Pysäytä Internet-palveluntarjoajat ja hakkerit IP-osoitteesi ja kaiken lataamasi kirjaamisesta


Tiedostojen jakaminen turvallisesti luovuttamatta tietoturvasi erittäin turvallisella, erittäin nopealla Torrenting-VPN-VPN: llä

Lataa lopuksi tiedostot pelkäämättä menettää yksityisyyttä. Suosituin torrent-VPN käyttää sotilaslaatuista salausta pitääksesi yksityiset tietosi, kuten IP-osoitteen ja sijainnin, täysin anonyymeinä ja tekee suosikkisisällön lataamisesta 100% turvallista.

Se ei ole vain palveluntarjoajasi, joka tarkkailee sinua Torrentissa

Tiedät todennäköisesti jo kuinka Internet-palveluntarjoajasi vakoilee ja kirjaa kaiken mitä teet verkossa. Tämä sisältää selaimesi historian (sivustot, haut jne.), Ostot, katsotut videot, katsotut kuvat ja tietysti ladatut tiedostot. Mutta tiesitkö, että tuhansia ihmisiä, jotka näkevät IP-osoitteesi vain Torrentingin avulla, seuraavat sinua?

Tämä tarkoittaa sitä, että kun muodostat yhteyden “parveen” tiedostojen jakamista varten, altistat IP-osoitteesi 10 000 vieraalle Internetissä. Muukalaiset, joilla voi olla vahingollinen aikomus siepata yksityiset tietosi, kuten sijainti, Internet-liikenne ja siksi arkaluontoisemmat tiedot, kuten pankkitiedot ja niin edelleen.

He seuraavat tarkkaan ja jos nämä cyberthieves epäilevät pystyvänsä jäljittämään tietosi, he voivat tehdä sen muutamassa tunnissa, joissakin tapauksissa jopa minuutteina. Monta kertaa nämä hakkerit löytävät nimesi ja osoitteesi vain kiristääksesi sinua luovuttamaan mitä he haluavat, yleensä rahaa.

Ja he eivät voi käyttää vain latauksiasi

Jos jotain epäilyttävää ilmestyy Internet-palveluntarjoajaasi seuraamalla sinua, hallitus voi tulla sisään ja tarkastella VUOTIA aiemmasta toiminnastasi, mukaan lukien:

 • Jokainen askel selaimen historia
 • teidän yksityiset sähköpostit ja kaikki heidän sisältönsä
 • Sinun online ostot
 • teidän tämänhetkinen olinpaikka
 • Lähettämäsi ja vastaanottamasi kuvia ja tiedostoja
 • ja paljon enemmän...

Älä riski viranomaisten pääsyllä toimintalokiin tai pelaamalla taloudellista turvallisuutesi altistamalla IP-osoitteesi Torrent-parolle....

Siksi loimme PrivateVPN: n

Vaikka et tee mitään epäilyttävää verkossa, uskomme, että yksityisyys on ihmisten perusoikeus ja teet niin. Siksi olemme luoneet markkinoiden turvallisimman VPN: n Torrenting-sovelluksille.

Olemme tarjonneet PrivateVPN: ssä 100% nimettömyys yli 44 000 käyttäjälle vuodesta 2008 lähtien ilman yhtäkään rikkomusta.

 • Torrent (ja tiedostonjako) paljastamatta todellista IP-osoitettasi kenellekään
 • Torrent pelkäämättä saada vaativia kiristyksiä
 • Käytä mitä tahansa julkista wifi-palvelua uhraamatta yksityisyyttäsi tai taloudellista turvallisuuttasi
 • Piilota henkilöllisyytesi, sijaintisi ja toimintasi Internet-palveluntarjoajilta, hallituksilta ja hakkereilta
 • Torrent- ja tiedostojako pelkäämättä sieppaamista
 • Lähetä / vastaanota tiedostoja, kuvia, videoita ja viestejä 100-prosenttisesti yksityisyydellä

ja paljon, paljon enemmän...

Mikä tekee PrivateVPN: stä niin voimakkaan?

ZERO-tietojen kirjauskäytäntö

Ruotsin tietosuojalaki tarkoittaa, että hallitusten ei pidä pitää liikennerekistereitä. Toisin kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat, emme edes tiedä mitä teet verkossa.

6 samanaikaista yhteyttä

Olemme ainoa VPN-palveluntarjoaja, joka muodostaa yhteyden 6 erilaista laitetta samanaikaisesti, kaikki yksilöiviin IP-osoitteisiin

IPv6-vuodonsuojaus

Joten henkilöllisyytesi pysyy turvassa, vaikka olet yhtäkkiä irrotettu VPN: stä

Rajoittamaton kaistanleveys & Nopeus

Joten et koskaan käsittele puskuroivia videoita, hitaita latauksia tai aikakatkaisuja, jotka johtuvat muiden tarjoajien näkemästä humalan reitityksestä

2048-bittinen salaus AES-256: lla

korkein taso salaus markkinoilla, jopa hallituksen armeijan käyttämiä

Palvelimet 60 maassa

Pääset kaikkiin palvelimiin 60 suosituimmassa maassa käyttääksesi maantieteellisesti rajoitettua sisältöä

Anonyymi torrentia / P2P-ystävällinen

Sallimme sinun käyttää mitä tahansa P2P-liikennettä Isossa-Britanniassa. Ostamme korkealaatuista verkkokapasiteettia suoraan parhailta IP-passituspalvelujen tarjoajilta

Täydellinen tuki

Emme käytä freelance-asiakaspalvelun edustajia, puhut suoraan kehittäjillemme apua varten

VPN-protokolla sisältää OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 ja IPSec

Jos pidät avoimen lähdekoodin VPN-sovelluksesta, annamme mielellämme sinulle kaikki VPN: t

TÄYDELLINEN 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Jos et ole tyytyväinen VPN-palveluusi, hyvitämme sinulle penniäsi 30 päivän kuluessa

Meillä ei ole koskaan ollut yhtä ainoaa tietosuojavirhettä!

Salaamisen jälkeen onnistuneesti 15 000 teratavua tietojen suojaamiseksi ja käyttäjän yksityisten tietojen suojaamiseksi, ei ole ihme, että asiakkaamme pitävät kiinni PrivateVPN: stä vuosien ajan, vaikka kokeillut muita palveluntarjoajia!

Katso, mitä käyttäjillämme on sanottavaa PrivateVPN: stä:

Gary

★★★★★

PrivateVPN on ollut paras kokeilemasi vpn.

Kaikki oli yksinkertaista ja helppoa asentaa. Periaatteessa asenna ja mene. Minun on joutunut muuttamaan muutamia asetuksia silloin tällöin, mutta se johtui todennäköisimmin siitä, että IP muutti heidän. PrivateVPN vastasi nopeasti apupyyntööni ja ratkaisi ongelman yhdellä sähköpostilla. Minulle elintärkeä tappakytkin toimii täydellisesti. Suosittelen PrivateVPN: ää

Lue koko arvostelu

Fred Meyer

★★★★★

Hyvä palvelu ja nopea vastaus

"Asiakaspalvelu on erittäin hyvä. He yrittävät kuvitella mikä on ongelmasi ja antaa sinulle oikean ratkaisun.
Ongelmani oli, että asennuksen jälkeen Facebook ja Pinterest eivät ladanneet kuvia enää. Sain vastauksen valita toinen palvelin ja se oli oikea ratkaisu."

Lue koko arvostelu

Dave

★★★★★

Apua PVPN: ltä

"En voi vikaan PVPN: n ohjeita ja varmuuskopioita. On pystytty vastaamaan nopeasti kaikkiin ongelmiin, ei niin, että niitä olisi ollut paljon. Ystäväni voi suositella PVPN: ää ja välittää sen ystäville.
Kiitos"

Lue koko arvostelu

Usein kysyttyjä kysymyksiä

+ Miksi minun pitäisi maksaa Torrent VPN -verkosta ilmaisella välityspalvelimella?

Vaikka molemmat sallivat sinun esiintyvän ikään kuin selaat toisessa paikassa, yhtäläisyydet päättyvät siihen. Ensinnäkin välityspalvelimet peittävät vain Internet-selaimen toiminnan, eivät sovellustietojasi, kuten bittorrent, pankki-, sähköposti- ja muut Internet-riippuvaiset ohjelmistot.

Toiseksi välityspalvelimet eivät salata tietojasi sinun ja palvelimen välillä, joten selaimesi ja sovellustietosi ovat edelleen avoinna hakkerointiin. Ilmaisilla välityspalvelimilla ei myöskään ole varaa korkealaatuisiin palvelimiin, mikä tarkoittaa, että nopeutesi vähenevät huomattavasti ja usein katkeamiset tarkoittavat, että tietosi, IP ja sijainti vuotavat katsojalle.

+ Keskeyttää seisokit suoratoistoni?

Meillä on ollut ennätyksellinen 99,98% käyttöaika vuodesta 2008, kun aloitimme markkinoinnin. Siksi asiakkaamme rakastavat PrivateVPN: tä!

+ Leikkataanko Internet-nopeuteni puoleen?

Toisin kuin monet VPN-palvelut, ostamme Internet-kapasiteettimme suoraan IP-siirtojen tarjoajilta. Tämä yhdessä korkealaatuisten verkkopalvelimiemme (HQN) kanssa tarkoittaa, että et koe suuria nopeusleikkauksia.

Lisäksi monet Internet-palveluntarjoajat käyttävät nopeudensäätöä hidastaaksesi yhteyttä aktiivisuutesi mukaan. VPN: n käyttö ohittaa tämän kuristamisen, koska Internet-palveluntarjoajat eivät näe aktiviteettejasi, joten jotkut käyttäjät todella kokevat lisääntynyt Internetin nopeudet.

+ Onko Windows-tietokoneeni todella suojattu PrivateVPN: llä?

PrivateVPN: n Ruotsin turvallisuuslakeilla saat 100-prosenttisen nimettömyyden Internet-palveluntarjoajilta, hallituksilta ja tietoverkkorikollisilta. Sotilasluokan salaustamme ei ole koskaan vaarannettu sen jälkeen kun aloitimme vuonna 2008. Lyhyesti sanottuna kyllä, olet turvassa.

+ Entä jos muutan mieltäni ja haluan hyvityksen?

Ilo, että kysyit! Tämä vie meidät seuraavaan kohtaan…

Pysäytä Internet-palveluntarjoajat ja hakkerit IP-osoitteesi ja kaiken lataamasi kirjaamisesta

Sinulla on FULL 30 päivän rahat takaisin -takuu!

Jos palvelumme ei anna sinulle käyttöoikeutta joka yksittäinen otsikko Netflix USA: lla, noudata suurnopeusstandardejamme ja maantieteellisesti vapauttavia vaatimuksiamme ja anna sinun rentoutua täydellä mielenrauhalla nautittaessasi viihdettä täytetyistä öistä, hyvitämme sinulle jokainen viimeinen penniäkään!

Sinun ei tarvitse päättää lopullisesta heti, mutta sinun on toimittava. Kokeile vain PrivateVPN: ää 30 päivän ajan ja päätä, haluatko pysyä nimettömänä ja turvallisena lopussa. Siellä on ehdottomasti nolla riski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me