Cel mai bun VPN pentru jocuri (și chiar ai nevoie?)

Cel mai bun VPN pentru jocuri (și chiar ai nevoie?)

De Michael Smolski, 26.08.2019 13:57:52 în Divertisment


Dacă ați căutat vreodată un ghid despre cel mai bun VPN pentru jocuri, veți găsi conținut care nu are sens, dar care este scris în întregime cu SEO în minte. O VPN „multiplataformă” nu este de fapt un motiv pentru care ai nevoie de un VPN pentru jocuri. În acest ghid, vorbim despre motivul pentru care este posibil să ai nevoie de cel mai bun VPN (sau de orice VPN pentru asta) pentru jocuri, deoarece nu toată lumea are nevoie de el în primul rând, urmată de modul de configurare pe fiecare platformă.

Majoritatea oamenilor care caută cel mai bun VPN pentru jocuri au nevoie de el, deoarece în prezent nu pot juca majoritatea jocurilor

Indiferent dacă China nu permite anumite platforme americane de care anumite jocuri necesită. Sau dacă este vorba de SUA care pun sancțiuni asupra Iranului, rezultând că producțiile americane nu sunt disponibile în Iran, cel mai bun VPN pentru jocuri va putea rezolva problema.

Deși, în teorie, majoritatea serviciilor VPN ar trebui să poată rezolva problema, în funcție de nivelul de cenzură din țara în care jocul pe care doriți să îl jucați nu funcționează.. Și, din păcate, sancțiunile și cenzura tind să vină în perechi.

Dacă țara în care vă aflați are doar sancțiuni:

Blocurile datorate sancțiunilor sunt foarte ușor de ocolit. Acestea sunt problemele care deseori nu necesită cel mai bun VPN pentru jocuri și pot fi rezolvate cu aproape orice serviciu VPN acolo..

De ce? Întrucât companiile de jocuri doresc să joci jocuri. Este esențial pentru ei. Dar, de asemenea, trebuie să respecte legea pentru a nu avea probleme. Și datorită acestui fapt, acestea pun geo-blocuri care vă împiedică să jucați jocuri, dar acest lucru este, de asemenea, ușor de trecut, cu condiția ca un serviciu VPN să aibă servere în regiuni în care jocul nu este blocat.

Dacă acesta ar fi Hulu, va trebui să citiți un întreg ghid despre acesta. Cu toate acestea, nu este. Acesta este motivul pentru care nu ai nevoie de cel mai bun VPN pentru jocuri pentru a ocoli acest tip de geo-bloc.

Dacă țara în care sunteți are fie sancțiuni + / fie cenzură:

Cenzura înseamnă adesea că țara dvs. interzice și serviciile VPN. Eficiența unei astfel de interdicții? Depinde de țară. China este extrem de bună la aceasta, de exemplu, deoarece este imposibil să rulezi acolo o VPN standard.

Cel mai bun VPN pentru jocuri în țări precum China? Este o VPN care administrează Stealth VPN și este pentru orice, indiferent dacă este jocuri sau nu. Ceva cu care vine PrivateVPN.

Vezi, serviciile VPN sunt ușor detectabile ca servicii VPN, deoarece traficul lor nu se îmbină cu traficul obișnuit. Ceva ce Stealth VPN rezolvă. Dacă VPN-ul dvs. are o astfel de opțiune, este cel mai bun VPN pentru jocuri pentru dvs., deoarece va putea evita guvernul, precum și orice sancțiuni.

Aveți nevoie într-adevăr cel mai bun VPN pentru jocuri sau orice VPN pentru jocuri, dacă jocurile dvs. nu sunt blocate geografic?

V-ați întrebat vreodată cum este că plătiți un preț premium pentru internet, iar pe hârtie aveți o conexiune excelentă, dar atunci când vine vorba de acesta, jocul dvs. în timp ce poate fi perfect perfect, iar celălalt devine complet nu poate fi redat?

Se numește Internet throttling și, indiferent dacă ai auzit sau nu, dacă joci jocuri sau folosești mult internet, cel mai mult ai fost afectat de mai multe ori în trecut.

Accelerația pe Internet este ceea ce fac furnizorii pentru „minimizați congestia”Cu ironic creează congestie, pentru tine, ca individ, cel mai mult are nevoie de internet.

Majoritatea furnizorilor sunt capabili să o facă, deoarece majoritatea țărilor nu au legile potrivite pentru a o preveni, și dacă te-ai întreba vreodată cum este posibil ca un joc care funcționează superb dintr-o dată să fie redat pentru o serie de minute, în majoritatea cazurilor nu sunt serverele jocului, ci furnizorul de internet care utilizează internet throttling.

Dacă investiți într-un router super costisitor, puteți ocoli problema, deoarece unele routere precum AmpliFI pot comuta între benzile de lățime de bandă și pot evita problema, dar merită să cheltuiți peste 300 de dolari pentru această cauză atunci când un VPN poate să ocolească și accelerarea, păcălind furnizorul de internet?

Poate încercați singur cu PrivateVPN. Fara riscuri. Înregistrarea durează doar câteva secunde și nici nu vă cerem numele.

Cu ce ​​vine cel mai bun VPN pentru jocuri?

Este livrat cu o varietate de servere, dar și cu un echilibru de calitate adecvat.

Acesta este motivul pentru care niciun serviciu VPN gratuit nu este o opțiune dacă aveți nevoie de un VPN pentru jocuri. Un serviciu VPN gratuit nu îți va grăbi jocul, deoarece în timp ce ar putea ajuta la accelerarea internetului, serverele de la acest serviciu nu vor putea oferi viteza dorită și, până la urmă, sunt gratuite, deci nu poți au orice asteptari.

PrivateVPN? Nu este gratuit, dar oferă studiul deja menționat, fără riscuri, de 7 zile, care este probabil cel mai simplu proces de 7 zile cu care te vei confrunta vreodată. Si dupa aceea? Oamenii iubesc valoarea pe care o oferim.

Ce este mai important când vine vorba de servicii VPN pentru jocuri? Calitate sau cantitate? Un pic de ambele, cu o nevoie mai mare de calitate.

În cele din urmă, dacă un serviciu are doar trei locații de server, nu merită să le aveți, deoarece nu vă veți putea conecta la un server cel mai apropiat de dvs., ceea ce va duce la ca jocurile dvs. să nu fie de cea mai mare viteză..

În același timp, a avea 3.000 de servere nu este necesar, dacă toate nu sunt de calitate consecventă.

Mulți furnizori cumpără capacitatea de internet de la companii de găzduire și nu furnizori de tranzit IP direct. Aceasta este cu siguranță mult mai ieftină și permite mai multe servere, dar crește latența și scade viteza de descărcare.

Cel mai bun VPN pentru jocuri? Este cel care are suficiente servere pentru ca nimeni să nu fie prea departe de un server până la un punct, în același timp vine cu capacitatea de internet a furnizorilor de tranzit IP direct. Dacă vă lipsește unul dintre acestea, VPN-ul pe care îl utilizați nu este cel mai bun VPN pentru jocuri și nu vă va oferi avantajele complete ale VPN-ului atunci când vine vorba de accelerarea internetului, deoarece va trebui să vă ocupați cu altceva de încetinire. te cobori oricum.

PrivateVPN? Oferă un echilibru al tuturor. Nu primiți mii de servere, dar primiți servere care se concentrează pe calitate pentru a vă asigura că latența dvs. este cât mai scăzută din perspectiva calității serverului și a distanței dvs..

Cum să configurați un VPN pe toate platformele dvs. de jocuri

Dacă ați verificat deja site-ul nostru, atunci ați observat că avem o aplicație Android și iOS. Ați observat, de asemenea, că lucrăm cu Windows, macOS și chiar dispozitive Linux. Ceea ce probabil nu ați observat este orice informație despre cum să configurați un VPN pe PS4, Xbox sau chiar pe Nintendo Switch.

Și asta pentru că serviciile VPN nu funcționează cu aceste platforme. Nu există servicii VPN.

Este un lucru pe care ne-ar plăcea să îl facem la PrivateVPN, având în vedere câți oameni utilizează aceste platforme, dar în prezent, acest lucru nu este posibil.

Ce puteți face în schimb pentru a utiliza oricum un VPN pentru jocuri? Instalați un VPN pe routerul dvs. Acoperim procesul de pe site-ul nostru, care vă recomandăm să consultați. Te va ajuta să faci ca serviciile VPN să funcționeze pe platforme care nu permit serviciile VPN direct.

Cel mai bun VPN pentru jocuri?

Cel mai bun VPN pentru jocuri, totuși? Nu este cea care permite conexiunile „multiplatform”. Puteți utiliza PrivateVPN cu 6 dispozitive diferite la un moment dat și nu va avea nicio problemă. Nu vorbim despre asta pe blogurile noastre, deoarece nu credem că este o caracteristică. Este un lucru pe care fiecare furnizor VPN ar trebui să-l ofere, având în vedere câte dispozitive folosim în aceste zile.

Pentru persoanele cu cenzură, cel mai bun VPN pentru jocuri este cel care vine cu Stealth VPN. Pentru cei fără el, orice VPN o va face. Și pentru toți ceilalți care caută să joace jocuri fără a fi acces la internet? Un mix de calitate și cantitate contează.

Dar căutați doar un VPN pentru jocuri sau doriți să accesați și divertisment? Dacă doriți, de asemenea, să urmăriți Hulu, DAZN, Hotstar sau o altă platformă care nu funcționează în prezent în țara dvs., cel mai probabil avem un ghid pentru aceasta pe blogul nostru care parcurge modul de deblocare a acestor platforme pas cu pas..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me