă plac.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me