Cel mai bun VPN pentru divertisment (ce trebuie să priviți)

Cel mai bun VPN pentru divertisment (ce trebuie să priviți)

De Michael Smolski, 25.06.2019 22:27:00 în Divertisment


Oamenii primesc servicii VPN din diferite motive, și în funcție de motiv, cel mai bun VPN pentru dvs. va diferi. Dar dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru divertisment, există câteva elemente cheie pe care trebuie să le analizați, care ar putea să nu conteze la fel de mult când vine vorba de utilizarea unei VPN în scopuri de securitate, care sunt vitale atunci când vine vorba de divertisment..

Nu te uita la cantitate dacă cauți cel mai bun VPN pentru divertisment

Aceasta este cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii atunci când caută cel mai bun VPN pentru divertisment. Oamenii presupun că mai mult este mai bun și, din păcate, nu este adevărat în majoritatea cazurilor.

Mai ales când vine vorba de servere VPN.

PrivateVPN are peste 150 de locații server în 60 de țări. Există o mulțime de servicii care au mult mai multe servere disponibile, totuși, PrivateVPN este cel care acceptă cele mai multe regiuni Netflix de pe piață..

Și asta pentru că nu este suficient să scoți un server. Serviciile precum Hulu depun eforturi constante pentru a preveni funcționarea serviciilor VPN. Dacă un server nu are o calitate suficientă, nu va funcționa cu platforme de divertisment.

Este ușor să cadem în capcana de a merge pentru un serviciu cu mai multe servere, dar dacă ai ceva din asta, indiferent dacă mergi sau nu pentru PrivateVPN, este că calitatea este cea mai importantă când vine vorba de divertisment..

Cel mai bun VPN pentru divertisment trebuie să sprijine platforme precum Hulu, HBO, Netflix, DAZN, împreună cu multe altele. PrivateVPN nu concurează cu alții atunci când vine vorba de cantitatea de server, dar îi bate pe alții atunci când vine vorba de servicii de sprijin pe care oamenii doresc să le utilizeze.

Probleme de viteză

Majoritatea serviciilor VPN nu reușesc să menționeze că, în cazul în care internetul dvs. este slab în primul rând, veți avea probleme de transmisie. Cu excepția cazului în care furnizorul de internet încetinește în mod intenționat anumite site-uri, internetul dvs. nu va fi mai rapid atunci când faceți streaming.

Când vine vorba de viteză, aici este din nou calitatea serverelor. Mai ales când vine vorba de streaming sport pe placul DAZN. Vizionarea unui meci care se întrerupe la fiecare 30 de secunde nu este ceea ce își dorește orice fan sportiv. Mai ales dacă vă invitați prietenii să se uite.

Latenția, care durează cât este nevoie pentru ca datele să călătorească de acasă la un server, este un factor important atunci când vine vorba de transmisia în direct. Ce face PrivateVPN despre asta? Investește direct în cea mai mare parte a capacității sale de internet de la Furnizorii de tranzit IP. Aceasta duce la o latență mai mică și la o transmisie mult mai rapidă, fără pauzele teribil de enervante care tind întotdeauna să se întâmple atunci când echipa dvs. este pe punctul de a marca.

Desigur, cu cât sunteți mai departe de serverul VPN la care doriți să vă conectați, cu atât este mai mare latența, dar când vine vorba de lucruri pe care trebuie să le priviți atunci când căutați cel mai bun VPN pentru divertisment, unde vine capacitatea de internet. din este important. Și dacă nu este menționat, cel mai probabil este doar să formați site-uri de găzduire. Asta ar trebui să funcționeze pentru Netflix standard, dar atunci când vine vorba de Netflix în 4K sau în streaming live cu Hulu, nu va fi suficient.

Asistența la nivel mondial este vitală în regiuni care nu sunt VPN prietenoase

Cel mai bun VPN pentru divertisment este cel mai bun doar dacă funcționează.

Țări precum China au interdicții VPN care împiedică serviciile VPN să funcționeze, ceea ce face ca, în consecință, imposibilă utilizarea Hulu în China, chiar și cu o VPN activată.

Acest lucru se datorează faptului că serviciile VPN sunt în general ușor detectabile, deoarece sunt diferite în comparație cu alte traficuri de pe internet. Dacă China recunoaște că utilizați un VPN, acesta va împiedica internetul dvs. să funcționeze până când nu mai utilizați. Și de aici vine Stealth VPN.

Stealth VPN se îmbină cu traficul normal, ceea ce înseamnă că atunci când îl utilizați, veți putea accesa divertismentul la care doriți să accesați.

Cu toate acestea, ceva ce trebuie să țineți cont atunci când vine vorba de Stealth VPN este că acesta încetinește internetul dvs. în comparație cu utilizarea unui VPN standard, deci s-ar putea să nu fie ideal pentru toate transmisiile în direct, în funcție de viteza internetului dvs. în primul rând..

Cel mai bun VPN pentru divertisment

Câte servere nu are nicio importanță un server VPN dacă nu vor lucra cu platforme de divertisment la care doriți să accesați. Cel mai bun VPN pentru divertisment trebuie să sprijine ceea ce doriți să urmăriți și trebuie să facă acest lucru fără a încetini conexiunea dvs. până la punctul în care trebuie să așteptați la un moment dat..

Indiferent dacă alegeți să încercați sau nu PrivateVPN, acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le analizați atunci când căutați cel mai bun VPN pentru divertisment..

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me