Care dispozitiv de transmisie este cel mai potrivit pentru dvs.

Care dispozitiv de transmisie este cel mai potrivit pentru dvs.

De Michael Smolski, 25.06.2019 22:38:35 în Divertisment


Am discutat mult despre platformele de streaming în ultima vreme, discutând dacă Netflix merită în continuare cu lansarea Disney Plus, dar poate că cel mai mare aspect este dispozitivul de streaming pe care îl alegeți, deoarece în funcție de tipul și țara dvs., o parte din streaming serviciile la care doriți să accesați, s-ar putea să nu fie accesibile. Ce dispozitiv de streaming este cel mai potrivit pentru tine? Să începem.

Care dispozitiv de transmisie este cel mai potrivit pentru tine depinde de nevoile tale

Dacă sunteți un iubitor Apple și sunteți obișnuiți cu ecosistemul Apple, atunci nu vă vom spune că cel mai bun dispozitiv de streaming pentru dvs. este o platformă Android. Asta nu are sens.

Există o mulțime de platforme, cum ar fi Roku, care nu sunt nici Apple sau Android bazate pe care oamenii le plac, asta ar putea merita să aveți în vedere dacă doriți să vă îndepărtați de doi jucători mari pe care Google și Apple sunt, dar sunteți aici pentru că doriți să știți care dispozitiv de streaming este cel mai bun pentru tine.

Deci iată.

Dacă doriți doar să transmiteți ce reda pe telefonul dvs., la televizor, Google Chromecast face o treabă fantastică în acest sens. Dar dacă doriți să știți ce dispozitiv de streaming este cel mai potrivit pentru dvs., deoarece doriți să beneficiați la maxim de divertisment, atunci răspunsul este destul de clar.

Nici Roku, Chromecast sau Apple TV nu sunt opțiuni demne de privit.

De ce?

Există două motive.

  1. Nu puteți instala aplicații Android care ar fi disponibile în magazinul de aplicații Android pentru telefoane. Asta înseamnă că sunteți blocat doar de ceea ce vă permit platformele să accesați, iar acest lucru nu este excelent pentru divertisment. Dacă doriți să vizionați TV în direct cu Hulu și sunteți în afara SUA, nu va funcționa nici cu Chromecast, Apple TV sau Roku.
  2. Nu puteți obține o VPN pe aceste platforme, și asta vă limitează mult posibilitățile de divertisment.

Dacă doriți să vizionați TV în direct cu Hulu și aveți un VPN, îl puteți urmări pe Hulu în afara SUA. Acest lucru se datorează faptului că serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația fără a vă deplasa.

Ce dispozitiv de streaming este cel mai bun pentru tine? Cel care vă permite să accesați tot divertismentul pe care doriți să îl accesați, indiferent de locul în care vă aflați.

Cu un VPN, puteți debloca orice platformă care este blocată în prezent în țara dvs. sau în țara în care vizitați. Și în cele din urmă, această abilitate este diferența dintre un dispozitiv de streaming fiind cel mai bun pentru tine sau nu.

Deci, ce dispozitiv de streaming este cel mai potrivit pentru tine? Stick-ul Amazon Fire TV.

Beneficiile unui serviciu VPN

Dacă locuiești în SUA și ai în prezent o bibliotecă Netflix excelentă și poți accesa Hulu și DAZN, este minunat.

Cu toate acestea, a doua ieși din SUA, Hulu, DAZN și multe alte platforme nu mai funcționează imediat. Și despre Netflix? Biblioteca ta se micșorează semnificativ. Dacă mergeți într-o țară greșită, este posibil să puteți accesa doar 15% din Netflix-ul american.

Acesta este motivul pentru care abilitatea unui dispozitiv de streaming este cel mai important lucru de analizat atunci când alegeți ce dispozitiv de streaming este cel mai bun pentru dvs. Chiar dacă nu intenționați să obțineți un VPN în curând.

Este și mai rău pentru oamenii care nu locuiesc în mod normal în SUA. Deși DAZN este disponibil în Canada, nu este deloc ca Regatul Unit. Pentru persoanele din afara SUA, deținerea unei VPN nu este doar o problemă de a debloca conținutul disponibil în general. Este o problemă de a utiliza cele mai multe servicii în primul rând.

Și de acolo, Amazon Fire TV Stick se evidențiază cu adevărat ca un dispozitiv de streaming care este cel mai bun pentru tine.

PrivateVPN? Se află în magazinul Amazon. De asemenea, acceptă cele mai multe regiuni Netflix, alături de platforme precum BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime și multe altele despre care puteți citi pe blogul nostru sau solicitând serviciul nostru pentru clienți. Oh, și vine, de asemenea, cu Stealth VPN, care vă permite să utilizați o VPN în țări precum China, unde serviciile VPN standard nu funcționează în mod normal..

Și nu este cazul cu fiecare serviciu. Platforme precum DAZN trebuie să depună eforturi pentru a împiedica serviciile VPN să lucreze cu acestea. Acesta este motivul pentru care PrivateVPN investește în calitate peste cantitate. În timp ce alte servicii vor oferi mii de servere, noi oferim servere care funcționează cu serviciile pe care oamenii doresc să le utilizeze.

Ar trebui să obțineți doar un televizor inteligent?

Știi acum ce dispozitiv de streaming este cel mai potrivit pentru tine, dar ce se întâmplă dacă ai doar un televizor inteligent? Este o opțiune bună? Depinde.

Dacă nu călătoriți des și sunteți pe o piață pentru un televizor, o opțiune excelentă poate fi să obțineți un televizor inteligent cu Android TV, care acceptă și PrivateVPN, ceea ce înseamnă că puteți debloca și toate serviciile la care doriți să accesați, pe aceasta.

Problema este că majoritatea televizoarelor inteligente nu vin cu Android TV, astfel încât sunteți limitat în ceea ce privește alegerile, între timp, Fire TV Stick poate fi conectat la orice televizor modern.

Asta ar trebui să rezolve întrebarea despre ce dispozitiv de streaming este cel mai potrivit pentru dvs.

Întrebarea mai mare pe care o puteți avea? Cum se folosește DAZN sau Hulu dacă într-o țară neacceptată. În timp ce un VPN ajută cu asta, nu este la fel de simplu decât să folosești VPN-ul potrivit. Acesta este motivul pentru care facem ghiduri despre astfel de platforme pe blogul nostru.

Și dacă ai nevoie de ajutor, asistența noastră pentru clienți te va ajuta! Și da, asistența noastră pentru clienți este reală. Unii chiar o compară cu sentimentul ca „familie”.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me