Paras VPN pelaamiseen (ja tarvitsetko sitä todella?)

Paras VPN pelaamiseen (ja tarvitsetko sitä todella?)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-08-26 13:57:52, viihteessä


Jos olet koskaan etsinyt opasta parhaasta pelaamista koskevasta VPN: stä, löydät sisältöä, jolla ei ole järkeä, mutta joka on kirjoitettu kokonaan SEO: n mielessä. ”Monialustainen” VPN ei oikeastaan ​​ole mikään syy siihen, että tarvitset VPN-peliä pelaamiseen. Tässä oppaassa puhumme siitä, miksi tarvitset parhainta VPN: ää (tai mitä tahansa VPN: ää) pelaamiseen, koska kaikki eivät tarvitse sitä ensisijaisesti, jota seuraa kuinka määrittää se jokaiselle alustalle.

Useimmat ihmiset, jotka etsivät parasta VPN-peliä pelaamista varten, tarvitsevat sen, koska he eivät tällä hetkellä pysty pelaamaan eniten pelejä

Onko Kiina kieltäytynyt tietyistä amerikkalaisista alustoista, joita tietyt pelit vaativat. Tai sitten, kun Yhdysvallat asettaa pakotteita Iranille, mikä johtaa siihen, että amerikkalaisia ​​tuotantoja ei ole saatavana Iranissa, paras pelaamisen VPN pystyy ratkaisemaan ongelman.

Vaikka teoriassa useimpien VPN-palvelujen pitäisi pystyä ratkaisemaan ongelma sen sensuurin tasosta riippuen, missä maassa, jossa pelaamasi peli ei toimi. Ja valitettavasti sanktiot ja sensuuri tulevat yleensä pariksi.

Jos maa, jossa olet, on jo määrännyt seuraamuksia:

Seuraamuksista johtuvat esteet on erittäin helppo ohittaa. Nämä ovat asioita, jotka usein eivät vaadi parasta VPN-peliä pelaamiseen, ja ne voidaan ratkaista melkein minkä tahansa siellä olevan VPN-palvelun avulla.

Miksi? Koska rahayhtiöt haluavat sinun pelaamaan pelejä. Heille on välttämätöntä, että teet. Mutta heidän on myös noudatettava lakia, jotta he eivät pääse vaikeuksiin. Ja siksi, he asettavat gelohkot, jotka estävät sinua pelaamasta pelejä, mutta se on myös helppo välittää, mikäli VPN-palvelussa on palvelimia alueilla, joilla peliä ei ole estetty.

Jos tämä olisi Hulu, sinun olisi luettava siitä koko opas. Se ei kuitenkaan ole. Siksi sinun ei tarvitse pelaamiseen parasta VPN: tä ohittaa tällainen maantieteellinen lohko.

Jos maassasi on joko seuraamuksia + / tai sensuuri:

Tsensuuri tarkoittaa usein sitä, että maassasi on myös VPN-palvelujen kielto. Tällaisen kiellon tehokkuus? Se riippuu maasta. Esimerkiksi Kiina on erittäin hyvä siinä, koska normaalin VPN: n suorittaminen siellä on mahdotonta.

Paras VPN pelaamiseen Kiinan kaltaisissa maissa? Se on VPN, joka käyttää Stealth VPN: ää, ja se on tarkoitettu kaikille pelaamiseen vai ei. Jotain, joka PrivateVPN mukana.

Katso, VPN-palvelut ovat helposti havaittavissa VPN-palveluina, koska niiden liikenne ei sekoitu normaalin liikenteen kanssa. Jotain, jonka Stealth VPN korjaa. Jos VPN: lläsi on tällainen vaihtoehto, se on paras pelaamista varten tarkoitettu VPN, koska se pystyy ohittamaan hallituksen sekä mahdolliset seuraamukset.

Tarvitsetko todella parasta VPN-pelaamista tai mitä tahansa VPN-peliä pelaamiseen, jos pelisi eivät ole geosuojattuja?

Oletko koskaan miettinyt, kuinka maksat korkealaatuisen hinnan Internetistäsi ja paperilla on loistava yhteys, mutta kun se tulee siihen, pelisi voi olla jossain vaiheessa täysin hieno, toisella muuttuu kokonaan soimattomassa?

Sitä kutsutaan Internetin kuristamiseen, ja olitko kuullut siitä tai et, jos pelaat pelejä tai käytät yleisesti paljon Internetiä, se on vaikuttanut useimmiten aikaisemmin useimmiten.

Internetin kuristaminen on jotain, jota palveluntarjoajat tekevät "minimoida ruuhkiaLuo ironisesti ruuhkia sinulle, yksilölle, joka tarvitsee eniten Internetiä.

Suurin osa palveluntarjoajista pystyy tekemään sen, koska useimmista maista puuttuu oikeat lait sen estämiseksi, ja jos mietit koskaan, miksi yhtä hyvin äkillisesti toimiva peli ei ole toistettavissa muutaman minuutin ajan, useimmissa tapauksissa kyse ei ole pelin palvelimista, vaan Internet-palveluntarjoajalta, joka käyttää Internet-kuristusta.

Jos sijoitat erittäin kalliiseen reitittimeen, voit tosiasiallisesti ohittaa ongelman, koska jotkut AmpliFI: n tapaiset reitittimet voivat vaihtaa kaistanleveyskaistojen välillä ja ohittaa ongelman, mutta onko syytä käyttää yli 300 dollaria tästä syystä, kun VPN voi ohittaa kuristimen myös hämäämällä Internet-palveluntarjoajasi?

Kokeile ehkä itse PrivateVPN: llä. Riskivapaa. Rekisteröinti vie vain muutaman sekunnin, emmekä edes pyydä nimeäsi.

Mitä paras pelaamiseen tarkoitettu VPN tarjoaa??

Sen mukana tulee monenlaisia ​​palvelimia, mutta myös oikea laatutasapaino.

Ja siksi mikään ilmainen VPN-palvelu ei ole vaihtoehto, jos tarvitset VPN-peliä pelaamiseen. Ilmainen VPN-palvelu ei nopeuta pelaamista, koska vaikka se saattaa auttaa Internetin kuristamisessa, palvelun palvelimet eivät pysty tarjoamaan haluamaasi nopeutta, ja loppujen lopuksi ne ovat ilmaisia, joten et voi ole mitään odotuksia.

PrivateVPN? Se ei ole ilmainen, mutta se tarjoaa jo mainitun riskitön 7-päivän kokeiluversio, joka on luultavasti yksinkertaisin 7-päivän kokeilu, jonka koskaan käsittelet. Ja sen jälkeen? Ihmiset rakastavat tarjoamaamme arvoa.

Mikä on tärkeämpää pelaamisen VPN-palveluissa? Laatu vai määrä? Hieman molemmat, ja laatua tarvitaan enemmän.

Viime kädessä, jos palvelulla on vain noin 3 palvelinpaikkaa, sitä ei kannata ottaa, koska et voi muodostaa yhteyttä lähimmän palvelimen kanssa, minkä seurauksena pelisi eivät myöskään ole nopeimpia.

Samanaikaisesti 3000 palvelimen hallintaa ei tarvita, jos niiden kaikkien laatu ei ole tasalaatuista.

Monet palveluntarjoajat ostavat Internet-kapasiteettia isännöintiyrityksiltä eikä IP-siirtojen tarjoajilta. Se on varmasti paljon halvempaa ja sallii enemmän palvelimia, mutta lisää latenssia ja hidastaa latausnopeutta.

Paras VPN pelaamiseen? Siinä on tarpeeksi palvelimia, jotta kukaan ei voi olla liian kaukana palvelimesta pisteeseen, kun taas Internet-kapasiteetti tulee suoraan IP-siirtojen tarjoajilta. Jos puuttuu jokin näistä, käyttämäsi VPN ei ole paras VPN pelaamiseen, eikä se tarjoa sinulle kaikkia VPN: n etuja Internetin kuristamisessa, koska joudut käsittelemään jotain muuta hidastavaa sinä joka tapauksessa alas.

PrivateVPN? Se tarjoaa tasapainon kaikesta. Et saa tuhansia palvelimia, mutta saat palvelimia, jotka keskittyvät laatuun varmistaaksesi, että viiveesi on mahdollisimman pieni palvelimen laadun ja etäisyyden suhteen sinuun.

Kuinka määrittää VPN kaikille pelialustoillesi

Jos olet jo tarkistanut sivustollemme, huomasit, että meillä on Android- ja iOS-sovellus. Huomasit myös, että toimimme Windows-, macOS- ja jopa Linux-laitteiden kanssa. Mitä et todennäköisesti huomannut, on tietoja VPN: n asettamisesta PS4: lle, Xboxille tai jopa Nintendo Switchille.

Ja koska VPN-palvelut eivät toimi näiden käyttöympäristöjen kanssa. Ei VPN-palveluita.

Se on jotain, jota haluaisimme tehdä PrivateVPN: ssä, kun otetaan huomioon kuinka moni ihminen käyttää näitä alustoja, mutta tällä hetkellä se ei ole mahdollista.

Mitä voit sen sijaan saada käyttää VPN-peliä pelaamiseen? Asenna VPN reitittimellesi. Käsittelemme sivustollamme tapahtuvaa prosessia, jota suosittelemme tutustumaan. Se auttaa sinua saamaan VPN-palvelut toimimaan alustoilla, jotka eivät salli VPN-palveluita suoraan.

Paras VPN pelaamiseen?

Paras VPN pelaamiseen, tosin? Se ei ole se, joka sallii ”monimuotoiset” yhteydet. Voit käyttää PrivateVPN: ää kuuden eri laitteen kanssa milloin tahansa, eikä sillä ole ongelmaa. Emme puhu siitä voimakkaasti blogeissamme, koska emme usko sen olevan ominaisuus. Se on jotain, joka jokaisen VPN-palveluntarjoajan tulee tarjota ottaen huomioon, kuinka monta laitetta käytämme nykyään.

Ihmisille, jotka sensuroivat, paras VPN pelaamiseen on se, joka tulee Stealth VPN: n mukana. Niille, joilla ei ole sitä, kaikki VPN tekee. Ja kaikille muille, jotka haluavat pelata pelejä ilman internetin kuristusta? Laadun ja määrän yhdistelmällä on merkitystä.

Etsitkö vain pelaamiseen tarkoitettua VPN-verkkoa vai haluatko käyttää myös viihdettä? Jos haluat katsoa myös Hulua, DAZN: ää, Hotstaria tai jotakin muuta alustaa, joka tällä hetkellä ei toimi maassasi, meillä on todennäköisesti siihen liittyvä opas blogissamme, jossa käydään läpi kuinka avata näiden ympäristöjen askel askeleelta..

Kirjoittanut Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me