Cum să aflați dacă un film este pe Netflix și cum să îl vizionați

Cum să aflați dacă un film este pe Netflix și cum să îl vizionați

De Michael Smolski, 2018-03-01 13:27:06 în Divertisment


Chiar vrei să vizionezi un film sau o emisiune TV de înaltă calitate? Șansele sunt ca pe Netflix, dar dacă doriți să aflați dacă un film este pe Netflix, trebuie să-l căutați corect. Și de cele mai multe ori, oamenii caută greșit. Parcurgerea categoriilor sau căutarea în caseta de căutare nu este suficientă. Trebuie să evitați aceste două metode.

Cum să aflați dacă un film este pe Netflix

Dacă doriți cu adevărat să aflați dacă un film este pe Netflix, părăsiți Netflix și accesați browserul dvs. web. În mod ideal, unul cu Google.

Introduceți "Netflix”În caseta de căutare urmată de filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o vizionați. Dacă este pe Netflix, veți vedea că primul rezultat și, probabil, alte câteva vin de la Netflix.

Grozav. Filmul dvs. sau Show-ul de alegere este pe Netflix. Dar asta nu înseamnă că este pe Netflix în țara ta.

Vezi, SUA are 1157 emisiuni TV și 4593 de filme pe Netflix. Irlanda? Are doar 544 emisiuni TV și 2419 filme. Este mult, dar este încă o diferență semnificativă. Țara cu a doua cea mai mare emisiune TV și filme când vine vorba de Netflix? Samoa Americană. Cu o populație de sub 56.000 de locuitori. Ridicol să spun cel mai puțin.

Dacă nu vă aflați în SUA sau pe teritoriile SUA, lipsiți de o mulțime de filme și emisiuni TV potențiale. Și chiar dacă sunteți în SUA, sunteți în continuare în lipsă, deoarece SUA nu dispune de toate filmele sau emisiile TV pe care unele alte țări ar putea avea chiar și mai puține titluri în general.

Totul se reduce la licențe. Netflix ar putea avea o licență pentru a transmite un film în Marea Britanie, dar s-ar putea să nu fie în Polonia. Și s-ar putea să ratați din cauza asta.

Este ușor să aflați dacă un film este pe Netflix. Vizionându-l, nu neapărat atât de ușor licența pentru acel film sau televizor nu se extinde în țara ta. Există însă o modalitate de a înlătura această problemă.

Cum să urmărești ceva ce este pe Netflix, dar nu în țara ta

Când căutați acel film sau emisiune TV pe care doriți să o vizionați pe Google, dacă este pe Netflix, veți vedea două litere după „Netflix.com/”, Iar cele două scrisori stau în țara în care sunt disponibile anumite filme sau emisiuni TV. Dacă aceste două litere nu există, atunci înseamnă că titlul este disponibil în toată lumea.

După ce știți în ce țară stau cele două litere pentru care puteți afla cu ușurință printr-un motor de căutare, trebuie să utilizați un VPN.

Acum, o VPN care este un rețeaua virtuală virtuală vă poate pune oriunde pe această planetă, practic. Cu condiția ca compania să aibă servere acolo. Pentru a viziona filmul sau spectacolul pe care doriți să îl vizionați, trebuie să vă conectați la un server din țara în care filmul sau spectacolul respectiv este disponibil.

Avem un ghid complet despre Netflix, dar știm doar că nu fiecare server funcționează cu Netflix, deoarece Netflix face o muncă grea încercând să împiedice rețelele private virtuale să funcționeze.

Iată lista serverelor PrivateVPN care funcționează cu Netflix:

SUA - Buffalo, New York City 1, Los Angeles
Canada - Toronto
Marea Britanie - Londra 1, Londra 2
Franța - Paris
Japonia - Tokyo
Danemarca - Copenhaga
Finlanda - Helsinki
Germania - Frankfurt 1
Norvegia - Oslo
Suedia - Kista, Stockholm
Elveția - Zürich
Olanda - Amsterdam 1
Italia - Milano
Spania - Madrid
Australia - Sydney
Brazilia - Sao Paulo
Columbia - Bogotá
Argentina - Buenos Aires
Coreea de Sud - Seul

Dacă filmul sau emisiunea TV pe care încercați să o vizionați este disponibilă în oricare dintre aceste țări, aveți noroc și utilizarea unui VPN va funcționa.

Deci, cum folosiți PrivateVPN?

  • Efectuarea unui cont PrivateVPN durează mai puțin decât vă a trebuit să ajungeți la această parte a acestui blog. Faceți clic pe butonul Cumpărați din partea dreaptă sus a ecranului și parcurgeți procesul simplu de înregistrare în 3 pași.

  • Apoi mergeți în partea de jos a paginii noastre și faceți clic pe Descărcare pentru a găsi versiunea potrivită de PrivateVPN pentru dvs. Dacă sunteți pe un smartphone, puteți căuta PrivateVPN în magazinul dvs. local de aplicații.
  • După ce obțineți PrivateVPN, furnizați detaliile contului și conectați-vă la serverul la care trebuie să vă conectați.
  • În cele din urmă, reporniți Netflix și căutați filmul sau spectacolul pe care chiar ați dorit să îl vizionați.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me