Cum să accesați Google în China în 2019

Cum să accesați Google în China în 2019

De Michael Smolski, 16.01.2016 16:00:26 în Călătorii


Ați accesat Google în China cum să accesați Google în China. Aceasta înseamnă că, dacă nu sunteți în Hong Kong, nu puteți accesa Google și nu puteți căuta acest lucru. Dacă sunteți persoana respectivă, ne pare rău pentru dvs., deoarece nu veți putea accesa Google în China în 2019, până când nu veți părăsi China.

Dacă totuși nu ați mers în China sau sunteți în Hong Kong, vă vom ajuta astfel încât, atunci când mergeți în China, puteți accesa Google ca să ne înțelegem, viața noastră fără Google doar să nu funcționeze. Google este cheia rezolvării problemelor. Google chiar te-a adus aici!

Povestea din spatele motivului pentru care nu puteți accesa Google în China în 2019

Google este cea mai folosită platformă de pe planetă și are sens ca Google să fie și în China, având în vedere câți oameni trăiesc în China, dar nu este cazul. De ce nu?

Cenzură. Cu excepția, nu pare că pare. Nu este faptul că China a decis să interzică Google, așa cum a făcut și cu alte servicii. Google plănuia să plece.

China a cerut Google să se ascundă totuși, anumite căutări și au făcut asta mult timp. Însă China a piratat Google în 2009, rezultând că Google a răspuns în 2010 că nu ar mai fi dispus să cenzureze conținutul din China și că va fi eliminat dacă este necesar. În 2014, serviciile Google au încetat să funcționeze.

Google lucrează un proiect care va aduce o căutare Google cenzurată, dar dacă citiți acest lucru, înseamnă că doriți să accesați totul pe Google și, chiar dacă sunteți în acord cu Google cenzurat, nu este încă finalizat. Asta înseamnă că nu veți putea accesa Google în China dacă urmați să mergeți acum.

Dacă nu știți această metodă.

Cum să accesați Google în China în 2019

Pentru a accesa Google în China în 2019, nu puteți fi în China.

Acesta este singurul mod.

Există însă o modalitate de a părăsi China practic.

Folosind o VPN, care este o rețea privată virtuală care vă poate proteja pe internet de placerile guvernului chinez și vă permite, de asemenea, să vă schimbați locația pentru a vă afla într-o altă țară. Exact ceea ce ai nevoie.

Problema este că serviciile VPN sunt interzise în China.

Singurele servicii VPN care vă vor ajuta să accesați Google în China în 2019 sunt cele cu VPN Stealth.

PrivateVPN acceptă Stealth pe dispozitivele Android, Apple și Desktop ca una dintre puținele platforme care fac acest lucru. Stealth VPN pe PrivateVPN acceptă acum și OpenVPN pe iOS.

Motivul pentru care funcționează Stealth VPN este acela că nu poate fi detectat ca VPN, în timp ce o VPN standard este așa cum acționează diferit decât o conexiune tipică.

Dacă doriți să accesați Google în China în 2019, Stealth VPN este ceea ce aveți nevoie, dar, de asemenea, trebuie să fiți în siguranță. China nu este o țară cu care să te joci.

Cum să accesați Google în China în 2019, în timp ce sunteți în siguranță

Totul se rezumă la clientul dvs. VPN și la funcțiile sale.

Scurgerile de orice fel sunt ceea ce trebuie să preveniți.

Serviciile VPN sunt destinate să cripteze toate datele dvs., cum ar fi PrivateVPN cu criptarea sa pe 2048 biți cu AES-256, care este cel mai înalt nivel de criptare de pe piață, dar criptarea contează numai până când se întâmplă o scurgere și, deși cel mai probabil nu se va întâmpla, avioanele nu trebuie să se prăbușească, dar uneori se întâmplă. Și aveți de gând să vă asumați acest risc în China?

Acesta este motivul pentru care clientul dvs. VPN trebuie să aibă protecția corectă.

PrivateVPN vine cu Protecția împotriva scurgerilor IPv6 împreună cu modul de protecție împotriva scurgerilor DNS, care va preveni orice scurgere IP care s-ar putea întâmpla și vă va expune. Clientul dvs. VPN are o caracteristică Kill Switch, astfel încât dacă un VPN încetează să funcționeze, la fel va fi și internetul dvs.? Nu ar trebui să folosești serviciul potrivit, dar încă o dată, vei fi în China. Și ce se întâmplă cu Application Guard, care va încheia anumite aplicații în cazul în care VPN-ul dvs. nu va mai funcționa?

Toate acestea sunt caracteristici pentru o protecție suplimentară în cazul în care ceva care nu ar trebui să se întâmple, întrucât atunci când doriți să accesați Google în China în 2019 sau orice altceva când utilizați un VPN, ar trebui să fiți protejat, mai ales dacă sunteți un Cetățean chinez.

Ce se întâmplă dacă doriți să accesați mai mult decât Google în China în 2019?

PrivateVPN este cel mai bun serviciu VPN pentru Netflix care acceptă cele mai multe regiuni Netflix de acolo. Dacă doriți să urmăriți Netflix în China, și nu doar Netflix american, PrivateVPN va fi cea mai bună alegere.

Dacă doriți să utilizați DAZN, Hulu sau Amazon Prime, acest lucru este acceptat, de asemenea, PrivateVPN fiind unul dintre singurele servicii care acceptă DAZN.

În China, aveți nevoie de siguranță deplină, Stealth VPN și dacă doriți să accesați mai mult decât Google, serverele potrivite, și în timp ce PrivateVPN nu oferă cele mai multe servere de pe planetă, furnizează servere care lucrează cu servicii pe care doriți să le urmăriți. Conectarea simplă la un server american nu este suficientă pentru a urmări Netflix.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me