Cum să accesați site-urile blocate în Egipt în timp ce sunteți în siguranță

Cum să accesați site-urile blocate în Egipt în timp ce sunteți în siguranță

De Michael Smolski, 2016-03-04 13:27:28 în Călătorii


Nicio țară nu este perfectă cu legile, ideile, execuțiile planurilor și așa mai departe, dar, deși este în regulă să fie imperfectă, nu este bine să blochezi internetul de masă, împiedicându-i să vadă ce se întâmplă cu adevărat. Este periculos. Într-adevăr periculos. Dacă sunteți deja în Egipt, există șanse ca să nu puteți găsi această postare despre cum să accesați site-urile blocate din Egpyt în timp ce vă aflați în siguranță. Dar dacă sunteți în vacanță în afara Egiptului sau intenționați să vizitați Egiptul în curând, acest post vă va permite să spargeți tot felul de blocuri pe care Egiptul le-a plasat pe internet.

Și, deși nu este chiar atât de greu de făcut, asigurați-vă că citiți toate măsurile de siguranță pe care trebuie să le faceți în acest sens, deoarece ocolirea cenzurii în anumite țări vă poate aduce o grămadă de probleme. Și nu doriți să vă confruntați cu probleme în Egipt, unde dacă aveți peste 5.000 de adepți pe orice platformă de socializare, sunteți automat considerat un magazin de presă și orice formă de „fake news” poate duce la pedepse.

Acum, sincer, Egiptul nu este atât de rău ca China, cu blocarea conținutului despre care am scris despre cum să deblocăm anterior, dar asta nu schimbă faptul că accesul la anumite site-uri este destul de limitat în timp ce în Egipt, cu cel mai mare număr soluțiile problemei sunt blocate și ele.

Ce este nevoie pentru a accesa site-urile blocate în Egipt?

Vom ajunge imediat la acest punct.

Pentru a accesa site-urile blocate din Egipt în 2019, trebuie să utilizați un VPN.

Pe blogul nostru, cea mai mare parte a conținutului constă în divertisment, și sincer, asta pentru că o mulțime de oameni au probleme în a accesa platformele de divertisment la maxim în locația lor, iar un VPN ajută la schimbarea locației lor pentru a se afla într-o țară diferită. secunde. În acest caz, schimbarea într-o țară fără cenzură vă va permite să accesați site-uri blocate din Egpyt. Cu condiția ca VPN să fie un VPN Stealth precum PrivateVPN.

Un VPN standard nu este suficient pentru a accesa site-urile blocate din Egipt, deoarece conexiunile VPN sunt ușor de observat, ceea ce înseamnă că orice veți încerca să vizualizați pot fi doar blocate automat. Stealth VPN vă permite să îl combinați cu traficul normal și vă va permite astfel să accesați site-urile blocate din Egpyt.

Dar vrei să rămâi în siguranță?

Când vine vorba de accesarea site-urilor blocate din Egpyt în timp ce sunteți în siguranță, trebuie să vă uitați la clientul VPN pe care îl utilizați.

Primul lucru la care trebuie să ne uităm este Protecția împotriva scurgerilor IPv6 + Protecția împotriva scurgerilor DNS. Acestea împiedică să se producă scurgeri. Oricare dintre acestea vă va proteja dacă s-ar întâmpla o scurgere. Dacă nu aveți aceste funcții în VPN, aveți un risc imens, chiar dacă utilizați o VPN excelentă.

Ce se întâmplă dacă VPN-ul tău nu mai funcționează? Nu ar trebui să se întâmple, dar lucruri care nu ar trebui să se întâmple, să se întâmple și este mai bine să fii în siguranță decât să-mi pară rău. Acesta este motivul pentru care este esențial ca VPN-ul dvs. să vină și cu un Killswitch care vă va încheia internetul în cazul în care VPN încetează să funcționeze.. Între timp, Application Guard va opri anumite aplicații pe care le-ați putea avea.

Criptarea contează prea mult pentru ca nimeni să nu vă poată accesa activitățile pe internet și PrivateVPN, vine cu criptare 2048 biți cu AES-256, cel mai înalt nivel posibil de criptare de pe piață..

Asigurați-vă că aflați locația companiei dvs. VPN

Într-o lume ideală, fiecare companie VPN ar fi veridică. Dar nu trăim într-o lume ideală, iar companiile VPN au mai lucrat cu organizații înainte de a le oferi detalii despre utilizatori. Acest lucru se datorează jurnalelor pe care unele companii afirmă că nu le stochează în timp ce le fac.

Deci, cum să aveți încredere într-o companie VPN să nu vă stocheze jurnalele de utilizare atunci când spune că nu este în măsură să acceseze site-urile blocate din Egipt în siguranță?

Prin încrederea în lege. Suedia are legi stricte de confidențialitate care împiedică PrivateVPN să stocheze jurnalele de utilizare. Dacă nu aveți încredere în cuvintele noastre, puteți avea încredere cel puțin în legea care ne împiedică să facem acest lucru.

Și uite așa accesați site-urile blocate în Egipt în timp ce vă aflați în siguranță

Este vorba despre utilizarea unei VPN cu Stealth VPN provenind dintr-o țară cu legi destinate să vă protejeze, cu funcții care vă protejează astfel încât, dacă cineva vrea să vadă ce aveți de gând în Egipt, nu va fi.

PrivateVPN? Funcționează atât pe dispozitive Android, Apple și desktop, cu dispozitivele Amazon Fire acceptate și ele.

Și din moment ce sunteți aici, PrivateVPN vă va permite să deblocați toate serviciile de divertisment pe care poate doriți să le deblocați precum Netflix, Amazon Prime și Hulu. Vrei să ne încerci? Oferim o garanție de returnare de 30 de zile.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me