Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9

Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9

De Michael Smolski, 2017-08-25 00:58:41 în Afaceri


Căutați cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9? La urma urmei, noul dispozitiv este o ființă concepută pentru lucru.

512 GB stocare. Un card micro SD pentru o mai mare stocare. O baterie masivă de 4000 mAh, cu un ecran la fel de masiv de 6,4 inci, care oferă până la 8 GB ram și un procesor octa-core.

Nota 9 este un dispozitiv care poate gestiona lucrări pe care majoritatea laptopurilor de vârf nu le-au putut acum 8 ani. Și asta înseamnă că veți lucra la el sau veți folosi ecranul mare pentru divertisment, în orice fel, pentru a folosi pe deplin ambele, aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9.

Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9 trebuie să suporte mai mult decât doar Netflix american și britanic

Cine are nevoie de un televizor când aveți un telefon de 6,4 ”? Este o dimensiune optimă pentru divertisment, indiferent dacă sunteți în pat, călătoriți sau într-un birou. Îl poți numi un televizor portabil, cu excepția unui ecran mai bun decât al oricărui televizor mic disponibil.

Cel mai probabil vei dori să urmărești Netflix sau like-uri. Cel mai bun VPN pentru nota 9 nu poate avea doar servere pentru Netflix în Statele Unite. America are cel mai mult conținut Netflix, dar nu are tot conținutul, Power, de exemplu, nu este disponibil pe Netflix american. În schimb, trebuie să plătiți mult pentru a-l urmări în SUA. De ce dacă puteți obține un VPN în Europa pentru a fi o zi în urmă cu ziua lansării și urmăriți-l pe Netflix cu abonamentul dvs. actual?

PrivateVPN este cel mai bun VPN pentru streaming de filme și emisiuni TV, deoarece recunoaște că există mai mult decât doar Statele Unite și Marea Britanie în ceea ce privește divertismentul. De exemplu, Suedia are un conținut exclusiv, iar PrivateVPN oferă și servere care funcționează cu Netflix acolo!

Oh, și da, serverele „de lucru”.

Cea mai bună VPN pentru Samsung Galaxy Note 9 nu poate furniza doar servere în țări. Trebuie să lucreze atât cu Hulu, cât și cu Netflix. Și cele două companii depun eforturi semnificative pentru a împiedica serviciile VPN să funcționeze din cauza presiunii companiilor care dau drepturi asupra conținutului, ceea ce duce la o mulțime de servere care nu funcționează pentru că nu au fost verificate niciodată. Ne facem verificările!

Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9 trebuie să fie rapid!

PrivateVPN nu susține că va duce internetul mai rapid. Orice companie VPN care susține că face ca internetul tău să fie mai rapid minte, cu excepția cazului în care furnizorul dvs. de internet restricționează anumite site-uri, internetul dvs. ar trebui să funcționeze la fel cu un VPN. Dacă internetul suge din cauza locației dvs., va aspira în continuare cu un VPN.

Totuși, ceea ce face PrivateVPN este că cumpără cea mai mare parte a capacității sale de internet de la furnizori de tranzit IP în loc să găzduiască. Și asta face o diferență extraordinară, deoarece nu există limite puse de o companie de găzduire. Și dacă căutați cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9, desigur, doriți viteză. Indiferent de viteza pe care o ai acum, ar trebui să ai și atunci când folosești serviciul nostru!

De asemenea, trebuie să funcționeze oriunde

Anumite țări au blocat utilizarea VPN. Cea mai bună VPN pentru Samsung Galaxy Note 9 nu înseamnă nimic dacă VPN-ul dvs. nu funcționează atunci când mergeți în Emiratele Arabe Unite, Iran sau China..

De aceea PrivateVPN vine cu modul Stealth. Un VPN vă protejează. Ei bine, modul Stealth protejează un VPN. În mod normal, există modalități de a detecta dacă un VPN accesează un site sau un serviciu, dar modul Stealth vă permite să ocoliți asta.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru nota 9, luați în considerare serviciul pentru clienți!

Diferența dintre cele bune și cele mai bune companii? Cel mai adesea este diferența de servicii pentru clienți.

Adesea, un utilizator se confundă și nu își poate da seama de ceva ce se află în fața lor și de acolo vine serviciul pentru clienți, chiar dacă există. PrivateVPN nu are doar servicii pentru clienți. De asemenea, este ales continuu ca cel mai bun serviciu pentru serviciul clienți. Nu o lua de la noi, ia-l de la vpnMentor.

„PrivateVPN este ca un VPN de tip boutique; când vrei să simți că cineva are grijă de tine și ascultă nevoile tale, poți depinde de ele. "

Trebuie să vă păstrați confidențialitatea

Știți de ce majoritatea laptopurilor de lucru sunt atât de limitate din punct de vedere al utilizării? Pentru a păstra lucrurile confidențiale. O încălcare a datelor ar putea costa compania pentru care lucrați sau conduceți masiv. Și telefoane? Ei bine, dacă lucrați la Nota dvs. 9, aceasta ar trebui să fie confidențială. Și apoi există și mesajele, capturile de ecran, imaginile, notele, parolele și toate aceste date pot fi interceptate și, naiba, avem o mulțime de lucruri pe telefoanele noastre pe care nu le-am dori să le vadă alții..

Acesta este motivul pentru care PrivateVPN vine cu criptare 2048 biți cu AES-256, care este cel mai înalt nivel de criptare disponibil pe piață. Și nu doar atât. În calitate de companie suedeză, putem oferi clienților ceea ce companiile americane nu pot. Confidențialitate completă. Cum? Respectând legea.

Suntem o companie suedeză și trebuie să respectăm legile suedeze care sunt concepute cu intimitate. Asta înseamnă că nu putem stoca niciun jurnal.

Nu spunem doar că, așa cum au făcut unii înainte de a da jurnalele de date, nu putem pur și simplu să nu stocăm niciun jurnal pentru a respecta legile noastre și când vine vorba de cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9, în ceea ce privește confidențialitatea în cauză, niciun jurnal nu este o necesitate, deoarece jurnalele distrug scopul vieții private.

Cel mai bun VPN pentru Samsung Galaxy Note 9

Aceeași viteză. Protecție completă. Disponibil în toată lumea. Aceasta este ceea ce oferă PrivateVPN.

Alatura-te noua acum.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me