Cum să accesați site-urile blocate la aeroporturile din China și de ce nu puteți afla în primul rând

Cum să accesați site-urile blocate la aeroporturile din China și de ce nu puteți afla în primul rând

De Michael Smolski, 2018-12-13 13:06:58 în Călătorii


Dacă citiți recenziile aeroportului din China, veți ști că întârzierile sunt foarte frecvente datorită militarilor chinezi care controlează spațiul aerian chinez. O plângere și mai mare? Site-urile sunt blocate în China. Întârzierile, plus faptul că nu poți accesa cea mai mare parte a internetului nu este o situație în care vrei să fii sigur. Mai ales dacă zbori mult prin China. Deci există o modalitate de a accesa site-urile blocate pe aeroporturile din China? Și de ce sunt blocate în primul rând?

Internetul chinez este cenzurat de guvernul chinez

Ai auzit vreodată de Marele Firewall din China? Poate nu, dar sigur ai auzit de Marele Zid Chinezesc. Marele Zid Chinezesc a fost construit pentru protecția imperiului chinez împotriva mongolilor. Și-a servit scopul? Nu chiar. Oricum, mongolii au sfârșit cucerind China. Cei mai mulți dintre noi avem și ADN mongol.

Marele Zid Chinez a fost menit să protejeze China de invadatori, la fel cum „Marele Firewall al Chinei” este menit să protejeze oamenii chinezi de platformele online rele, precum orice este american și chiar european.

Uitați de orice instrument pe care îl utilizați, fie pentru divertisment sau pentru afaceri, fie în China sau în aeroporturi din China.

Marele Zid Chinez nu i-a împiedicat pe mongoli să cucerească. Firewall-ul? Face o treabă mult mai bună, dar mai există o modalitate de a o ocoli și, dacă o faci, vei putea accesa site-uri blocate pe aeroporturile din China.

Cum să ocoliți Marele Firewall pentru a accesa site-urile blocate la aeroporturile din China

Vrei să ocolești Marele Firewall? Nu este atât de ușor. Dacă o țară angajează 2 milioane de oameni ca „poliție online”, știi că nu va fi ușor.

Există totuși o modalitate de a o ocoli!

Se numește rețea privată virtuală. Vă permite sau mai degrabă vă permite să păcăliți China să credeți că sunteți în afara Chinei.

Vezi, dacă te conectezi la o rețea privată virtuală cunoscută și sub numele de VPN, teoretic poți fi oriunde în lume. Dacă utilizați serviciul potrivit, puteți urmări chiar și like-urile americanului Netflix în afara SUA.

Dacă sunteți conectat la un VPN și sunteți conectat la un server din afara Chinei, în teorie, acest lucru ar trebui să vă permită să ocoliți marele firewall pentru a accesa site-uri blocate pe aeroporturile din China și în afara acestora.

Din păcate, în jurul anului 2011, China a început să aibă grijă de serviciile VPN. Prin aceasta, ne referim la asta în 2018, este foarte greu să obții un VPN în China.

Este greu să găsiți un site VPN în China, este și mai greu să instalați o VPN și, dacă puteți gestiona toate acestea, obținerea unei VPN care funcționează de fapt în China, este greu.

Este necesar VPN Stealth.

Stealth VPN este un sistem care vă permite să păcăliți China. Cum functioneazã? Nu este atât de simplu de explicat. Vă aflați aici pentru a accesa site-urile blocate pe aeroporturile din China, nu pentru a vă da seama de toată știința din spatele ei, ci pentru a spune pur și simplu, orice este în stare să înțeleagă China despre o VPN standard care duce la prevenirea funcționării VPN, nu poate atunci când sunteți conectat la un VPN Stealth.

PrivateVPN are un mod VPN Stealth și asta vă va permite să accesați site-uri blocate pe aeroporturile din China. În prezent, este lansat pe computere și iPhone, iar versiunea Android se lansează foarte curând. Poate că chiar a fost deja afară când citiți acest lucru.

Riscurile care vin cu încercarea de a accesa site-urile blocate la aeroporturile din China

De vreme ce am menționat poliția online, am considerat că ar fi bine să menționăm riscurile.

Cu condiția să nu sunteți proprietar al unei companii VPN și nu sunteți chinez, atunci cel mai probabil nu veți merge la închisoare.

Dacă orice tip de ofițeri se plimbă în jurul tău și te văd folosind un VPN, dispozitivul tău ar putea fi confiscat. Este posibil să vi se interzică, de asemenea, intrarea în țară în viitor.

De ce nu a făcut lumea ceva despre asta?

Când comunitatea se reunesc, se pot produce schimbări, nu?

Ei bine, nu atunci când o țară ne controlează. Și China face.

Majoritatea produselor sunt fabricate în China. Imaginează-ți că tocmai s-a oprit. Aceasta ar avea consecințe catastrofale asupra economiei de pe toată planeta. Din nicăieri, laptopurile, telefoanele, televizoarele și Fire TV Stick fabricate în China nu vor ajunge la dvs., deoarece China le face pe toate. Acest lucru ar necesita construirea a milioane de fabrici și, desigur, ar umfla prețurile fiecărui produs din cauza salariilor mai mari pe care le-ar obține lucrătorii..

Dacă vă întrebați de ce nu puteți accesa site-urile blocate pe aeroporturile din China în primul rând. De aceea.

Uită-te la Apple. China a ordonat ca toate serviciile VPN să fie scoase din App Store-ul chinezesc și au făcut-o. Nu au avut de ales.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me