Cel mai bun VPN pentru LimeTorrents (ediția 2018)

Cel mai bun VPN pentru LimeTorrents (ediția 2018)

De Michael Smolski, 2018-09-29 09:49:35 în Divertisment


Un iubitor de LimeTorrents? Ai nevoie de un VPN. Și nu doar un VPN. Aveți nevoie de cel mai bun VPN pentru LimeTorrents, deoarece sunteți la curent cu ceva obraznic și, deși nu îl recomandăm, credem și în confidențialitate deplină, iar această postare este despre asta.

Si bine, fără cel mai bun VPN pentru LimeTorrents, confidențialitatea dvs. este în pericol.

Uită-te întâi la Locația unui serviciu VPN

Cel mai bun VPN pentru LimeTorrents nu ține doar de criptare. Locația contează și ea.

Statele Unite le spun oamenilor să nu cumpere telefoane Xiaomi din motive de securitate. În mod ironic, dacă cineva ar fi în vârf în informațiile de pe telefonul dvs., ar fi mai probabil guvernul SUA decât Xiaomi sau guvernul chinez.

De ce i-ar păsa cineva din China că, atunci când i-ai spus soției tale că ești la serviciu, te afli de fapt în bar să urmărești un meci? Majoritatea oamenilor nu au nimic esențial pentru alte țări.

Pe de altă parte, descărcarea a ceva ilegal și apoi împărtășirea acestuia fără nicio cunoștință este ceea ce ar putea să vă intereseze furnizorul de internet și, în special, titularul potrivit pentru acel conținut.

Și dacă utilizați LimeTorrents, cel mai probabil descărcați ilegal.

Utilizați un VPN pentru a ascunde ceva, iar locația serviciului pe care îl utilizați are o importanță mare care va determina dacă puteți sau nu ascunde ceva. O mică informație vă poate elimina toată confidențialitatea. Și majoritatea serviciilor VPN vă stochează jurnalele. Acestea sunt mici informații care vă pot expune dacă cineva le cere.

BACSIS: Nu folosiți servicii VPN gratuite pentru descărcare. Când utilizați un VPN gratuit, asta înseamnă mult mai mulți utilizatori decât serviciile plătite. Desigur, asta înseamnă și o viteză mai slabă, dar chiar și mai rău decât atât, înseamnă o presiune enormă din partea furnizorilor de internet sau a altor organizații într-un loc mai înalt, deoarece este mult mai ușor să direcționați un serviciu gratuit cu resurse mult mai limitate. Cineva îți cere jurnalele, boom, expus.

Cel mai bun VPN pentru LimeTorrents nu are sediul sigur în Marea Britanie sau SUA. Trebuie să aibă sediul în Suedia, cum ar fi PrivateVPN, de exemplu. Și nu spunem acest lucru, astfel încât să ne considerați cel mai bun VPN pentru LimeTorrents, ci pentru că singura modalitate de a vă asigura că nu sunt păstrate jurnalele care pot fi utilizate împotriva dvs. este prin faptul că nu puteți stoca jurnalele în primul rând din motive legale. Și Suedia are unele dintre cele mai puternice legi de confidențialitate din lume.

Încriptarea puternică contează atunci când vine la cel mai bun VPN pentru LimeTorrents

După ce vă asigurați că serviciul dvs. VPN nu va fi amenințarea în sine, contează o criptare puternică. Oferim criptare 2048 biți cu AES-256. Este cel mai înalt nivel de criptare de pe piață. Destul de desfrânat. Și bine, ai deveni foarte bogat dacă ai găsi o modalitate de a rupe asta.

Un serviciu VPN vă schimbă IP-ul atunci când vă conectați la un server. Criptarea la cel mai înalt nivel vă asigură că datele dvs. nu sunt accesibile de către alții.

Dar asta nu contează dacă nu aveți grijă de scurgeri

IP-ul dvs. poate fi diferit, dar scurgerile IP se întâmplă cu serviciile VPN. Dacă doriți confidențialitate completă, nu puteți avea probleme deloc. De aceea, cel mai bun VPN pentru LimeTorrents trebuie să aibă protecția IPv6 împotriva scurgerilor. Altfel, bine, ești potențial expus, ceea ce nu va conta dacă nu faci ceva ilegal.

Oh, și dacă, indiferent de motive, VPN-ul tău nu mai funcționează, fie că se datorează faptului că aplicațiile de telefon se prăbușesc sau că faci prea multe lucruri pe computer, PrivateVPN oferă o caracteristică Kill Swtich care te va asigura că internetul tău va funcționa. O, și există, de asemenea, o caracteristică Protecție împotriva scurgerilor DNS și aplicație pentru protecția aplicațiilor care vă permite să încheiați anumite aplicații dacă o VPN încetează să funcționeze.

Când căutați cel mai bun VPN pentru LimeTorrents, aveți nevoie de securitate deplină din fiecare unghi. Dacă un VPN încetează să funcționeze, doriți să aveți protecție imediat. Care este rostul de a avea protecție în primul rând dacă nu vă protejează pe deplin?

Singura chestie care contează după securitate este viteza

Atunci când căutați cel mai bun VPN pentru LimeTorrents, vă doriți ulterior securitate, astfel încât să aveți confidențialitate și siguranță deplină. Dar, de asemenea, doriți să descărcați cu aceeași viteză pe care o aveți deja, cu excepția cazului în care internetul dvs. suge, bine, ne pare rău pentru dvs. atunci.

PrivateVPN cel mai probabil nu va face internetul dvs. mai rapid, însă anumiți furnizori de internet pot încetini torentarea și, în acest caz, PrivateVPN vă poate crește viteza de descărcare..

În cele din urmă, atât serviciile gratuite, cât și cele plătite, nu investesc direct în capacitatea de internet de la furnizorii de tranzit IP direct. Trebuie să le găsiți pe cele care fac asta. Aceasta este cheia vitezei. PrivateVPN este P2P Friendly și oferă transfer de porturi

Aveți de gând să obțineți cel mai bun VPN pentru LimeTorrents?

Viteza și securitatea ambele contează dacă căutați cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents sau LimeTorrents. Dar la fel și serviciul pentru clienți dacă aveți probleme. Serviciul nostru pentru clienți? A câștigat un premiu pentru cel mai bun serviciu client VPN pentru 2018.

Alăturați-ne acum sau nu, dar căutați aceste lucruri atunci când căutați cel mai bun VPN pentru LimeTorrents sau orice alt site de torrent de fapt..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me