Cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents (ediția 2018)

Cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents (ediția 2018)

De Michael Smolski, 2018-08-28 19:26:50 în Divertisment


Căutați cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents? Sună foarte bine, deoarece nu ești în siguranță dacă îl folosești. În timp ce nu îl recomandăm, descărcarea de conținut ilegal în majoritatea țărilor nu este ilegală. Încarcă conținut ilegal care este ilegal. Și bine, torentarea presupune încărcarea după descărcare. Și asta vă poate pune în închisoare dacă nu sunteți atenți și cine dorește să ajungă ca fondatorul torentelor Kickass?

Cu excepția, adresa dvs. IP este cea care joacă rolul în care cineva știe că sunteți torent și nu. Un VPN bun vă poate ascunde IP-ul în majoritatea cazurilor. Dar „cele mai multe cazuri” nu sunt suficiente, întrucât este nevoie doar de o mică scurgere pentru ca fundul tău să nu fie atât de greoi, dacă știi ce înseamnă.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru torrenturi kickass, care acum se numește katcr.co, trebuie să vă protejeze sub orice unghi.

Cel mai bun VPN pentru Torrents Kickass trebuie să prevină tot felul de scurgeri IP potențiale

Orice VPN poate deghiza un IP, până la urmă, care este o sarcină de VPN, dar, te va deghiza 100%? La fel de dacă există chiar și mici șanse mici de scurgere, VPN-ul nu trebuie utilizat deoarece aproape complet protejat este ca și cum nu este protejat deloc.

Primul lucru la care trebuie să te uiți atunci când cauți cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents este caracteristicile de securitate pe care le oferă.

Dacă accesați clientul PrivateVPN, veți vedea o secțiune CONNECTION GUARD unde există câteva caracteristici de securitate care vă vor asigura 100% protecție împotriva scurgerilor IP.. Protecția împotriva scurgerilor IPv6, protecția împotriva scurgerii DNS, comutatorul de ucid și protecția aplicațiilor. Aceste caracteristici combinate vă vor asigura că IP-ul dvs. nu poate fi scurs. Dacă PrivateVPN nu va mai funcționa, internetul dvs. va fi și el. Și dacă doriți ca PrivateVPN să încheie o anumită aplicație dacă nu mai funcționează, puteți face și asta.

Cel mai important lucru când vine vorba de cel mai bun VPN pentru torentele Kickass este să vă puteți proteja IP-ul. Așa cum să ne înțelegem, majoritatea persoanelor care caută VPN nu folosesc Torrents Kickass din motive legale.

Acum, nu susținem pirateria, dar credem și în confidențialitate.

Oh si oferim, de asemenea, criptare 2048 biți cu AES-256, care este cel mai înalt nivel de criptare disponibil pe piață.

Protecția IP nu înseamnă nimic Dacă Compania VPN vă stochează informații

Cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents vă poate ascunde IP-ul și are Protecție împotriva scurgerilor IPv6, dar asta nu va însemna nimic dacă compania pe care o utilizați nu va respecta pe deplin ceea ce companiile VPN sunt destinate să respecte confidențialitatea.

Marea problemă? Companii VPN care păstrează jurnalele. HideMyAss a introdus un hacker în închisoare stocând jurnalele când au pretins că nu. Acum, nu piratezi, ci doar arată că nu poți avea întotdeauna încredere în serviciile VPN.

PrivateVPN? Ne-ar fi ușor să spunem că puteți avea încredere în noi și că nu stocăm jurnalele. Dar nu aveți încredere în noi. Aveți încredere în dreptul suedez. Nu suntem o companie cu sediul în SUA sau Marea Britanie, noi avem sediul în Suedia, cu legi stricte de confidențialitate, care ne asigură că nu putem stoca jurnalele a ceea ce faceți, deoarece ar fi ilegal pentru noi să facem acest lucru.

Și dacă nu știți care sunt jurnalele, jurnalele sunt acele mici informații despre dvs. care vă pot expune.

Cel mai bun VPN pentru torentele Kickass trebuie să fie și el rapid

Ai nevoie de viteză. În cele din urmă, atunci când vine vorba de descărcarea a orice, torrenturile sunt menite să fie mai rapide decât majoritatea descărcărilor de pe internet. Dacă utilizați VPN-ul greșit, descărcările dvs. vor fi mult mai lente.

Dacă un VPN susține că va face internetul mai rapid, acest lucru nu este adevărat în majoritatea cazurilor. Un VPN vă poate face internetul mai rapid doar dacă site-ul sau serviciul pe care îl utilizați are anumite restricții setate de preferințele furnizorilor de internet.

Dar un VPN vă poate încetini, sau vă poate menține viteza cam la fel. Care este factorul cel mai important? Capacitatea de internet. Cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents trebuie să cumpere direct cea mai mare capacitate de internet de la furnizorii de tranzit IP. Dacă cumpără cea mai mare parte de pe site-uri de găzduire, VPN va fi mult mai lent.

Acest lucru nu este menționat foarte mult, dar face o diferență masivă atunci când vine vorba de descărcare sau streaming. Serviciile adoră să menționeze viteze rapide, dar nu menționează de unde își primesc capacitatea de internet. O menționăm.

Oh, și oferim redirecționarea portului, care are un impact asupra descărcărilor de torrent!

Cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents

În cele din urmă, cel mai bun VPN pentru Kickass Torrents este un VPN în care poți avea încredere. Vă spunem ce oferim, dar trebuie să aveți încredere în noi, așa că nu ezitați să accesați serviciul nostru pentru a obține încredere! Am fost aleși cel mai bun VPN pentru serviciul clienți.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me