Paras VPN työmatkoihin Kiinaan (ja viihde töiden jälkeen)

Paras VPN työmatkoihin Kiinaan (ja viihde töiden jälkeen)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-09-30 10:36:10, Matkailu


Olet menossa Kiinaan, etkä halua käsitellä Netflixin, Facebookin, Instagramin, WhatsAppin ja melkein kaikkien työkalujen, joita pääset käsiksi, olipa kyse sitten työstä tai viihteestä työn jälkeen? VPN on miten teet sen. Kysymys on mikä VPN? Mitä tarvitaan paras Kiinaan matkustamiseen tarkoitettu VPN työhön?

Tärkeintä on, että turvallisuutesi kannalta on parasta VPN-matkaviestinta Kiinaan!

Jos olet kotoisin Kiinasta, mutta et asu enää siellä, tämä pätee erityisesti, koska Kiina ei kohtele kiinalaisia ​​VPN-oikeuksia käyttäviä käyttäjiä. Yksinkertaisesti sanottuna saatat joutua vankilaan. Jos et ole Kiinan kansalainen, sinulla on se helpompaa, mutta etsitkö parasta VPN-matkatoimintaa Kiinassa töihin tai viihdettä varten, sitä ei voida havaita VPN: nä.

Erillisten VPN-palveluiden ongelmana on, että ne eivät tarjoa ns. Stealth-tilaa.

Ja kun olet Kiinassa, maassa, jonka tehtäväksi on luopua VPN-palveluista rajoittaakseen ihmisiä täydelliseltä Internet-yhteydeltä, et todellakaan halua ottaa riskiä siitä, että he tajuavat, että käytät VPN: ää tai et eivät pääse lainkaan Internet-sivustoihin.

PrivateVPN: llä ei aina ollut tätä tilaa, mutta nyt se on. Paras VPN-matka Kiinaan työhön tai töihin puuttumiseen tarvitsee sitä. Ilman sitä, että joku voi helposti ymmärtää, että et käytä VPN-verkkoa.

Paras VPN-matka Kiinaan on estettävä kaikki vuodot

Jos Kiina saa selville, ne ryhtyvät toimiin. He saattavat takavarikoida tavarat tai he voivat tehdä paljon enemmän. Riippuen siitä kuka olet.

Tämän viestin tarkoituksena on tarjota sinulle paras VPN-matka Kiinaan, jotta Kiina ei voi millään tavalla löytää mitään sinusta.

Ja PrivateVPN toteuttaa useita toimenpiteitä varmistaakseen, ettei vuotoja koskaan tapahdu. Kuvittele olevansa täysin suojattu 2048-bittinen salaus AES-256: lla joka on markkinoiden korkein salausaste, mutta tietosi vuotavat pienen vuodon takia.

Ei PrivateVPN: n kanssa.

Tarjoamme palvelumme IPv6-vuodonsuojausta, DNS-vuodonsuojausta, tappaja kytkintä ja sovellusvahinkoa. Ei ole mahdollista, että paljastat itsesi Kiinassa kaikilla näillä ominaisuuksilla.

Pääsy myös asiaan!

Et käytä VPN: ää pysyäksesi suojattuna Kiinassa. Haluat käyttää sisältöä, ja aiemmin mainitut asiat vain pitävät sinut turvassa, kun yrität käyttää sisältöä, jota muuten ei ole saatavana Kiinassa.

VPN-palvelimilla on merkitystä.

Suoraan sanottuna, kaikki VPN-palvelimet tekevät vain hienoja, kun käytät Whatsappia tai Facebookia. Nämä yritykset eivät yritä estää VPN-palveluita varten. Miksi he tekisivät? Siihen ei ole painostusta.

Ongelmat alkavat, kun asut normaalisti Yhdysvalloissa ja haluat käyttää American Netflixiä Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tai DAZN, joka on suoratoistoalusta urheilulle Kanadan ulkopuolella. Ja älä unohda Hulun, Amazon Primen ja BBC: n kaltaisia ​​tykkää. Nämä palvelut pyrkivät estämään sinua pääsemästä sisältöön tuettujen alueiden ulkopuolella, vaikka asutkin yleensä tuetussa maassa.

Tämä johtuu siitä, että näihin yrityksiin kohdistuu paineita estää muista maista tulevia ihmisiä katselemasta sisältöä, koska oikeudenhaltijat antavat oikeuksia tiettyyn sisältöön. Tämä tarkoittaa, että suurin osa VPN: stä ei toimi näiden palvelujen kanssa.

Paras VPN-matka Kiinaan työ- ja viihdematkoille antaa sinulle pääsyn työkaluihisi, mutta myös maantieteellisesti rajoitettuihin alustoihin.

Ja siellä PrivateVPN tulee sisään. PrivateVPN ei tarjoa vain VPN-palvelimia, jotka toimivat American Netflixin, Amazon Primen kanssa, jota on nykyään erittäin vaikea saada, tai Hulun kanssa. PrivateVPN tarjoaa kaikkein toimivimmat Netflix-palvelut ja on myös yksi harvoista DAZN-palveluita tukevista palveluista. Estettyyn sisältöön pääsemiseksi PrivateVPN on paras VPN-matka Kiinaan työ- ja viihdematkoille.

Paras kiinalaisten työ- ja viihdematkailuun tarkoitettu VPN: n on myös oltava tarpeeksi nopea

Mitä hyötyä on DAZN: n käytöstä, jotta voit seurata live-urheilua, jos yhteytesi ei ole tarpeeksi nopea? Tämä suuri väärinkäsitys VPN-palveluista hidastaa Internet-yhteyksiä. Sitä ei ole muodostettu. Se on totta. Palvelut, jotka eivät osta Internet-kapasiteettia IP-siirtojen tarjoajilta, tarjoavat yleensä hitaampia palveluita. Emme lupaa tarjota sinulle nopeuksia, jotka rikkovat maailmanennätyksiä, mutta tarjoamme sinulle sen, mitä saat muuten, missä olet tällä hetkellä. Koska se on niin hyvä kuin voit saada.

Matkustatko Kiinaan? Liity meihin nyt. Se ei ehkä ole mahdollista, kun pääset sinne!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me