Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019

De Michael Smolski, 29.01.2019 12:33:59 în Divertisment


Există o mulțime de servicii VPN grozave până când începi să cauți cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019. În primul rând, o mulțime de servicii VPN nu au aplicații pentru Amazon Fire TV Stick, ceea ce înseamnă că, indiferent de câte servere serviciul are, nu veți fi niciodată pe deplin mulțumit, deoarece nu veți putea viziona conținutul pe care doriți să îl vizionați la televizor.

Dar din toate serviciile VPN care funcționează pe Fire TV Stick, care dintre ele are nevoie? Pentru a-l numi cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019?

Sincer, „cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019” depinde exclusiv de ceea ce dorești din serviciul VPN. Faptul că sunteți în căutarea unuia pentru Fire TV Stick înseamnă că nu căutați cel mai probabil ceva care să ofere cea mai bună criptare din lume, de exemplu, așa cum s-ar putea să vă aflați pe un computer sau un telefon.

Și de aceea suntem pe cale să acoperim aspectele pe care le-ați putea căuta în schimb atunci când căutați cel mai bun serviciu VPN pentru Fire TV Stick în 2019.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick din 2019 trebuie să sprijine toate serviciile pe care Fire TV Stick le are

Adevărul se spune că există o mulțime de servicii diferite pe Fire TV Stick, pentru a spune dacă un serviciu funcționează sau nu lucrează cu unul este o sarcină grea.

Dar problema obișnuită pe care o fac oamenii este că ei presupun că, dacă serviciul are cele mai multe servere, că cele mai multe servere posibile vor funcționa cele mai multe servicii acolo. Neadevarat.

O mulțime de servicii sunt ușor de obținut servere în scopuri de marketing. Pentru a putea spune că oferă foarte multe servere, desigur, toți ne plac numerele. Când vedeți servicii cu 100 de servere față de 400 de servere, vă veți uita automat la cel cu 400. Dar câte dintre aceste 400 de servere funcționează cu serviciile de divertisment la care doriți să accesați?

PrivateVPN nu va oferi cele mai multe servere, dar oferă cele mai multe servere Netflix în funcție de regiuni. Și nu este un lucru pe care l-am format doar. A fost un test realizat de Comparitech prin compararea serviciilor VPN pentru Netflix.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ABC. Doar unele dintre cele mai populare servicii cu care PrivateVPN funcționează. Nu căutați servere. Căutați cu ce funcționează serverele.

Ce se întâmplă dacă locuiești (sau vizitezi) într-o țară cu cenzură în care serviciile VPN nu funcționează?

Ce se întâmplă dacă mergeți în China sau în alte țări cu interdicții VPN? Majoritatea serviciilor VPN nu mai funcționează atunci.


China știe când cineva folosește un VPN. La fel și toate celelalte țări care l-au blocat.

Singura modalitate de a preveni acest lucru este să aveți VPN Stealth. Stealth VPN este o funcție dintr-o VPN care vă permite să vă combinați cu traficul de internet normal, care împiedică țările precum China să descopere că utilizați un VPN.

Este logic să vrei să-ți aduci Fire TV Stick în China dacă mergi acolo pentru o perioadă pentru a rămâne în contact cu emisiunile tale favorite. Stealth VPN este modul în care o faci, iar PrivateVPN îl are pe Fire TV Stick.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019 trebuie să vă păstreze Internetul suficient

A avea un server pentru Netflix în SUA este excelent dacă poți urmări Netflix.

Cine dorește să aibă un serviciu de lucru dacă trebuie să așteptați câteva minute pentru ca o emisiune să fie tamponată sau chiar mai rău dacă doriți să vizionați ceva în direct și nu se va încărca sau se va juca într-o rezoluție care îl face de neatins?

De aceea, viteza contează și ea. Și asta încă o dată se coboară pe servere. Un serviciu poate avea o mulțime de servere, dar cât de repede sunt? Și, rapid, ne referim la cât de lent va fi un serviciu VPN, atunci când nu este folosit, deoarece serviciile VPN nu pot face mai rapid internetul dvs. decât dacă cineva încetinește ceva intenționat pentru dvs..

PrivateVPN cumpără cea mai mare parte a capacității sale de internet de la furnizori de tranzit IP direct și nu servicii de găzduire. Aceasta permite o calitate mult mai bună a serverelor cu viteze identice sau similare cu vitezele actuale, ceea ce înseamnă că veți putea urmări cu același nivel exact de plăcere ca acum, sau bine, cu aceeași durere ca și acum, în funcție de cât de mare sau slab este conexiunea dvs. de internet acum.

Cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019

Există o mulțime de alte lucruri care contează atunci când vine vorba de serviciile VPN, dar când căutați cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick din 2019 în exclusivitate, aceste funcții contează.

Dacă căutați ceva pentru dispozitivul dvs. Windows 10, acesta este locul în care unii alți factori încep cu adevărat să conteze. Factori precum criptarea, de exemplu, care contează și pe Fire TV Stick, dar nu ar fi la fel de mare nevoie ca pe un telefon sau un laptop ca nu stocați atâtea date pe Fire TV Stick.

Dar dacă doriți să fiți siguri, PrivateVPN vine și cu Protecție împotriva scurgerilor IPv6, Protecție la scurgere DNS, caracteristică Killswitch și criptare 2048 biți cu AES-256 pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna protejat.

Consultați postarea noastră despre cea mai bună VPN pentru Windows 10 dacă sunteți în căutarea acestui tip de protecție.

Oricum, cel mai bun VPN pentru Fire TV Stick în 2019? Servere de lucru. VPN Stealth Viteze consecvente pe care le-ai obținut deja fără VPN. Și, desigur, să poți lucra cu Fire TV Stick într-o lume în care o mulțime de servicii VPN nu este chiar o caracteristică excelentă!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me