Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA

Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA

De Michael Smolski, 2017-12-31 16:38:10 în Afaceri
Aveți cel mai rapid internet posibil în țara dvs.. Plătește pentru cele mai bune cabluri, routere și extensoare. Urmăriți casa dvs. de cărți 4K în format Full HD, deoarece „internetul dvs. este prea lent”.
Astfel ar putea arăta lipsa de neutralitate a rețelei. Cu excepția urmăririi a ceva în HD în loc de 4k poate fi cea mai mică problemă a ta. Poate că va trebui să plătiți pentru a putea plăti cu Paypal. Crezi că asta este o glumă? „Cu siguranță oamenii vor protesta.” Ei bine, se întâmplă în Portugalia. Acum, aceste servicii nu sunt neapărat blocate, dar dacă nu plătiți pentru un pachet, plătiți mai mult pentru utilizarea lor, în orice fel, plătiți mai mult.


Dar care sunt consecințele posibile ale lipsei de neutralitate netă în SUA?

Dacă furnizorii de servicii Internet controlează pe deplin viteza site-urilor împreună cu ce site-uri pot fi accesate și la ce costuri, atunci cum vor avea acest impact asupra utilizatorilor de internet?

Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA
Unele companii ar putea alege să crească profiturile pe care le dețin serviciile. Comcast deține NBC. Netflix este popular și contează ca concurență. Comcast ar putea încerca să încurajeze utilizatorii să utilizeze NBC, încetinind Netflix pentru toți cei care utilizează Comcast ca furnizor de internet. Asta le-ar crește profiturile pe NBC. De asemenea, s-ar putea să facă ceva complet diferit și în schimb să-i încarce pe oameni să folosească Netflix și, prin urmare, câștiga bani pe servicii pe care nu le dețin, dar toată lumea folosește. Oamenii nu vor înceta să utilizeze Netflix. Majoritatea vor plăti probabil această taxă.

Comcast ar putea face acest lucru. Ei vor avea puterea de a face acest lucru în mod legal.

Rezultatul lipsei neutralității nete va fi că veți plăti mai mult pentru a utiliza serviciile pe care le utilizați deja și poate nu veți obține cea mai eficientă viteză pe unele dintre ele. Iar unele vor fi interzise cu totul.

Cu toate acestea, în timp ce acest lucru pare rău, companiile care aleg să-și crească profiturile astfel ar putea să nu fie și sfârșitul lumii. Cum câștigi clienți? Oferiți ceva pe care nici o companie nu îl oferă. În timp ce companiile ar putea utiliza lipsa neutralității nete pentru a câștiga serviciile lor, unele companii vor putea câștiga clienți făcând nimic, lipsa lor de acțiune asupra neutralității nete ar putea fi un punct de vânzare pentru a câștiga mai mulți clienți.. Acestea care vă oferă libertate și acces complet ar putea duce la începerea utilizării serviciilor lor.

Poate un VPN să fie de ajutor împotriva neutralității netei și a modului în care va afecta piața?

Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA
Depinde de modul în care furnizorii de internet abordează viteza pe site-urile web. Dacă site-ul lui PrivateVPN este încetinit, utilizarea unui VPN vă poate ajuta la un ritm normal. Cu toate acestea, dacă internetul oferă site-uri web de abordare prin accelerarea site-urilor web pe care doresc să le accelereze în loc să încetinească alte site-uri web, atunci VPN nu va fi de mare ajutor.

Un VPN poate împiedica încetinirea site-urilor prin ascunderea ce site-ul este accesat. Nu vă poate ajuta să le grăbiți. Cu toate acestea, problema mai mare se va întâmpla dacă un furnizor decide să blocheze site-ul nostru, de exemplu. Lipsa unui site web de lucru poate avea un impact mare asupra oricărei afaceri.

Lipsa neutralității nete în SUA va provoca un fenomen mondial cu aceeași acțiune în întreaga lume?

Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA
SUA au o influență masivă asupra acțiunilor de pe această planetă. Fiecare lucru major care se întâmplă în SUA se aude în toate știrile de pe toată planeta. Ori de câte ori SUA iau o acțiune controversată, aceasta oferă celorlalte țări sentimentul că au dreptul să întreprindă și acea acțiune fără repercusiuni.

„Dacă nu există nicio neutralitate netă în SUA? Ce ne împiedică să nu o avem? Nu vor fi consecințe. ”

Cu toate acestea, în timp ce SUA au o influență majoră și pot avea un impact asupra țărilor, țările care doresc să aibă deja asta sau o anumită formă. China de exemplu. Cu excepția, în China, guvernul este cel care influențează furnizorii de rețele. De exemplu, guvernul a ordonat Chinei să blocheze accesul la rețelele private virtuale până în februarie 2018.

În SUA, fiecare companie are cel puțin libertatea de a bloca orice le place. În țări precum China, guvernul este cel care dictează ceea ce este blocat peste tot. Iar blocarea serviciilor VPN împreună cu mii de site-uri web este o problemă reală.

Problema este că acțiunile din SUA permit altor țări să facă așa cum doresc. "Tu faci asta? Vom face ceva similar. ”

Cine va controla furnizorii de acces la internet?

Furnizorii de internet se vor controla. Aceasta este problema. Orice li se potrivește, pot face destul de multe. FCC care a controlat acest lucru nu mai are la fel de multă putere în acest sens. Comisia federală pentru comerț va împărtăși acum puteri în acest sens. Problema este că, cel mai probabil, nu vor putea opri furnizorii de internet să întreprindă acțiuni lipsite de etică.
Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA

Vei putea accesa materialele protejate de drepturi de autor pe internet?

Nu în multe cazuri. Nu este totuși ceva nou. Guvernele blochează conținutul ilegal frecvent. Site-uri Torrent, de exemplu. Cu toate acestea, chiar acum, ceea ce este blocat poate fi accesat în general. Un VPN vă poate ajuta să accesați un site care este interzis în SUA dacă vă schimbați locația. O problemă reală se întâmplă când conținutul este șters, de exemplu, dacă un videoclip YouTube este șters. Dacă a fost eliminată, nu o puteți accesa.

Chestia este că conținutul este întotdeauna blocat. Și apoi cineva recreează un site web și se întoarce din nou. Cu toate acestea, blocarea unui site web a fost un proces mult mai lung înainte decât va fi.

Dacă furnizorii de internet dețin controlul asupra site-urilor blocate, pot bloca site-urile cu conținut ilegal de fiecare dată când apar. Dacă NBC are o nouă emisiune TV și oamenii o pot descărca sau transmite în flux pe internet, Comcast poate bloca cu ușurință site-ul web care arată acele chestii fără o problemă într-un ritm mult mai rapid..

Deci, fie că site-urile de tip torrent, site-urile de streaming sau suplimentele terță parte Kodi, vă puteți aștepta să vedeți mai puțin conținut pe internet în viitor, sau cel puțin va fi mai greu să îl găsiți.

Ar trebui să începeți să utilizați un VPN?

În momentul de față, un VPN vă poate permite să fiți practic în orice locație, fiind de asemenea criptat. Puteți accesa orice conținut dorit prin simpla schimbare a locației. In viitor? Odată ce neutralitatea netă a dispărut efectiv, veți putea să evitați încetinirea site-urilor, cu condiția ca acestea să fie încetinite față de site-urile exclusiv cu o viteză mai rapidă.

Consultați ghidul despre configurarea acestuia pe computere și dispozitive mobile.

Neutralitatea netă va fi înapoi?

A fi capabil să faci orice vrei de o parte este libertatea. Că libertatea poate împiedica, de asemenea, milioane de oameni să facă tot ce își doresc. Libertatea poate ucide libertatea.

Ce se va întâmpla cu lipsa neutralității nete în SUA
Neutralitatea netă va rămâne și va merge. Într-un sens în care SUA de a scăpa de ea au deschis posibilități în multe alte țări care nu vor reveni niciodată să aibă o formă de neutralitate netă odată ce o elimină. In Statele Unite ale Americii? Cel mai probabil va reveni în viitor. SUA este o țară în care oamenii pot avea o influență mare odată ce se angajează la ceva. De asemenea, este o democrație deplină. Și pe baza cantității de opoziție când vine vorba de aceasta, este doar o chestiune de timp.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me