Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick pentru divertisment

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick pentru divertisment

De Michael Smolski, 2018-12-23 09:59:20 în Divertisment


Există câteva servicii VPN grozave atunci când vine vorba de dispozitive mobile și laptop-uri, dar Amazon Fire TV Stick este un dispozitiv pentru divertisment și de aceea VPN este cel mai util pentru majoritatea oamenilor. Cu excepția, nu există prea multe servicii VPN grozave pentru Amazon Fire TV Stick. Și la sfârșitul zilei, vrem doar să urmărim tot conținutul posibil. Dar întrebarea este care este cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick care ne poate permite să urmărim tot ce este posibil?

Ceva „suficient de bun” nu va fi suficient pentru că atunci când aveți nevoie de acea altă platformă care nu este disponibilă pe VPN-ul respectiv, atunci când o VPN va eșua. De aceea ai nevoie de tot ce e mai bun. Dar ceea ce cere cel mai bine?

Accesul Netflix este vital, dar majoritatea oferă doar acces de bază

Aproape că oricine are acces la internet știe despre Netflix. Cel mai probabil îl folosești și ai acces la acesta. Dar ce poți urmări? Dacă sunteți în SUA, obțineți cel mai mult conținut Netflix disponibil. Grozav. În afară de asta, nu primiți tot conținutul pe Netflix, deoarece chiar și țările care nu au totul, au ceva exclusiv, pe placul SUA nu au doar pentru că cineva are deja drepturi asupra acestuia.

Dacă doriți cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick în măsura în care accesați tot conținutul Netflix disponibil, PrivateVPN este cea mai bună fotografie. Nu toate serviciile acceptă Netflix cu serverele lor americane, dar atunci când se întâmplă, asta este adesea. Totuși, nu totul se referă la SUA. Cea mai bună VPN pentru Amazon Fire TV Stick nu ar trebui să accepte doar servere americane. Și PrivateVPN nu. Indiferent dacă doriți să accesați Netflix-ul thailandez, coreean, suedez, britanic, spaniol sau american doar pentru a numi câteva, cu PrivateVPN, puteți.

Dar cel mai probabil nu primiți un VPN doar pentru Netflix.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick trebuie să sprijine Hulu

Netflix este excelent, iar emisiile TV originale pe care le are sunt cu adevărat remarcabile. Chiar și vizionarea informațiilor este adesea fascinant, de exemplu cu Daredevil, dar Hulu este în fața Netflix în ceea ce privește emisiunile TV care nu sunt produse de Netflix.

Puteți viziona cele mai multe emisiuni TV difuzate la televizor, o zi după ce sunt difuzate. Și unii preferă asta mult mai mult decât Netflix. Dar accesul la Hulu este o problemă pentru majoritatea oamenilor. Acum, avem mai multe bloguri despre Hulu, așa că asigurați-vă că le verificați, deoarece nu este la fel de simplu ca VPN dacă nu sunteți în afara SUA, dar PrivateVPN, bine, funcționează și cu Hulu.

Și pentru o mulțime de oameni, având posibilitatea de a accesa întregul conținut Netflix și conținutul Hulu, asta ar face cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick.

Dacă vă place sportul, DAZN este o platformă pentru dvs., dar majoritatea serviciilor VPN nu o acceptă...

DAZN este o companie din Marea Britanie care, în mod ironic, nu funcționează în Marea Britanie, dar funcționează în locații din Canada și să spunem doar că este ca Netflix, dar în direct și pentru sport. Plătești o sumă mică pe lună și poți urmări majoritatea ligilor celor mai multe sporturi. Aceasta include Liga Campionilor pentru fotbal (fotbal) și NFL.

Problema cu DAZN este că este chiar mai greu de configurat decât Hulu, dar avem și mai multe postări dedicate, așa că pur și simplu le verificați.

Cu toate acestea, DAZN este mai puțin susținut decât Hulu, deoarece majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de acest lucru și din cauza faptului că de multe ori sunt multe bani de pierdut de către alte companii cu drepturi exclusive de a transmite meciuri, dacă oamenii o pot urmări DAZN într-o țară în care DAZN nu este disponibil.

PrivateVPN are totuși un server DAZN funcțional, dar aceasta este doar o parte din problemele pe care le puteți citi despre soluționare, pe blogul nostru.

Amazon Prime contează și pentru unii

Aceasta este o platformă care a căpătat relevanță în ultimul an, în special. Este un mare concurent la Netflix și, bine, este de la o companie cu resurse masive, masive.

Este mult mai ușor de accesat decât Hulu și DAZN, dar, în același timp, un anumit conținut este exclusiv din SUA și, pentru asta, avem și servere Amazon Prime.

Și dacă vă interesează BBC și ITV, ne-am acoperit prea mult!

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick pentru divertisment nu are nevoie de sute de servere. Este nevoie de servere care acceptă fiecare platformă pe care o dorești și PrivateVPN, care acceptă majoritatea platformelor de divertisment disponibile.

La fel ca BBC și ITV.

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire TV Stick

PrivateVPN? Ar trebui să fie alegerea ta?

Asta depinde de tine, dar dacă îți pasă cu adevărat să obții cea mai mare distracție de pe stick-ul tău Fire TV posibil, ar putea fi cea mai bună lovitură la asta.

Și aveți o garanție de 30 de zile înapoi, deci verificați-o, apoi alegeți.

P.S. PrivateVPN nu este responsabil pentru că urmărești prea mult conținut datorită accesului pe care îl oferim serverelor noastre.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me