Paras VPN Netflixille, Hululle, Amazon Primelle ja DAZN: lle vuodelle 2019

Paras VPN Netflixille, Hululle, Amazon Primelle ja DAZN: lle vuodelle 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-10 18:12:51, viihteessä


Haluatko katsoa Netflixiä, Hulua, Amazon Primea, DAZNia ja ehkä jopa BBC iPlayeriä vuonna 2019 sijainnistasi riippumatta? Sitä VPN auttaa tässä. Paitsi, jos haluat käyttää useampaa kuin yhtä näistä tai kaikkia näitä, Useimmat VPN-palvelut epäonnistuvat, koska ne toimivat joidenkin palvelujen kanssa, mutta eivät kaikkien kanssa. Mutta mikä on paras VPN Netflixille, Hululle, Amazon Primelle ja DAZN: lle vuodelle 2019?

Netflixin paras VPN, jolla ei voi vain olla palvelimia Yhdysvalloissa

Tämä Comparitech-niminen sivusto teki yli 5000 manuaalista testiä 59: llä VPN-palvelulla testatakseen, mitkä VPN oli Netflixille paras laitteiden kanssa, joiden kanssa se työskenteli, sekä sijainneissa. PrivateVPN sai testissä 21 toimivaa Netflix-aluetta. Kilpailu oli ainoa, jolla oli yli 20 työaluetta.

Saatat kysyä, miksi tarvitset 21 työskentelyaluetta, jos amerikkalaisella Netflixillä on eniten sisältöä. Ja se on hieno kysymys. American Netflixillä on todellakin eniten sisältöä, ja se toimii 43: lla 59: stä testatusta VPN-palvelusta, mutta mitä alustoja aiot katsella?

Kaikki palvelut eivät tue American Netflix -sovellusta, eivätkä kaikki tue kaikkia alustoja, mikä tarkoittaa, että vaikka tietty palvelu saattaa toimia Yhdysvalloissa, se ei välttämättä toimi Yhdysvalloissa esimerkiksi Android-laitteissa Netflixin suhteen..

PrivateVPN tukee kaikkein alueita, mutta myös jatkuvasti eniten alustoja kaikissa näissä testeissä.

Voi, ja jotka liittyvät 21 tuettuun alueeseen. Yhdysvalloissa saattaa olla eniten sisältöä, mutta siinä ei ole kaikkea. Jokaisella alueella on ainutlaatuista sisältöä, jota muilla alueilla ei ole. Ja siksi palvelun, joka tukee eniten, merkitys.

Ja jos luet testiä, huomaat, että nämä testit tehtiin tavalla, että jos palvelu ei tarjoa vakionopeutta, se ei lasketa tarkoittavan, että jos et halua odottaa sisällön puskurointia, me myös oletko peittänyt. Ja hyvin, tiesimme ja kirjoitimme siitä ennen näiden testien paljastamista.

Ostamme Internet-kapasiteettimme suoraan IP-kauttakuljetusyrityksiltä.

Mutta olet täällä parhaan VPN: n Netflixille, Hululle, Amazon Primelle ja DAZN: lle vuodelle 2019.

Hulun paras VPN vuodelle 2019

Jos etsit Hulu-palvelulle parasta VPN-palvelua, tarvitset vain palvelun, joka tukee amerikkalaisia ​​palvelimia, koska Hulu toimii vain Yhdysvalloissa ja hyvin Japanissa, mutta se on tarkoitettu vain japanilaisiin näytöksiin.

Hulun asentaminen on paljon monimutkaisempaa kuin Netflixin perustaminen. Siksi meillä on siihen oppaita, mutta jos etsit parasta VPN: tä Hululle, kaksi asiaa on tärkeä. Nopeus ja toimiva palvelin.

PrivateVPN tarjoaa useita toimivia palvelimia Hululle, mutta tarvitset vain yhden. Nopeuden suhteen, aivan kuten Netflixissäkin, se on johdonmukaista, koska ostamme IP-passituspalvelujen tarjoajilta eikä vain isäntäsivustoilta.

Tietysti, jos Internet imee, olet ruuvattu kumpaankin suuntaan.

Emme voi kertoa teille, että olemme ainoa hieno palvelu Hululle, mutta jos haluat myös katsoa Netflixiä, jolla on paras Netflix-kokemus plus Hulu, sillä on järkeä vuonna 2019.

Paras VPN-hinta Amazon Primelle vuodelle 2019

Hieno asia Amazon Primessa on, että Amazon laajentaa sisältöä maailmanlaajuisesti. Lisää esityksiä ja elokuvia on saatavissa joukkoille päivittäin.

Sisäisen tasa-arvon puute on kuitenkin edelleen olemassa. Ja PrivateVPN on yksi Amazon Primen suosituimmista VPN-palveluista.

Ja se tarkoittaa, että voit aina odottaa toimivan palvelimen. Amazon Prime, Netflix ja Hulu? Upea yhdistelmä.

Voi, ja puhuttaessa Amazonista, PrivateVPN: llä on Amazon Fire TV Stick / Cube -sovellus, joka tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia näitä palveluita siellä oppaidemme avulla.

DAZN: n paras VPN vuodelle 2019

Jos etsit parasta VPN: ää Netflixille, Hulu, Amazon Prime ja DAZN, rakastat viihdettä ja haluat käyttää kaikkia tarjottuja.

Mutta kolme ensimmäistä mainitsemamme alustaa eivät useimmiten tarjoa live-sisältöä. DAZN tekee niin. DAZN on urheiluun virtauttava suoraviivainen palvelu, jolla on tontti kierre, koska se ei toimi kokonaan Yhdysvalloissa eikä se toimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ollenkaan, vaikka se on perustettu Isossa-Britanniassa. Ei ilman oikeaa VPN: tä.

Kun katsot live-sisältöä, Internetin laadulla on paljon merkitystä. Ja se on ehkä yksi PrivateVPN: n suurimmista vahvuuksista. Emme lupaa tehdä Internetiäsi nopeammaksi. Emme vain tee hitaammaksi, mikä ei aina ole VPN-palvelujen kohdalla.

Paras VPN Netflixille, Hululle, Amazon Primelle ja DAZN: lle vuodelle 2019

Oletko valmis käyttämään enemmän sisältöä kuin koskaan ennen? Loistava. Mutta tarvitset todennäköisesti apua. Ota yhteyttä asiakastukeen tai tutustu blogiimme sillä välin, koska nämä alustat ryhtyvät toimiin estääkseen tukemien maiden ihmisiä käyttämästä näitä alustoja.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me