Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018

Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018

De Michael Smolski, 2018-09-19 18:41:17 în serviciul VPN


Căutați cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018? În funcție de cine sunteți, nevoile și caracteristicile dvs. necesare vor diferi. Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie ar putea fi văzut ca ceva diferit de prietenul tău. Este vorba despre nevoile tale. Și asta înseamnă că cel mai bun serviciu VPN ar trebui să aibă tot ceea ce un utilizator ar putea avea nevoie. În caz contrar, pentru unii oameni este cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie.

Deci, care este cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018? Și care sunt caracteristicile pe care le oferă?

A nu fi american sau britanic te ține în siguranță

Nu sunt doar aceste două țări care nu vă vor păstra pe deplin în siguranță dacă utilizați o VPN bazată pe acestea, dar aceștia sunt cei doi mari jucători atunci când vine vorba de piața VPN și lipsa de securitate..

Guvernele au prea mult control asupra confidențialității și securității pe aceste piețe, ceea ce înseamnă că, dacă ar trebui să faci ceva care nu este corect, datele tale ar putea fi trimise către cineva și s-ar putea să fii prins.

Desigur, nu ar trebui să faci ceva care nu este corect, dar un VPN este acolo pentru a te păstra pe deplin în siguranță, indiferent de intențiile tale. Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018 trebuie să ofere securitate, în special într-o lume în care confidențialitatea este o preocupare atât de mare.

PrivateVPN? Vine cu o criptare 2048 biți cu AES-256, care este cel mai înalt nivel de criptare de pe piață. Nu există o singură ființă umană care să-și permită să treacă peste ea.

Dar asta nu este suficient. Multe companii VPN păstrează jurnalele, chiar dacă susțin că nu. Adevărul iese la iveală când cineva este arestat. PrivateVPN este o companie suedeză care trebuie să respecte legile stricte de confidențialitate suedeză. Chiar dacă ne-a interesat ce aveți de gând, nu am putea în mod legal să știm. NU PĂSTREȚI NICI O LOGĂ!

Ce se întâmplă dacă un VPN nu mai funcționează?

Este puțin probabil să se întâmple, dar lucrurile nu se întâmplă tot timpul. Mai bine în siguranță decât îmi pare rău. Dacă cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018 constă în securitate pentru dvs., aceasta este o necesitate.

PrivateVPN oferă o protecție împotriva scurgerilor IPv6, ceea ce înseamnă că dacă sunteți vreodată deconectat din orice motiv, sunteți în siguranță, deoarece internetul dvs. se deconectează, ceea ce înseamnă că datele dvs. nu se scurg.

Serverele contează când vine la cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie

După securitate, căutați servere. Căutați un VPN care să aibă servere în țările care oferă anumite servicii speciale la care nu puteți avea acces. PrivateVPN oferă 56 de locații server diferite și de numărare. Și acest lucru este mai mult decât suficient pentru 99% dintre utilizatori, deoarece țările care nu sunt incluse sunt de cele mai multe ori locații cu puțin internet și fără conținut exclusiv..

Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018 ar trebui să poată lucra cu Hulu, Netflix și Amazon Prime, împreună cu like-urile BBC, iar PrivateVPN face.

Vrei și tu viteză

Să fiți conectat la un server VPN este excelent, dar doriți și viteză. Să poți urmări American Netflix în Marea Britanie este excelent, cu condiția să poți urmări acest Netflix de bună calitate.

Iar serviciile VPN au o reputație proastă pentru viteză, deoarece majoritatea companiilor își cumpără capacitatea de internet de pe site-urile de găzduire, mai degrabă decât de la furnizorii de tranzit IP. PrivateVPN cumpără capacitatea de internet în mare parte de la doar furnizori de tranzit IP care vă permit să utilizați internet fără limite pe care le-ar oferi site-urile de găzduire.

Cine vrea să plătească mult?

Cu cât obțineți mai multe funcții, cu atât veți plăti mai mult. Dreapta?

Și asta înseamnă că cel mai bun serviciu VN din Marea Britanie pentru 2018 s-ar putea să nu fie cel care oferă totul, de parcă nu-l puteți permite, acesta nu este cel mai bun serviciu, nu-i așa??

PrivateVPN oferă cea mai bună ofertă atunci când vine vorba de servicii VPN, așa cum este ales de BestVPN.

Oh, și suntem atât de încrezători încât veți fi mulțumiți de ceea ce oferim, încât oferim o rambursare completă pentru primele 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit.

Și în sfârșit, dacă întâmpinați vreodată probleme, serviciul nostru pentru clienți a câștigat și un premiu pentru asta, ales de vpnMentor.

„PrivateVPN este ca un VPN de tip boutique; când vrei să simți că cineva are grijă de tine și ascultă nevoile tale, poți depinde de ele. "

Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru 2018

Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie pentru anul 2018 trebuie să ofere securitate și nu doar să spună că da. Nu ne încredeți în asta, nu aveți încredere în legea noastră. De asemenea, trebuie să fie rapid, de ce te-ai încetini în 2018? Fișierele sunt din ce în ce mai mari. Marele factor este și prețul, cât plătiți pentru ceea ce primiți? Despre asta este vorba PrivateVPN. Furnizarea de funcții la un preț avantajos. Cea mai bună din ambele lumi.

Cum vă înscrieți? Faceți clic pe butonul Cumpărați în partea dreaptă sus a site-ului, urmând înregistrarea noastră de 30 de secunde. În cele din urmă, descărcați clientul nostru și oferiți-vă detaliile, și acesta este.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me