Tuleeko Disney Plus Australiaan vuonna 2019 (ja mitä tehdä, kunnes se tapahtuu)

Tuleeko Disney Plus Australiaan vuonna 2019 (ja mitä tehdä, kunnes se tapahtuu)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-08-26 14:04:00, viihteessä


Kuulitko Disney Plus -tapahtumasta ja innostuitko siitä? On vaikea olla. Erityisesti ottaen huomioon, että Disney ilmoitti juuri 12,99 dollarin kaupasta Disney +: lle, Hululle ja ESPN +: lle marraskuusta 12. päivä alkaen. Lukuun ottamatta, aivan kuten Hulu ei ole Australiassa, niin ei myöskään Disney Plus. Kysymys kuuluu, onko Disney Plus tulossa Australiaan vuonna 2019 vai ei ollenkaan, ja mitä voit tehdä toistaiseksi.

Vastaukseen on Disney plus tulossa Australiaan vuonna 2019...

Se ei ole. Ei vuonna 2019.

Nyt Disney Plus -julkaisujen ympärillä ei ole riittävästi tietoa, ja emme varmasti halua luoda spekulointeja, mutta jos tarkastellaan sitä, mitä Disneyn ihmiset ovat sanoneet perustuen Disneyn muutoksiin viime vuosina , voit helposti olettaa, että Disney Plus tulee Australiaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa.

Vaikka se ei varmasti ole ensin linjassa.

Kanada ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat aluksi todennäköisesti kohdemarkkinoita Yhdysvaltojen jälkeen.

Saatat ajatella, että jos Hulu ei koskaan päässyt Australiaan tai muualle miinus Japani, niin miten Disney + tekee siitä.

Ja siihen vastaamiseksi meidän on sulattava näiden alustojen strategioihin ja niiden rajoituksiin.

Hulu? Se oli suunnattu valtaville Amerikan markkinoille tarjoamalla laatua enemmän kuin määrä, kuten me täällä. Seurauksena oli, että Hulu pystyi tarjoamaan parhaita näytöksiä seuraavana päivänä niiden lähdön jälkeen, mutta pystyi tekemään niin vain Yhdysvalloissa.

Miksi? Koska oikeudet sisältöön maksavat. Ja mitä enemmän maissa haluat näyttää jotain, sitä enemmän se maksaa.

Siksi Hulu ja monet muut alustat, kuten DAZN, eivät koskaan päässeet Australiaan.

Disney Plus? Se omistaa kaiken sisällön. Kuten kaikki. Se omistaa Marvelin, se omistaa samankaltaiset 21st Century Fox ja 20th Century Fox, National Geographic, Fox, samalla kun hän omistaa myös Lucasfilmin. Ja tietenkin, Disney omistaa Disneyn.

Se antaa Disneylle kaikki oikeudet heidän sisältöönsä maailmanlaajuisesti. Jos ihmettelit, onko Disney Plus tulossa Australiaan, ja sinulla oli epäilyjä, tästä syystä sinun ei pitäisi tehdä. Disney Plus: lla ei tule olemaan oikeudellisia ongelmia, jotka liittyvät sisällön ylimääräisen maksamiseen muissa maissa. Siksi se voi teoriassa käynnistyä Australiassa aina kun se on siihen valmis.

Joten miksi Disney Plus ei tule Australiaan heti?

Koska Disney haluaa keskittää pyrkimyksensä menestyä mahdollisimman hyvin Yhdysvalloissa, mikä on välttämätöntä Disney Plus -yrityksen tulevaisuuden kannalta. Mutta myös siksi, että Disney on allekirjoittanut sopimuksia muiden maiden kanssa.

Jos Disney omistaisi kaiken sisällön ilman suoratoistoalustaa, se menettäisi sadoista miljoonista vuodessa suoratoisto-oikeudet. Siksi Disney oli jo kauan allekirjoittanut sopimuksia Netflixin kaltaisten ja monien muiden kanssa. Se antoi näille alustoille mahdollisuuden katsoa Disney- tai Marvel-elokuvien kaltaisia ​​elokuvia samalla kun Disney sai paljon rahaa.

Ennen kuin Disney Plus tulee Australiaan, kaikkien Disneyn omistamaan sisältöön liittyvien sopimusten on päätyttävä. Kun he kaikki tekevät, se avaa ovet Disneyn aloittamiseen Australiassa, mikäli heidän amerikkalainen lanseeraus menee suunnitellusti.

Vaikka Disney Plus ei ehkä ole tällä hetkellä saatavana Australiassa, on olemassa tapa saada se toimimaan riippumatta.

Ja oi, mainitsimmeko, että Disney omistaa nyt myös Hulun? Siksi he aikovat tarjota Disney + Hulu + ESPN + -paketin.

Voitko odottaa Hulun tulevan Australiaan, jos Disney omistaa sen?

Hulun alkuperäisen strategian kanssa ei.

Disneyn strategiassa? Todennäköisemmin kuin koskaan.

Ehkä ei niin nopeasti kuin Disney Plus, mutta siihen on suuremmat mahdollisuudet kuin koskaan ennen.

Kuinka saada Disney Plus Australiaan, ennen kuin se virallisesti ilmestyy

Disney Plus Australiassa? Se voi tulla vuosittain 2019 tai vuoden 2020 puolivälissä. Ennen kuin Disney ilmoittaa virallisen julkaisupäivän, sen tulee olemaan vain spekulointia.

Mutta jos huijaat Disney Plusia ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, voit katsella Disney Plusia heti, riippumatta siitä missä olet.

Kuinka teet tuon? Käyttämällä VPN: tä. VPN, joka toimii Disney Plus -sovelluksen kanssa.

Kuten PrivateVPN-palvelumme, jota voit kokeilla riskittömästi. Vain rekisteröidy, muodosta yhteys oikeaan palvelimeen ja voit käyttää Disney Plus -sovellusta Australiassa. Edellyttäen, että Disney Plus on poissa Yhdysvalloissa sinä hetkellä, kun luet tätä. Se ei tällä hetkellä ole.

Mutta jos olet täällä ja Disney Plus -sovellusta ei ole vielä poistettu, PrivateVPN auttaa avaamaan Hulun, DAZN: n, Netflixin ja Amazon Prime -sovelluksen eston, vain mainitakseni muutama.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me