Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix

De Michael Smolski, 2010-03-10 11:02:23 în Divertisment


Doriți să vizionați Netflix pe Fire TV Stick, dar ați realizat că majoritatea serviciilor VPN nu funcționează cu Fire TV Stick, nu acceptă Netflix sau nu lucrează cu Netflix, dar la viteze care nu vă permit să vizionați conținutul dvs. cu satisfacție? Doriți să știți care este cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix?

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick nu poate suporta doar Netflix-ul american

Problema cu serviciile VPN este că în timp ce pe hârtie vin cu sute de servere, doar câteva servicii de asistență pe care doriți să le utilizați. Testele Comparitech arată că, în timp ce o mulțime de servicii funcționează cu American Netflix, în afară de suportul american Netflix, există foarte puține asistențe pentru orice alte regiuni, iar acest lucru este limitativ.

American Netflix este sigur că oferă cea mai largă gamă de emisiuni și filme, dar American Netflix nu le are pe toate. Dacă altcineva are deja drepturi la un anumit spectacol sau film, Netflix ar putea să nu-l poată afișa sau a filma în SUA. Acest lucru este valabil pentru o mulțime de emisiuni și filme. S-ar putea să credeți că țări precum Thailanda sau Suedia nu sunt de folos pentru dvs. în ceea ce privește conținutul, dar se datorează faptului că Netflix nu poate primi drepturi la toate cele mai mari emisiuni și filme din SUA.

Testul lui Comparitech? Acesta arată că PrivateVPN acceptă cele mai multe regiuni Netflix din toate serviciile testate, ceea ce înseamnă că, dacă îl utilizați, veți avea acces la cel mai mult conținut Netflix posibil de pe planetă. Destul de grozav, nu?

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix trebuie să ofere viteze de încredere

În cele din urmă, indiferent dacă ai acces doar la Netflix american sau la 21 de regiuni Netflix, cum ar fi cu PrivateVPN, este doar să poți accesa Netflix la viteze care nu te vor face să aștepți din cauza tamponării și asta nu va părea că urmăriți un clip înregistrat cu un telefon din 2007.

Deși PrivateVPN nu are cele mai multe servere de pe planetă, se asigură că acestea sunt de cea mai înaltă calitate posibilă, permițând o vizionare lină la viteze constante. Cum? Investind în capacitatea de internet de la furnizorii de tranzit IP direct, mai degrabă decât doar din companii de găzduire Aceasta permite obținerea unor viteze mult mai rapide și fiabile, ceea ce înseamnă că veți putea urmări Netflix, chiar și în 4K, cu condiția ca furnizorul TV și internet să permită acest lucru.

Iată o recenzie a clientului Geoffrey Fox care a fost oferită pe vpnMentor:

Geoffrey și soția sa locuiesc în Barbados și consideră că este cel mai consistent serviciu din tot ce au încercat. De asemenea, le place serviciul clienților PrivateVPN la fel ca mulți alții. Și da, PrivateVPN funcționează cu 6 dispozitive diferite în același timp.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix trebuie să poată rezolva problemele tale

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick este cel mai bun doar dacă îți rezolvă problemele. Dar dacă aveți o problemă care este ușor de rezolvat dacă știți ce să faceți, dar problematică altfel? PrivateVPN este aici pentru a vă ajuta. La PrivateVPN, nu veți vorbi cu servicii pentru clienți ieftine, care, cel mai probabil, nu au folosit niciodată serviciul nostru și citesc / scrieți dintr-un script. Cu PrivateVPN veți discuta direct cu dezvoltatorii noștri interni și de aceea asistența noastră pentru clienți este atât de eficientă.

Geoffrey a fost fericit, la fel și Johanna mai jos, la fel ca mulți alții din recenziile de pe vpnMentor.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix trebuie, de asemenea, să lucreze cu alte platforme

Este din ce în ce mai greu să ai Netflix doar ca parte a abonamentului tău. Companiile doresc să aibă propriile servicii, iar asta înseamnă că Netflix va începe să piardă din ce în ce mai mult din conținut. Disney creează propria platformă care va duce la pierderea Netflix a întregului conținut Disney în vara anului 2019. AT&Warner lansează, de asemenea, o platformă de streaming în 2019. Netflix va pierde pe o mulțime de filme și emisiuni, iar acest lucru va necesita ca cei mai mulți oameni să investească în cele mai multe cazuri în cel puțin 2 platforme diferite..

PrivateVPN? În prezent nu acceptă nici Warner-ul, nici platforma Disney, deoarece acestea nu sunt încă disponibile. Dar susținem HBO ACUM, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer și DAZN, doar pentru a numi câteva.

Și despre țările cu cenzură?

Ce se întâmplă dacă vă aflați într-o țară în care serviciile VPN nu funcționează din cauza cenzurii? Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix trebuie să funcționeze în țări cu cenzură, dacă doriți să îl numiți cel mai bun serviciu. PrivateVPN? Este livrat cu Stealth VPN care vă permite să ocoliți cenzura. Cum? Întrucât Stealth VPN se îmbină cu traficul normal de internet și astfel nu este recunoscut ca VPN. Cu toate acestea, sacrificiul cu asta este sigur de viteză.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick pentru Netflix?

Cu cât poți accesa mai multe regiuni Netflix, cu atât mai bine. Viteza este crucială. O bună asistență a clienților face viața mai ușoară. Și sprijin pentru alte servicii? Asta înseamnă că un VPN va fi suficient pentru dvs..

PrivateVPN? Oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Dar oamenii ne iubesc și suntem siguri că și voi!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me