Cel mai bun dispozitiv de difuzare pentru un televizor pentru 2020 (Top 4)

Cel mai bun dispozitiv de difuzare pentru un televizor pentru 2020 (Top 4)

De Michael Smolski, 2018-12-22 09:54:20 în Ghiduri


Televizorul tău inteligent? Este nefolositor. Dacă doriți cea mai bună experiență de streaming, aveți nevoie de un televizor cu software suficient de bun și, în final, care este cel mai bun dispozitiv de streaming pentru un televizor. Este dispozitivul cu cel mai bun software.

Cel mai bun dispozitiv de streaming pentru un televizor pentru 2020? Există patru concurenți. Apple TV, Amazon Fire TV, Roku și Chromecast. Toate au unele pro și contra.

Al 4-lea cel mai bun dispozitiv de streaming pentru un televizor - Apple TV 4K

Fiecare utilizator Apple se va bucura, fără îndoială, de caracteristicile Apple TV, cum ar fi AirPlay, care permite transmiterea fără fir între dispozitive, dar de aceea acest dispozitiv este doar la locul 4.

Apple TV este foarte ușor de utilizat de Apple, dar este doar Apple. Acesta este motivul pentru care nu veți primi YouTube în 4K pe acesta. Și asta nu este suficient de bun când vine vorba de vizionarea televizorului. Mai ales că versiunea 4K a Apple TV începe cu 179 USD și 199 € în Europa.

Pe Apple TV, veți avea acces la toate cele mai noi platforme de streaming, inclusiv Apple TV Plus, care, în mod surprinzător, are un preț destul de scăzut, cel puțin pentru Apple, dar este destul de limitat în ceea ce privește conținutul în acest moment, dar vine gratuit. pentru un an când cumpărați un Apple TV.

Totuși, nu va funcționa pe dispozitivele Android...

Pentru cine merită Apple TV 4K? Iubitorii de ecosistem Apple.

În afară de asta, nu există niciun motiv pentru a obține acest lucru. Mai ales că puteți obține de fapt cele 3 dispozitive enumerate mai jos, combinate, pentru mai puțin decât prețul 4K Apple TV.

Al treilea cel mai bun dispozitiv de streaming? Google Chromecast

Google Chromecast seamănă cu AirPlay pentru cele care nu au doar dispozitive Apple.

Puteți să o sincronizați cu telefonul, tableta sau computerul dvs. cu Google Chrome, în câteva secunde.

Principala diferență între Chromeast și Apple TV este că aveți nevoie de un dispozitiv pentru a rula Chromecast. Indiferent dacă se activează Netflix pe telefon și se dă clic pe pictograma care apare, iar unii ar putea găsi asta enervant.

Personal considerăm că este mai confortabil să ne folosim telefonul pentru a porni mai întâi ceea ce vrem să urmărim pe telefonul nostru, dar să avem o telecomandă ar fi fost prea grozav.

Teoretic, primiți o formă de AirPlay pe Chromecast și accesați să transmiteți toate serviciile de pe telefon, minus Apple TV +, așa că întrebarea este, de ce este mai bine?

Ei bine, așa cum puteți obține doar 69 USD & 64 € pentru versiunea 4K și 35 USD & 29 € pentru versiunea standard.

Cea mai mare limitare a acesteia este că trebuie să vă conectați întotdeauna la un dispozitiv și că nu există aplicații reale pe dispozitiv pe care să le puteți porni, ceea ce face ca acesta să fie doar un dispozitiv cu adevărat transmis.

Locul 2 merge la Roku Streaming Stick+

Roku este foarte aproape de cum ar trebui să arate dispozitivele de streaming pentru un televizor pentru 2020 și este cel mai accesibil dispozitiv de streaming HDR 4K de acolo, fiind în acest moment doar 44 de dolari sau 33 € la o reducere în Europa și 29 de dolari pentru Roku Premiere, care de asemenea suportă 4K.

Dispozitivele Roku sunt o combinație de ceea ce oferă câștigătorul acestui cel mai bun dispozitiv de streaming pentru o postare TV, Amazon Fire TV Stick și Apple TV.

Și sincer, este o platformă care inovează de foarte mult timp, suportând 4K și HDR 10 cu mult timp înainte ca Apple să o facă pe Apple TV.

Cu toate acestea, nu este difuzat în Dolby Vision, deși asta contează doar dacă aveți un audio excelent în primul rând.

Locul 1 - Amazon Fire TV Stick

Cel mai bun dispozitiv. Cele mai bune caracteristici. Și da, în mod surprinzător, în general, cel mai bun preț pentru ceea ce obțineți.

Puteți obține Amazon Fire TV Stick în 4K cu doar 49,99 USD sau mai puțin dacă nu aveți nevoie de 4K.

4K. HDR 10. Dolby Vision. Mai puțin de 1/3 din prețul Apple TV.

Pentru banii economisiți, puteți obține 10 luni de Hulu, ESPN + și Disney +, cu pachetul de pachete Disney Plus.

Spre deosebire de Apple, Amazon a luat abordarea deschiderii. Puteți instala practic orice lucru pe acest dispozitiv, chiar dacă nu se află în Amazon Appstore.

Și în timp ce aplicațiile nu vor avea impresia Apple, deoarece toate sunt aplicații pentru Android, aveți libertatea de a instala aplicații Android care nu sunt chiar în Amazon Appstore, făcând din acesta cel mai deschis dispozitiv de streaming pentru un televizor acolo. Da, puteți chiar să instalați Kodi pe Fire TV Stick.

Prețul și deschiderea pun deja acest dispozitiv în comparație cu celelalte dispozitive de streaming, cu excepția Amazonului o duce și mai departe.

De asemenea, oferă suport oficial pentru serviciile VPN precum PrivateVPN, care este vital pentru cele mai bune opțiuni de divertisment, mai ales dacă locuiți în afara SUA.

Fără VPN, în afara SUA, nu veți putea viziona Disney +, Hulu, ESPN +, Amazon Prime American, DAZN și multe altele. Un serviciu VPN vă permite să vă schimbați locația practic, ceea ce înseamnă că nu veți avea probleme cu privire la tot divertismentul dorit..

...Deși asta depinde și de serviciul VPN pe care îl utilizați. Toate aceste platforme au menționat cum înseamnă măsurile împotriva serviciilor VPN, că nu toate serviciile le pot debloca.

Acesta este motivul pentru care este important să avem grijă de calitate peste cantitate. Și haideți să ne confruntăm, toți cădem câteodată cantitate.

PrivateVPN se concentrează asupra calității asupra cantității, motiv pentru care, în timp ce alte servicii au mii de servere, PrivateVPN nu, în timp ce sprijină serviciile de streaming pe care doriți să le utilizați, la viteze constante.

Oferim un proces de 7 zile care nu necesită o carte de credit, astfel încât să o puteți încerca singur.

Acestea sunt cele mai bune dispozitive de difuzare pentru un televizor pentru 2020

Streaming dispozitive? Dacă locuiți în afara SUA și doriți să accesați oricare dintre serviciile de streaming neaccesibile în afara SUA, dispozitivele Amazon sunt singura opțiune pentru că acceptă servicii VPN.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me