Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-15 09:19:18 liiketoiminnassa


2019 on täällä, ja se herättää kysymyksen siitä, mikä on paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019, ja mitä tarvitaan, jotta jotain voidaan kutsua parhaaksi vuonna 2019.

Tässä viestissä hajotamme eräitä välttämättömiä ominaisuuksia, joita kutsutaan VPN: ksi parhaaksi VPN: ksi Windows 10 -kannettaville vuonna 2019.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 on tarjottava palvelimia, joiden avulla voit käyttää kaikkea sisältöä, jota haluat käyttää

Täällä monet ihmiset tekevät virheen. He joutuvat ansaan etsimällä mahdollisimman paljon palvelimia. Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 ei ole se, joka tarjoaa eniten palvelimia, se on se, joka tarjoaa eniten toimivia palvelimia.

PrivateVPN ei tarjoa sinulle esimerkiksi tuhatta palvelinta, mutta se tarjoaa sinulle markkinoiden parhaiten toimivia Netflix-palvelimia. Ja se määritetään asianmukaisilla testeillä, jotka koostuvat 59 suurimmasta VPN-palvelusta ja 5000 manuaalisesta testistä, jotka Comparitech on suorittanut. PrivateVPN tarjoaa myös DAZN- ja Hulu-tukea. Amazon Prime? Sinäkin sait sen. BBC iPlayer? Olemme myös peittäneet sinut. Puolan alustoilla? juu.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 ei ole sellainen, jolla on eniten palvelimia, mutta joka antaa sinulle pääsyn eniten näillä palvelimilla.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 koostuu turvallisuusominaisuuksista, jotka pitävät sinut täysin suojassa

Sen lisäksi, että VPN-verkolla on mahdollisuus käyttää sisältöä muissa paikoissa, se pitää sinut turvassa, täysin turvassa.

Ja salaus tapahtuu, vaikka se ei olisikaan korkeimmalla mahdollisella tasolla, kuten PrivateVPN: ssä sen 2048-bittisellä salauksella AES-256: lla. Mutta salaus ei riitä.

Annoitko henkilökohtaisia ​​tietoja kirjautuessasi VPN-palveluntarjoajan kanssa? PrivateVPN ei pyydä sinusta mitään tietoja. Ja se ei pidä lokit.

Emme tiedä miksi etsit parasta VPN: ää Windows 10 -kannettaville vuonna 2019, mutta tiedämme, että lokit voivat paljastaa sinut ja että VPN-yritykset antoivat tietoja jopa silloin, kun he sanoivat, etteivät ne kerää lokia. PrivateVPN on kuitenkin ruotsalainen yritys, eikä se pysty keräämään lokitietoja Ruotsin tietosuojalakien vuoksi.

Kill Switch -toiminto estää altistumisen, jos VPN lakkaa toimimasta, mitä se todennäköisesti ei tee, mutta on parempi olla turvassa kuin pahoillani. Application Guard toimii samalla tavalla kuin Kill Switch, paitsi, että se on sovelluksille. IPv6 & DNS-vuodonsuojaus estää tietojen vuotamisen. Onko sinulla etsimilläsi VPN-asiakkailla? Jos ei, et ole täysin turvassa.

Ja jos et ole täysin turvassa, et ole turvassa ollenkaan. Pelit vain tulella.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 ei hidasta sinua

Jos palvelu lupaa tehdä Internetisi nopeammaksi, ellei Internet-palveluntarjoajasi hidasta sinua tarkoituksella tietyillä sivustoilla, VPN ei tee Internetistä nopeampaa.

Toisella puolella meillä on VPN-palveluita, jotka lupaavat tehdä Internetistä nopeampaa. Toisaalta, meillä on käyttäjiä, jotka valittavat, että VPN-palvelut hidastavat internetään.

Kumpi se on?

Hyvä VPN-palvelu ei tee siitä nopeampaa. Se pitää sen samalla nopeudella kuin jo. Jos Internetisi imee nyt, voit olla varma, että se todennäköisesti imee, kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon.

Ilmaiset palvelut ovat suurin ongelma VPN-nopeuksissa. Ja jotkut maksetut eivät ole kaukana.

Syy, että PrivateVPN on paras palvelu Netflixille, ei ole vain siksi, että siinä on toimivia palvelimia. Se johtuu myös siitä, että ne ovat nopeita. Ja se johtuu siitä, että PrivateVPN ostaa palvelimiaan IP-siirtotarjoajilta, kun taas suuri osa VPN-palveluista ostaa sen vain isäntäsivustoilta, mikä on halvempaa, mutta usein paljon hitaampaa..

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 tulee Stealth VPN: n avulla

Stealth VPN: ää ei tarvitse kaikki.

Jos olet menossa maahan sensuurilla, silloin siitä tulee erittäin hyödyllinen.

Tavallinen VPN voidaan tunnistaa VPN: nä. Ja kun jokin maa, jolla on VPN-palvelujen kielto, havaitsee VPN: n käytön, se estää joka tapauksessa estetyt sivustot. Stealth VPN sekoittuu niin, että kukaan ei koskaan tiedä, että käytät VPN: ää.

Jos etsit parasta VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019, se on jotain harkittavissa. Ja PrivateVPN: llä on Stealth VPN käytettävissä.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019 ei ole ilmainen

Kun jotain on ilmaista, maksat yksityisyyden valuutalla. Tietosi ovat usein arvoltaan paljon enemmän rahaa kuin useimpien yritysten tilaaminen.

Ilmaiset VPN-palvelut paljastavat paljon todennäköisemmin tietosi, koska niillä ei ole vahvimpia turvaominaisuuksia, ja usein ne eivät toimi, koska suuri käyttäjien osuus. Unohda myös Netflixin kaltaisten palvelujen käyttö.

Ilmaiset VPN-palvelut toimivat kouluissa ohittaaksesi koulun asettamat lohkot. He työskentelevät sellaisten yksinkertaisten asioiden parissa. Ja jos etsit parasta VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019, se ei ole mitä etsit.

Siksi tarvitaan paras VPN Windows 10 -kannettaville vuonna 2019

Tarvitset palvelimia, jotka toimivat käyttämiesi palvelujen kanssa. Turvaominaisuuksilla on merkitystä, ja jos olet maissa, joissa sensuuri on, Stealth VPN on tärkeä. Kaiken tämän pitäen kaiken jo vauhdillasi.

PrivateVPN tekee kaiken tämän. Murto-osa muista palveluista, jotka saattavat tarjota paljon palvelimia, mutta tarjoavat palvelimia, joista ei ole hyötyä useimmille ihmisille.

Kokeile meitä ja näet. Ja jos et, niin sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me