Cel mai bun VPN pentru laptop-uri Windows 10

Cel mai bun VPN pentru laptop-uri Windows 10

De PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 în Business


Căutați cel mai bun VPN pentru laptop-urile Windows 10, indiferent dacă sunteți doar bazat pe afaceri sau bazat pe divertisment? Există câteva aspecte pe care trebuie să le căutați și, dacă furnizorul de VPN pe care îl considerați nu are aceste funcții, bine, ar trebui să reanalizați în considerarea acelui furnizor.

Dacă vă interesează securitatea, arta este în setări

Cel mai bun VPN pentru laptop-urile Windows 10 în ceea ce privește securitatea, indiferent de caracteristicile de securitate, este excelent doar dacă vă permite să vă protejați exact în modul în care doriți să vă protejați.

Windows 10 nu este întotdeauna de încredere. Ce se întâmplă dacă un serviciu VPN se prăbușește? Nu ar trebui să fie corect, dar dacă se întâmplă? Sunteți dispus să vă asumați un risc cu datele dvs.? Calculatoarele din avioane în valoare de sute de milioane fac greșeli. Calculatorul tău este atât de grozav încât ai avea încredere deplină în el?

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru laptop-urile Windows 10, aveți nevoie de un VPN care să omoare orice doriți să protejați dacă se întâmplă ceva.

De exemplu, dacă sunteți în torent și doriți ca aplicația să se închidă dacă se întâmplă ceva, PrivateVPN vine cu o funcție de protecție a aplicațiilor care va opri o anumită aplicație dacă VPN nu va mai funcționa.

Există, de asemenea, o caracteristică de protecție împotriva scurgerilor IPv6, astfel încât IP-ul dvs. nu poate fi scurs din greșeală. Kill Switch dezactivează, de asemenea, conexiunea dvs. de internet dacă VPN încetează să funcționeze.

Funcții de acest gen vă asigură că sunteți protejat pe deplin și dacă siguranța vă preocupă și căutați cel mai bun VPN pentru laptopurile Windows 10, este ceea ce trebuie să căutați.

Și dacă călătoriți mult și veți face parte din țări precum China, Stealth VPN este foarte importantă pentru ca guvernul chinez să nu afle că utilizați un VPN.

Caracteristici de siguranță

Cele mai bune VPN pentru laptop-urile Windows 10 nu pot avea doar funcții de siguranță la client, deoarece are nevoie de protecție în primul rând. PrivateVPN vine cu criptare 2048 biți cu AES-256. Pe scurt, criptarea de cea mai înaltă calitate disponibilă pe piață. Poate că utilizați un Wi-Fi deschis în Starbucks și sunteți expus persoanelor din aceeași rețea care accesează ceea ce accesați pe browserul dvs. web. Poate este în autobuz sau în școală. Oricum ar fi, criptarea contează și nivelul pe care îl oferim, este folosit de militari. De asemenea, trebuie să alegeți între 3 OpenVPN, PPTP & Conexiuni L2TP.

Acest lucru combinat cu caracteristicile de siguranță ale PrivateVPN pot oferi o protecție completă pe internet, indiferent de ceea ce faceți. Dar dacă căutați cel mai bun VPN pentru laptop-urile Windows 10, trebuie să luați în considerare și altceva.

Amplasarea problemelor serviciului VPN

Imaginați-vă că aveți toate aceste caracteristici de siguranță și o astfel de criptare grozavă și atunci toate acestea au fost degeaba pentru că un serviciu VPN a dat informațiile dvs. pentru că au fost presate. Asta se intampla.

Un serviciu menit să vă protejeze vă poate pune în dificultate...

Cum? Stocând jurnalele care pot expune orice faceți.

Care este singura modalitate de a evita această situație potențială?

Folosind un serviciu care legal nu poate stoca jurnalele, în timp ce o companie ar putea declara ceva, nu înseamnă că este adevărat. Nu aveți încredere în companie, nu aveți încredere în lege. Și Suedia are niște legi incredibile de confidențialitate, pe care alte țări ar trebui să le învețe. Acestea înseamnă, de asemenea, că PrivateVPN nu poate stoca jurnalele și nu le poate folosi împotriva ta.

Cel mai bun VPN pentru laptop-urile Windows 10 are nevoie de o varietate de servere

Și nu doar servere, ci servere care funcționează cu platforme de divertisment.

Securitatea este excelentă, dar o mare majoritate a oamenilor le pasă să-și urmărească Netflix-ul american și DAZN-ul lor împreună cu Hulu.

PrivateVPN vine cu 57 de locații server. În afară de numărul locațiilor, nu se reduce. Este vorba despre câte servere funcționează cu diferite platforme. Aceasta este ceea ce companiile VPN nu menționează niciodată. Și te încadrezi la jocurile cu număr.

Cel mai bun VPN pentru laptop-urile Windows 10 trebuie să accepte toate platformele de divertisment pe care doriți să le utilizați. PrivateVPN nu acceptă doar Netflix-ul american. are cele mai bune locații Netflix. Vezi, Netflix-ul american are cel mai mult conținut, dar nu are totul. Acesta este motivul pentru care PrivateVPN acceptă locații precum Suedia și Spania, printre alte zeci de persoane pentru Netflix.

Și susținem DAZN, care este ca Netflix-ul sporturilor live. Amazon Prime & Hulu? Avem și asta.

Nu cedați pentru servere. Nu te bucura de ce acceptă serverele!

Cel mai bun VPN pentru laptop-uri Windows 10 trebuie să vă mențină viteza actuală

Serviciile VPN adoră să vorbească despre crearea rapidă a internetului. Cu excepția cazului în care furnizorul dvs. de internet încetinește intenționat anumite site-uri, o VPN nu vă va face internetul mai rapid. O poate face mai lentă, însă, dacă capacitatea de internet provine de la furnizorii de găzduire și nu de la furnizorii de tranzit IP. Atenție la asta.

Cel mai bun VPN pentru laptop-uri Windows 10?

Securitatea contează dacă aceasta este criptarea sau funcțiile. Și dacă vă aflați în țări precum China, cu siguranță aveți nevoie de Stealth VPN. De asemenea, doriți divertisment și, pentru asta, aveți nevoie de servere care acceptă servicii și, de asemenea, nu vă încetinește. PrivateVPN? Face asta.

Gata să ne încerci?

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me