Când Disney Plus vine în Canada

Când Disney Plus vine în Canada

De Michael Smolski, 01/06 2019 17:16:18 în Divertisment


S-ar putea să fi căutat când vine Disney Plus în Canada și, mai probabil, te-ai confundat, deoarece răspunsurile date sunt adesea unul împotriva celuilalt. Unele site-uri au menționat că „este un pariu sigur având în vedere derularea regională a„ Americii de Nord ”. Cu toate acestea, oricine a trebuit să caute cum să înființeze Hulu în Canada știe că America de Nord tinde să se aplice numai SUA. Cu toate acestea, Disney Plus vine cu siguranță în Canada și vă vom explica de ce și când mai jos.

De ce și când Disney Plus vine în Canada?

Există o mulțime de servicii în întreaga lume pe care cineva ar presupune-o că ar fi în Canada, dar nu le-a făcut niciodată. Hulu este cel mai mare exemplu în acest sens. În ciuda unui număr nenumărat de articole cu momeală de clic care pretind că este, nu a făcut-o niciodată.

Dar dacă ar fi să comparați Disney Plus cu toate celelalte servicii de streaming de acolo, puteți spune cu ușurință diferența. Disney, spre deosebire de alte platforme, nu plătește pentru a obține drepturi la emisiuni în flux. Cumpără companii care dețin drepturi. Fie că este vorba despre Marvel, National Geographic, 20th Century Fox sau Lucasfilm.

Și asta înseamnă că, odată ce unele contracte pe care Disney le acordă companiilor pentru streaming de conținut, vor putea arăta orice film sau spectacol pe care îl dețin în biblioteca lor extinsă, în orice țară.

Dacă vă întrebați când vine Disney Plus în Canada, acum nu vă putem spune când. dar ceea ce vă putem spune că, spre deosebire de Hulu, Disney Plus va fi sigur că va ajunge în Canada și asta se datorează ceea ce am menționat despre ei, care au drepturi asupra conținutului la nivel mondial, din cauza deținerii de conținut, mai degrabă decât pentru plata drepturilor..

Disney Plus Cel mai probabil nu va mai fi până în prezent...

2020 cel mai timpuriu, dar cel mai probabil până în 2021.

Vine excelent, dar, având în vedere varietatea de conținut care vine cu acesta, așteptarea până la un an sau doi pentru a viziona filmele tale Marvel preferate în afara unui cinematograf nu este ideală.

Ce poți face înainte ca Disney Plus să vină în Canada, astfel încât să poți accesa oricum?

Puteți face Disney Plus să creadă că sunteți în SUA. La fel ca în cazul lui Hulu pe care l-am acoperit de mai multe ori pe acest blog.

Și faci asta folosind un VPN.

Serviciile VPN vă permit să vă schimbați locația pe internet, ceea ce înseamnă că puteți fi în Canada în timp ce vizionați American Netflix, Hulu și acum Disney Plus.

Dacă sunteți la curent cu serviciile VPN, atunci știți că, deși sunt mulți acolo, cu unii care vin cu mii de servere, nu toate sunt la fel de grozave dacă căutați divertisment. Acesta este motivul pentru care PrivateVPN acceptă cele mai multe servere Netflix în timp ce are câteva mii de servere mai puțin decât unele dintre cele mai cunoscute mărci.

Nu toate VPN-urile vor funcționa cu Disney Plus și dacă procesul de înregistrare este complicat, acesta va fi acoperit pe blogul nostru în jurul timpului de lansare, dar dacă există un lucru pe care îl știm, este că PrivateVPN va funcționa cu Disney Plus la fel cum funcționează. cu toate celelalte servicii de care oamenii le pasă, cum ar fi DAZN și Hulu.

Și până atunci, poate alăturați-vă lui Hulu citind ghidul nostru despre asta.

Va merita Disney Plus când va veni în Canada?

Marele lucru despre Disney care deține tot conținutul pe care îl va transmite este că îl poate arăta aproape peste tot, ceea ce imediat îl pune înaintea celor de la Netflix, care este excelent până când plecați din SUA (sau dacă nu utilizați PrivateVPN ), dar conținutul va merita, având în vedere că este de la Disney?

Absolut. Disney Plus nu va consta doar în munca Disney. Toate filmele cu Lucasfilm și Marvel se vor îndrepta de acolo, deoarece Disney deține aceste companii. La fel cu tot conținutul de la Fox, cu Fox creând aprecieri de Family Guy și The Simpsons. Toate filmele viitoare Avatar vor fi și acolo, și acesta este doar vârful Iceberg-ului și nici măcar toate acestea.

Și cel mai bun lucru? Disney Plus va fi mai ieftin decât Netflix.

P.S. Hulu este acum deținută de Disney. Ce înseamnă asta acum? Nu suntem siguri, dar sigur Disney face mișcări mari, ceea ce este interesant, deoarece va forța Netflix să devină creativ, mai ales având în vedere prețul Disney Plus. Înseamnă, de asemenea, că vă puteți aștepta, probabil, la un anumit tip de tranzacție pentru două dintre servicii.

Scris de Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me