Cel mai bun VPN pentru Netflix, Hulu, Amazon Prime și DAZN pentru 2019

Cel mai bun VPN pentru Netflix, Hulu, Amazon Prime și DAZN pentru 2019

De Michael Smolski, 2017-01-10 18:12:51 în Divertisment


Vrei să urmărești Netflix, Hulu, Amazon Prime, DAZN și poate chiar BBC iPlayer în 2019, indiferent de locația ta? Cu asta va ajuta un VPN. Cu excepția, dacă doriți să accesați mai multe dintre acestea sau toate acestea, majoritatea serviciilor VPN vă vor eșua, deoarece lucrează cu unele servicii, dar nu cu toate. Dar care este cel mai bun VPN pentru Netflix, Hulu, Amazon Prime și DAZN pentru 2019?

Cel mai bun VPN pentru Netflix nu poate avea doar servere în SUA

Acest site numit Comparitech a făcut peste 5.000 de teste manuale pe 59 de servicii VPN acolo pentru a testa care VPN a fost cel mai bun pentru Netflix în ceea ce privește dispozitivele cu care a lucrat, precum și locațiile.. PrivateVPN a obținut 21 de regiuni Netflix care au lucrat la test, care a afectat concurența fiind singura cu peste 20 de regiuni de lucru.

S-ar putea să vă întrebați de ce aveți nevoie de 21 de regiuni de lucru dacă Netflix-ul american are cel mai mult conținut. Și aceasta este o întrebare grozavă. Netflixul american are într-adevăr cel mai mult conținut și funcționează la 43 dintre cele 59 de servicii VPN testate, dar pe ce platforme urmăriți?

Nu toate serviciile acceptă American Netflix și nu toate acceptă toate platformele, ceea ce înseamnă că, în timp ce un anumit serviciu ar putea funcționa în SUA, s-ar putea să nu funcționeze în SUA pe dispozitivele Android, de exemplu, în ceea ce privește Netflix..

PrivateVPN acceptă cele mai multe regiuni, dar și în mod constant cele mai multe platforme din toate aceste teste.

Oh, și în legătură cu cele 21 de regiuni susținute. SUA ar putea avea cel mai mult conținut, dar nu le are pe toate. Fiecare regiune are un conținut unic pe care alte locații nu îl au. Și de aceea este important să ai un serviciu care acceptă cel mai mult.

Și dacă citiți testul, veți vedea că aceste teste au fost făcute într-un mod care, dacă un serviciu nu a furnizat viteze constante, nu ar conta în sensul că, dacă nu doriți să așteptați conținutul pentru a proteja, de asemenea, te-ai acoperit. Și bine, am știut și am scris despre asta înainte ca aceste teste să fie dezvăluite.

Cumpărăm capacitatea noastră de internet de la furnizorii de tranzit IP direct, până la urmă.

Dar sunteți aici pentru cel mai bun VPN pentru Netflix, Hulu, Amazon Prime și DAZN pentru 2019.

Cel mai bun VPN pentru Hulu pentru 2019

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru Hulu, aveți nevoie doar de un serviciu care să accepte servere americane, deoarece Hulu funcționează doar în SUA și, bine, în Japonia, dar numai pentru spectacole japoneze.

Este mult mai complicat să configurați Hulu decât să configurați Netflix. Prin urmare, avem ghiduri în acest sens, dar dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru Hulu, două lucruri contează. Viteza și un server de lucru.

PrivateVPN oferă mai multe servere de lucru pentru Hulu, dar ai nevoie de unul singur. În ceea ce privește viteza, la fel ca în cazul Netflix, este consecvent datorită cumpărării de la furnizorii de tranzit IP, mai degrabă decât de pe site-uri de găzduire.

Bineînțeles, dacă internetul tău este înnebunit, ești înșurubat în orice fel.

Nu vă putem spune că suntem singurul serviciu excelent pentru Hulu, dar dacă doriți și să urmăriți Netflix, având cea mai bună experiență Netflix plus Hulu, asta va avea sens în 2019.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Prime pentru 2019

Mare lucru despre Amazon Prime este că Amazon extinde conținutul în toată lumea. Mai multe spectacole și filme sunt disponibile pentru masă în fiecare zi.

Totuși, lipsește egalitatea de conținut. Și PrivateVPN este unul dintre cele mai populare servicii VPN pentru Amazon Prime.

Și asta înseamnă că te poți aștepta întotdeauna să ai un server de lucru. Amazon Prime, Netflix și Hulu? O combinație minunată.

Oh, și vorbind despre Amazon, PrivateVPN are o aplicație Amazon Fire TV Stick / Cube, ceea ce înseamnă că puteți utiliza toate aceste servicii acolo cu ajutorul ghidurilor noastre.

Cel mai bun VPN pentru DAZN pentru 2019

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru Netflix, Hulu, Amazon Prime și DAZN, vă place distracția și doriți să accesați tot ceea ce vă oferă.

Dar primele 3 platforme despre care am menționat în mare parte nu oferă conținut live. DAZN face. DAZN este un serviciu de streaming pentru sport cu o tracțiune de complot, deoarece nu funcționează în totalitate în SUA și nu funcționează deloc în Marea Britanie, deși a fost fondată în Marea Britanie. Nu fără VPN-ul potrivit.

Când vizionați conținut live, calitatea internetului contează foarte mult. Și acesta este probabil unul dintre cele mai mari atuuri ale PrivateVPN. Nu promitem să vă facem internetul mai rapid. Doar că nu o vom face mai lentă, ceea ce nu este întotdeauna cazul serviciilor VPN.

Cel mai bun VPN pentru Netflix, Hulu, Amazon Prime și DAZN pentru 2019

Sunteți gata să accesați mai mult conținut ca niciodată? Grozav. Dar cel mai probabil vei avea nevoie de ajutor. Contactați asistența pentru clienți sau consultați blogul nostru în timp ce aceste platforme fac măsuri pentru a împiedica persoanele din țările neacceptate să folosească aceste platforme.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me