Paras VPN Windows 10 -kannettaville

Paras VPN Windows 10 -kannettaville

Kirjoittanut PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 liiketoiminnassa


Etsitkö parasta VPN Windows 10 -kannettaville riippumatta siitä, oletko liikeyritys vai viihdepohjainen? On joitain huomioitavia asioita, ja jos ajatellulla VPN-palveluntarjoajalla ei ole näitä ominaisuuksia, kannattaa todella harkita harkitsemaan uudelleen tätä palveluntarjoajaa..

Jos välität turvallisuudesta, taidetta on asetuksissa

Paras VPN Windows 10 -kannettaville tietoturvaominaisuuksista riippumatta on hienoa vain, jos sen avulla voit suojata itseäsi haluamallasi tavalla..

Windows 10 ei ole aina luotettava. Entä jos VPN-palvelu kaatuu? Sen ei pitäisi olla oikeassa, mutta entä jos se tapahtuu? Oletko valmis ottamaan riskin tietojesi kanssa? Satojen miljoonien arvoisten lentokoneiden tietokoneet tekevät virheitä. Onko tietokoneesi niin hieno, että voit täysin luottaa siihen?

Jos etsit parasta VPN Windows 10 -kannettaville, tarvitset VPN: n, joka tappaa kaiken, mitä haluat suojata, jos jotain tapahtuu.

Esimerkiksi, jos harjoittelet torjuntaa ja haluat sovelluksen sulkeutuvan, jos jotain tapahtuu, PrivateVPN tulee Application Guard -toiminnon kanssa, joka sulkee tietyn sovelluksen, jos VPN lakkaa toimimasta.

Siellä on myös IPv6-vuodonsuojausominaisuus, joten IP: täsi ei voi vuotia vahingossa. Kill Switch katkaisee myös Internet-yhteytesi, jos VPN lakkaa toimimasta.

Tällaiset ominaisuudet varmistavat, että olet täysin suojattu, ja jos turvallisuus on huolenaiheesi ja etsit parasta VPN: ää Windows 10 -kannettaville, niin sinun on etsittävä.

Ja jos matkustat paljon ja käyn sellaisissa maissa kuin Kiina, Stealth VPN on myös erittäin tärkeä, jotta Kiinan hallituksen tykkääjät eivät saa tietää, että käytät VPN: ää.

Turvallisuusominaisuudet

Paras VPN Windows 10 -tietokoneille ei voi olla vain turvallisuusominaisuuksia asiakkaassa, koska se tarvitsee ensisijaisesti suojausta. PrivateVPN sisältää 2048-bittisen salauksen AES-256: lla. Yksinkertaisesti sanottuna, markkinoiden korkeimman mahdollisen luokan salaus. Ehkä käytät avointa Wi-Fiä Starbucksissa ja olet alttiina saman verkon ihmisille, jotka käyttävät sitä, mitä käytät selaimellasi. Ehkä se on bussissasi tai koulussa. Joka tapauksessa salaus on tärkeä asia ja armeija käyttää sitä tasoa, jonka tarjoamme. Voit myös valita 3 OpenVPN: n, PPTP: n välillä & L2TP-yhteydet.

Se yhdessä PrivateVPN: n turvaominaisuuksien kanssa voi tarjota täyden suojan Internetissä riippumatta siitä, mitä teet. Mutta jos etsit parasta VPN Windows 10 -kannettaville, sinun on myös harkittava jotain muuta.

VPN-palveluasioiden sijainti

Kuvittele, että sinulla oli kaikki nämä turvaominaisuudet ja niin hieno salaus, ja sitten kaikki tämä oli turhaa, koska VPN-palvelu antoi tietosi pois, koska heitä painostettiin. Sitä tapahtuu.

Suojaamiseksi tarkoitettu palvelu voi saada sinut vaikeuksiin...

Miten? Tallentamalla lokit, jotka voivat paljastaa kaiken mitä teet.

Mikä on ainoa tapa välttää tämä mahdollinen tilanne?

Käyttämällä palvelua, jota laillisesti ei voida tallentaa lokiin, koska vaikka yritys saattaa ilmoittaa jotain, se ei tarkoita, että se on totta. Älä luota yritykseen, luota lakiin. Ja Ruotsissa on uskomattomia yksityisyyttä koskevia lakeja, joista muiden maiden tulisi oppia. Ne tarkoittavat myös, että PrivateVPN ei voi tallentaa lokit ja käyttää niitä sinua vastaan.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville tarvitsee kuitenkin erilaisia ​​palvelimia

Eikä pelkästään palvelimia, vaan palvelimia, jotka toimivat viihdealustojen kanssa.

Turvallisuus on suurta, mutta suuri osa ihmisistä välittää American Netflixin ja DAZN: n seuraamisesta yhdessä Hulun kanssa.

PrivateVPN sisältää 57 palvelinpaikkaa. Lukuun ottamatta, älä laske sijaintien lukumäärää. Kyse on siitä, kuinka monta palvelinta toimii eri alustoilla. Tätä VPN-yritykset eivät koskaan mainitse. Ja olet mukana numeropeleissä.

Paras VPN Windows 10 -tietokoneille on tuettava kaikkia viihdealustoja, joita haluat käyttää. PrivateVPN ei tue vain amerikkalaista Netflixiä. sillä on eniten toimivia Netflix-sijainteja. Katso, amerikkalaisella Netflixillä on eniten sisältöä, mutta siinä ei ole kaikkea. Siksi PrivateVPN tukee sellaisia ​​paikkoja, kuten Ruotsi ja Espanja, kymmenien muiden Netflix-palveluiden joukossa.

Ja tuemme DAZN: ää, joka on kuin live-urheilun Netflix. Amazon Prime & Hulu? Saimme myös sen.

Älä kuulu palvelimiin. Täytä se, mitä palvelimet tukevat!

Paras VPN Windows 10 -kannettaville on pidettävä yllä nykyisiä nopeuksiasi

VPN-palvelut rakastavat puhetta Internetin nopeuttamisesta. Ellei Internet-palveluntarjoajasi hidasta tarkoituksella tiettyjä sivustoja, VPN ei tee Internetistä nopeampaa. Se voi hidastaa, jos Internet-kapasiteetti tulee isännöintipalveluntarjoajilta eikä IP-siirtojen tarjoajilta. Varo sitä.

Paras VPN Windows 10 -kannettaville?

Suojauksella on merkitystä salaus vai ominaisuudet. Ja jos olet Kiinan kaltaisissa maissa, tarvitset varmasti Stealth VPN: tä. Haluat myös viihdettä, ja sitä varten tarvitset palvelimia, jotka tukevat palveluita, ja se ei myöskään hidasta sinua. PrivateVPN? Se tekee sen.

Valmis kokeilemaan meitä?

Kirjoittanut Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me