Tarvitseeko VPN todella Kiinassa vuonna 2019?

Onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019?

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-09 11:06:04, Matka


Internetin tiedetään kiertävän asioita tuotteiden myymisessä. Ehkä olet menossa Kiinaan ja sinulle on kerrottu, että tarvitset VPN: ää ja ihmettelet, onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019? Tämä viesti erittelee miksi et todennäköisesti tee, mutta myös miksi sinun pitäisi.

Mistä olet kotoisin?

Mistä olet kotoisin, on suuri tekijä määritettäessä, onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019. Luuletko, että presidentti Donald Trump antaa Kiinan laittaa amerikkalaisen vankilaan Kiinassa tekemällä jotain laitonta Kiinassa? Todella epätodennäköistä. Vaikka meillä olisi epäilyjä, olisiko joku CNN: n jäsenistä.

Sikäli kuin turvallisuutesi menee ja onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019, jos olet Kiinasta, pienemmän vaikutusvaltion maasta tai maasta, joka on vahva Kiinan liittolainen, siellä VPN saattaa olla tarpeen. Tässä yhteydessä VPN saattaa olla ero vapautuksesi välillä, kun olet Kiinassa.

Kiinalainen VPN-omistaja tuomittiin viideksi vuodeksi niin kauan sitten. Et ehkä ole VPN-omistaja, mutta olet silti kiinalainen ja käytät jotain, joka on kielletty kommunistisessa maassa. Ja kielletyllä tarkoitamme laitonta. Erittäin laiton. Ja jos käytät jotain, joka on laitonta myös maassa laittomalla työkalulla...

Kiina tuntee jokaisen liikkeesi!

170 miljoonaa kameraa juuri nyt. 400 miljoonaa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kiina tietää melkein kaikki liikkeesi. BBC-toimittajan löytäminen kesti vain 8 minuuttia. Ja vaikka voi vaikuttaa siltä, ​​että se on turvallisuuden vuoksi, jos ylität tien, kun sinun ei ole tarkoitus, se voi laskea luottokorttitulossi Kiinassa. Jos ostat videopelejä, täsmälleen sama. Lopulta voit jopa saada matkakiellon. Se on, jos asut tietenkin Kiinassa.

Millaista tietoa sinulla on?

Työskenteletkö seuraavan suuren asian parissa? Hienoa, paitsi tätä patenttia kutsuttua asiaa ei ole Kiinassa. Kiinan yritysten ja hallituksen tiedetään varastavan ja kopioivan ideoita, prototyyppejä ja jo valmistettuja tuotteita. Joten jos ihmettelet, onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019 tietosi kannalta, ehdottomasti. Sinä joko suojaat omistamasi tai joku voi tehdä siitä oman.

Ja varmasti, joku voi kopioida tuotteitasi joka tapauksessa, mutta on paljon helpompaa luoda jotain, kun sinulla on suunnitelma ja resepti kuin arvaamalla, eikö totta?

”Tiedot” eivät kuitenkaan ole yksinomaan tuoteideoita varten. Jos sinulla on salasanoja tai jopa yhteystietoja ihmisille, se on myös vaarassa. Useimmat maat voivat hakkeroida, mutta lailliset rajoitukset ovat olemassa. Kiina voi vapaasti tehdä mitä haluaa. Olet täysin alttiina. Kiinassa on tietysti paljon ihmisiä, ja miksi jonkun pitäisi välittää sinusta tai tiedoista, mutta Kiinassa on myös 2 miljoonaa ihmistä verkkopoliisina.

Mutta useimmille, onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019, kyse ei ole tietosuojasta vaan tiedon saatavuudesta

Kun menet Kiinaan, on kuin sinä muuttaisit ajassa taaksepäin. Poista kaikki olemassa oleva sosiaalinen media vähennettynä tietenkin Kiinan hallitsemilla alustoilla !. Poista lähes kaikki käyttämäsi työkalut. Niin on kuin olla Kiinassa.

Ihmiset ajattelevat, että VPN-palvelut tekevät siitä paljon huonomman kuin on, mutta tarkista Kiinan lentokenttien arvostelut. Löydät ihmiset valittavat siitä, että he eivät pääse mihinkään lentokentillä lentäessään Kiinan kautta.

Se on todellinen asia, ja jos et valmistaudu siihen ennen saapumistaan ​​Kiinaan, et ehkä pääse käyttämään mitään ennen lähtöä. Ja kun sinulla on sähköposteja pääsyä varten ja ihmiset voivat vastata, et halua joutua käsittelemään sitä.

Jos et käytä Internetiä, et tarvitse VPN: tä. Sen perusteella, että olet täällä, on melko selvää, että käytät Internetiä ja Jos kysyt, onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019, niin on, ja pahoittelet koko matkaa, jos olet ilman sitä. Toivomme, että sinun ei tarvitse tietää tästä kovasta tavasta.

Mikä on Kiinan paras VPN vuonna 2019?

Kiinan paras VPN on se, joka toimii Kiinassa.

Jos Kiina ryhtyy ensisijaisesti toimiin VPN-palveluita vastaan, luuletko, että VPN toimii jopa Kiinassa? Jos sinulla on hallituksen rahaa toimia, ehdottomasti ei!

Kiinassa on järjestelmä, joka pystyy tunnistamaan, käytetäänkö VPN-verkkoa.

Jos olet, VPN ei toimi sinulle.

Siksi tarvitset Stealth VPN: n. Stealth VPN voi huijata jopa Kiinan hallitusta. Jos käytät sitä, pääset mihin tahansa sivustoon, johon haluat käyttää.

Mikä on Kiinan paras VPN vuonna 2019? PrivateVPN: ssä emme aio kertoa teille, että olemme kaikkien aikojen parhaat. Testaa meitä ja selvitä se itse. Voimme kertoa sinulle, että tarjoamme parhaan VPN-palvelun Netflixille. Jos haluat käyttää enemmän kuin vain amerikkalaista Netflixiä, olemme peitossa. Vaikka haluat käyttää Korean Netflixiä. Olemme myös yksi harvoista alustoista, jotka tukevat DAZN: ää, alustaa, jolla voit suoratoistaa urheilua.

Sosiaaliseen mediaan pääsyä varten toimii kaikki Stealth VPN: ää tukevat VPN: t. Ei mitään. Mutta saadaksesi Stealth VPN: n sinun on maksettava, ja jos aiot maksaa, mitä mieluummin? 60+ amerikkalaista palvelinta, jotka toimivat vain muutaman palvelun kanssa, tai palvelimia ympäri maailmaa, jotka tukevat laajinta Netflix-sijaintipaikkaa, ja alustoja, kuten DAZN, samalla kun se on paras VPN arvoa varten valitsemalla bestvpn.com

Liity nyt tai älä molemmin puolin, jos ihmettelet, onko VPN todella tarpeen Kiinassa vuonna 2019, se on ehdottomasti, Kiina muuttaa Internetistä internetiä 1980-luvulla.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me