Cel mai bun VPN pentru Netflix în 2018 (Urmăriți tot conținutul Netflix)

Cel mai bun VPN pentru Netflix în 2018 (Urmăriți tot conținutul Netflix)

De PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 în Divertisment


Netflix nu se bazează doar în Statele Unite. De asemenea, nu are sediul în Marea Britanie. Cel mai bun VPN pentru Netflix din 2018 nu este VPN-ul care are multe servere în Marea Britanie și SUA care acceptă Netflix. VPN este cel care acceptă multe țări în măsura în care merge Netflix. Sigur, SUA are cel mai mult conținut sigur, dar nu are tot conținutul. Anumite emisiuni și filme nu se află în SUA sau în Marea Britanie, ci sunt în alte țări. Cel mai bun VPN pentru Netflix în 2018 trebuie să lucreze cu Netflix în 2018, dar trebuie să ofere tot conținutul pe care l-ați putea urmări.

De ce are nevoie cel mai bun VPN pentru Netflix?

Servere. Servere de lucru.

Și aceasta este o mare problemă când vine vorba de serviciile VPN.

Un serviciu poate avea 100 de servere în locații pe care Netflix are un conținut exclusiv, dar asta nu înseamnă absolut nimic dacă acele servere nu funcționează cu Netflix.

Majoritatea serviciilor nu reușesc să verifice zilnic acest lucru.

Acest lucru contează datorită faptului că Netflix face un efort constant pentru a opri serverele VPN să lucreze cu Netflix, deoarece acestea sunt presate de numeroase companii pentru a face acest lucru. De ce cineva ar trebui să plătească pentru un abonament TV într-o țară x dacă se poate conecta la Netflix în timp ce este conectat la un anumit server VPN și poate accesa acel conținut cu contul Netflix?


Are mai mult sens financiar să licențați anumite conținuturi în alte țări. Dar dacă oamenii pot accesa doar ceva pe Netflix, atunci compania care cumpără licența pentru a arăta că conținutul dintr-o anumită țară pierde bani. De aici această presiune.

PrivateVPN asigură că serverele funcționează și dacă unul nu mai funcționează, există unul nou în loc.

Locațiile care contează când vine la cel mai bun VPN pentru Netflix

PrivateVPN vine cu servere care lucrează cu Netflix în Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Franța, Japonia, Danemarca, Finlanda, Germania, Norvegia, Suedia, Elveția, Olanda, Italia, Spania, Australia, Brazilia, Columbia, Argentina și Coreea de Sud.

Acesta nu este un server din fiecare țară, dar când vine vorba de cel mai bun VPN pentru Netflix din 2018, trebuie să accesați doar servere cu conținut exclusiv, iar dacă aveți acces la toate aceste servere care funcționează cu Netflix, asta este tot ce aveți nevoie pentru a scoate tot posibilul din Netflix!

Nu oferim servere în toate țările de pe planetă, dar serverele pe care le oferim, toate oferă acces la ceva exclusiv. Și „exclusivist” este ceea ce ar trebui să cauți când vine vorba de cel mai bun VPN pentru Netflix din 2018.

Oh, și asigurați-vă că consultați ghidul nostru complet pentru deblocarea Netflix dacă aveți probleme!

Cel mai bun VPN pentru Netflix nu trebuie să încetinească Netflixul dvs. în jos

Am putea spune că un VPN vă va face internetul mai rapid, dar sincer, în cele mai multe cazuri, nu va fi singurul moment în care se va întâmpla dacă furnizorul dvs. de internet va încetini intenționat Netflix, ceea ce este ilegal în majoritatea țărilor. Ce trebuie să facă cel mai bun VPN pentru Netflix în 2018, însă nu este să încetiniți internetul.

Cum? Investind în capacitatea de internet de cea mai înaltă calitate. La PrivateVPN cumpărăm direct cea mai mare parte a capacității noastre de internet de la furnizorii de tranzit IP. Cel mai probabil nu știți ce înseamnă asta, dar pentru a vă oferi o comparație, puteți cumpăra și capacitate de internet de pe site-uri de găzduire, iar acestea sunt mult mai lente. O alegere comună, deoarece acestea sunt mult mai ieftine.

Ceea ce încercăm să spunem este că, dacă conexiunea dvs. de internet suge, ne pare rău. Nu vă ajută. Netflixul dvs. va fi încet. Dar nu vom încetini serviciul nostru.

Netflix funcționează pe o mulțime de platforme. Deci ar trebui cel mai bun VPN pentru Netflix în 2018.

Cel mai bun VPN pentru Netflix din 2018 nu ar trebui să ofere doar o mulțime de servere de lucru, ci și să funcționeze pe o mulțime de platforme. La fel cum face Netflix. Suportul standard al dispozitivelor Windows, al dispozitivelor Apple, al dispozitivelor Android este desigur acolo, Fire TV Stick este acceptat și la fel și dispozitivele Linux!

Este aproape toate dispozitivele de acolo, în afară de Chromecast pe care niciun serviciu VPN nu le acceptă. Și dacă sunteți un utilizator mai avansat, OpenVPN și routere sunt de asemenea acceptate.

Cel mai bun VPN pentru Netflix din 2018 nu ar trebui să coste mai mult decât abonamentul dvs. Netflix

Imaginați-vă că plătiți pentru un serviciu VPN mai mult decât pentru Netflix. BestVPN a ales PrivateVPN drept cel mai bun serviciu de valoare. Tot ce ai nevoie pentru Netflix la un cost redus. Nu este de mirare de ce ne-a ales BestVPN!

Oh, și dacă sunteți dezamăgiți, aveți 30 de zile pentru a cere o rambursare completă. De ce crezi că oferim această opțiune? Întrucât suntem încrezători în serviciul nostru! Căutați cel mai bun VPN pentru Netflix? Alăturați-ne.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me