Cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă (și divertisment după muncă)

Cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă (și divertisment după muncă)

De Michael Smolski, 2018-09-30 10:36:10 în Călătorii


Te duci în China și nu vrei să faci față lipsei de Netflix, Facebook, Instagram, WhatsApp și aproape toate instrumentele pe care le poți accesa, fie că este vorba de muncă sau de divertisment după muncă? Un VPN este modul în care îl faci. Întrebarea este care este VPN? De ce are nevoie cel mai bun VPN pentru Călătorie în China pentru muncă?

Cel mai important, securitatea dvs. contează când vine la cel mai bun VPN pentru călătoria în China!

Dacă aveți originea din China, dar nu mai trăiți acolo, acest lucru se aplică în special, deoarece China nu tratează utilizatorii chinezi care folosesc un drept VPN. Pentru a pune pur și simplu, s-ar putea să ajungeți în închisoare. Dacă nu sunteți cetățean chinez, îl veți avea mai ușor, dar dacă căutați cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă sau divertisment, nu poate fi detectat ca VPN.

Problema cu serviciile VPN de sine stătătoare este că acestea nu oferă un așa-numit „Stealth Mode”.

Și atunci când sunteți în China, o țară, care a făcut ca misiunea lor să renunțe la serviciile VPN pentru a restricționa oamenii de la accesul complet la internet, cu siguranță nu doriți să vă riscați să vă dați seama că utilizați un VPN sau dumneavoastră nu va putea accesa deloc site-uri de pe internet.

PrivateVPN nu a avut întotdeauna acest mod, dar acum este. Cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă sau nu are nevoie de el. Fără să fie ușor pentru cineva să-și dea seama că nu utilizați o VPN.

Cel mai bun VPN pentru călătoria în China trebuie să prevină orice scurgeri

Dacă China va afla, vor lua măsuri. S-ar putea să vă confisceți articolele sau ar putea face multe altele. În funcție de cine sunteți.

Obiectivul acestei postări este de a vă oferi cel mai bun VPN pentru călătorie în China, astfel încât să nu existe nicio cale de descoperire a Chinei despre dvs..

Și PrivateVPN ia mai multe măsuri pentru a se asigura că nu se întâmplă nicio scurgere. Imaginează-ți că ești complet protejat de Criptare 2048 biți cu AES-256 care este cel mai înalt nivel de criptare de pe piață, dar datele dvs. sunt scurs din cauza unei scurgeri mici.

Nu cu PrivateVPN.

Oferim Protecția împotriva scurgerilor IPv6, Protecția împotriva scurgerilor DNS, Comutatorul de ucid și Protecția aplicațiilor cu serviciul nostru. Nu există nicio posibilitate să vă expuneți în China, cu toate aceste caracteristici.

Accesarea problemelor Prea mult!

Nu utilizați un VPN pentru a rămâne protejat în China. Vrei să accesezi conținut, iar lucrurile menționate anterior nu fac decât să te păstreze în siguranță atunci când încerci să accesezi conținut care altfel nu este disponibil în China.

Serverele VPN contează.

Sincer, orice server VPN se va descurca bine pentru a vă permite să folosiți Whatsapp sau Facebook. Aceste companii nu depun eforturi pentru a bloca serviciile VPN pentru asta. De ce ar vrea? Nu există nicio presiune în acest sens.

Problemele încep atunci când locuiți în mod normal în SUA și doriți să accesați Netflix-ul american în afara SUA. Sau DAZN, care este o platformă de streaming pentru sport din afara Canada. Și să nu uităm de genul Hulu, Amazon Prime și BBC. Aceste servicii sunt cele care depun eforturi pentru a vă împiedica să accesați conținutul în afara regiunilor acceptate, chiar dacă trăiți în mod normal în țara suportată.

Acest lucru se datorează faptului că aceste companii sunt sub presiune să nu permită persoanelor din alte țări să vadă conținut din cauza deținătorilor de drepturi care dau drepturi asupra anumitor conținut. Aceasta înseamnă că majoritatea VPN-urilor nu lucrează cu aceste servicii.

Cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă și divertisment vă va permite să accesați instrumentele dvs., dar și platformele geo-restricționate.

Și de aici vine PrivateVPN. PrivateVPN nu oferă doar servere VPN care funcționează cu American Netflix, Amazon Prime, care este extrem de greu de obținut în aceste zile sau Hulu. PrivateVPN oferă cele mai active servicii Netflix și, de asemenea, este unul dintre singurele servicii care acceptă DAZN. În ceea ce privește accesul la conținut blocat, PrivateVPN este cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă și divertisment.

Cel mai bun VPN pentru călătorii în China pentru muncă și divertisment trebuie, de asemenea, să fie suficient de rapid

Care este rostul de a avea acces la DAZN, astfel încât să puteți viziona sporturi live dacă conexiunea dvs. nu este suficient de rapidă? Există această concepție greșită despre serviciile VPN care încetinesc conexiunile la internet. Nu este alcătuit. E adevarat. Serviciile care nu cumpără capacitatea de internet de la furnizorii de tranzit IP tind în mod direct să ofere servicii mai lente. Nu vom promite să vă oferim viteze care vor înregistra recordurile mondiale, dar vă vom oferi ceea ce veți obține altfel, oriunde v-ați afla. Întrucât este cât se poate de bun.

Călătoriți în China? Alatura-te noua acum. S-ar putea să nu fie posibil odată ce ajungeți acolo!

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me