Cum de a hack Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix

Cum de a hack Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix

De Michael Smolski, 2011-04-11 13:58:20 în Divertisment


Netflix este o platformă excelentă care poate înlocui cu ușurință nevoia de abonament TV, dar cât de mare depinde în întregime de locul în care locuiți. De exemplu, Estonia are doar aproximativ 15% din conținutul Netflix. Și în timp ce acel 15% din conținut oferă încă un număr destul de mare de filme și emisiuni, ce se întâmplă dacă spectacolul pe care îl doriți nu este disponibil în țara dvs.? În Estonia există o șansă de 75%. Și același lucru se aplică în multe alte țări, cum ar fi Arabia Saudită, China, și asta doar pentru a numi câteva.

De ce trebuie să cauți Cum să piratez Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix? De ce nu poți urmări totul pe Netflix imediat?

Deoarece nu are drepturile de a afișa conținutul respectiv.

Fiecare țară are propriile canale TV, iar acele canale TV concurează pentru conținut, cumpărând deseori drepturi exclusive pentru a arăta o anumită emisiune sau film într-o țară. Și cu cine participă Netflix, în fiecare țară. Cum aveți de gând să arătați ceva dacă o companie are deja drepturi exclusive asupra acesteia? Acesta este unul dintre motivele principale pentru care există o astfel de inegalitate masivă de conținut acolo și de ce cauți cum să piratează Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix.

Acesta este modul de a hack Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix

Se reduce la modificarea locației contului dvs. Netflix. Acesta este singurul lucru care te limitează să vezi tot conținutul Netflix este locația ta. Nu este nevoie de carduri americane ca și pentru Hulu, nu este nevoie să schimbați locația magazinului dvs. de aplicații, este doar un pas.

Și acest lucru vă va ajuta indiferent de locul în care vă aflați. Chiar și SUA nu au tot conținutul disponibil pe Netflix.

Cum piratezi Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix? Prin utilizarea unui VPN.

O VPN este o rețea privată virtuală și da, utilizarea VPN este complet legală și sigură, cu excepția cazului în care vă aflați într-o țară cu cenzură. Like-urile Chinei au făcut ilegală utilizarea acestor servicii. Serviciile VPN sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume pentru a rămâne în siguranță pe internet, dar, în cazul dumneavoastră, vă permite, de asemenea, să piratați Netflix sau orice alt serviciu, schimbând locația dvs. pentru a fi într-un alt loc..

Dar există o singură modalitate de a pirata Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix.

Trebuie să utilizați PrivateVPN. Și nu spunem asta doar pentru că dorim să utilizați serviciul nostru, ci întrucât PrivateVPN sprijină cele mai multe regiuni Netflix de pe piață, cu sprijinul a 21 de regiuni diferite de pe piață. Dacă căutați doar Netflix american, nu suntem singura soluție. Dacă căutați cel mai mult conținut posibil, suntem singura soluție.

Există servicii care au un număr mult mai mare de servere acolo, dar ne pasă mai degrabă de calitatea serverelor noastre decât de cantitate. Sute de servere care nu funcționează cu serviciile pe care doriți să le utilizați nu au nicio valoare deloc, iar problema de a dori să hack Hack Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix este că Netflix trebuie să ia măsuri împotriva serviciilor VPN din cauza presiunii a companiilor care dețin drepturi de conținut.

La urma urmei, de ce ar trebui să plătească cineva pentru abonamentul la televizor pentru a viziona o anumită emisiune dacă o poate face mai ieftin cu Netflix?

Dar calitatea nu înseamnă doar a avea servere care funcționează, ci a avea servere care vă permit să vizionați de înaltă calitate. Iată ce spune Lars despre noi:

Pe ce dispozitive poți să accesezi Netflix?

Dacă doriți să hack hack Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix, este nevoie de un VPN. Dar la ce tip de dispozitive va funcționa această metodă?

Toate dispozitivele desktop, dispozitivele iPhone și dispozitivele Android, indiferent dacă acesta este telefonul dvs. sau pe placul Fire TV Stick.

Din păcate, aprecierile Chromecast și Apple TV nu acceptă această metodă datorită faptului că nu acceptă serviciile VPN.

Acesta este modul de a hack Netflix pentru a debloca tot conținutul Netflix

Vrei să hack alte platforme decât Netflix? Vrei să înveți cum să urmărești BBC iPlayer în străinătate? Poate că vrei să urmărești Hulu sau DAZN? Avem o mulțime de conținut util pe blogul nostru, iar în timp ce platformele menționate sunt mai greu de deblocat, PrivateVPN funcționează cu toate acestea.

Gata să ne încercați, astfel încât să vă bucurați de cel mai mult conținut posibil și astfel încât să puteți lăsa în urmă abonamentul TV?

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me