Paras VPN LimeTorrentsille (2018 Edition)

Paras VPN LimeTorrentsille (2018 Edition)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-09-29 09:49:35 in Entertainment


LimeTorrents-rakastaja? Tarvitset VPN: n. Ja ei vain VPN. Tarvitset parhaan VPN: n LimeTorrentsille, kun olet tekemisissä jonkin verran tuhmaan kanssa, ja vaikka emme suosittele sitä, uskomme myös täydelliseen yksityisyyteen, ja tämä viesti on siitä.

Ja hyvin, Ilman paras LimeTorrents VPN: tä yksityisyyttäsi on vaarassa.

Firsty tarkastele VPN-palvelun sijaintia

LimeTorrents -sovellusten paras VPN ei koske kaikkea salausta. Myös sijainti on tärkeä.

Yhdysvallat kehottaa ihmisiä olemaan ostamatta Xiaomi-puhelimia turvallisuussyistä. Ironista kyllä, jos joku kiinnittäisi huomiota tietoihisi puhelimellasi, se olisi todennäköisemmin Yhdysvaltain hallitus kuin Xiaomi tai Kiinan hallitus..

Miksi joku Kiinassa välittäisi siitä, että kun sanoit vaimosi, että olet töissä, olit todella baarissa katsomassa ottelua? Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole mitään, mikä on elintärkeää muille maille.

Toisaalta lataat jotain laitonta ja jaat sen sitten tietämättäsi jotain, josta Internet-palveluntarjoajasi saattaa välittää, ja etenkin kyseisen sisällön oikeuden haltija.

Ja jos käytät LimeTorrentsia, lataat todennäköisesti laittomasti.

Käytät VPN: ää piilottaaksesi jotain, ja käyttämäsi palvelun sijainnilla on suuri merkitys, joka määrittelee, voitko piilottaa jotain. Pieni tieto voi viedä kaiken yksityisyytesi. Ja suurin osa VPN-palveluista tallentaa lokit sinulle. Nämä ovat pieniä tietoja, jotka voivat paljastaa sinut, jos joku pyytää niitä.

KÄRKI: Älä koskaan käytä ilmaisia ​​VPN-palveluita lataamiseen. Kun käytät ilmaista VPN: ää, se tarkoittaa paljon enemmän käyttäjiä kuin maksullisissa palveluissa. Tämä tarkoittaa tietysti myös huonompaa nopeutta, mutta vielä pahempaa se tarkoittaa valtavaa painostusta Internetin tarjoajilta tai muilta organisaatioilta korkeammalle, koska on paljon helpompaa kohdistaa ilmainen palvelu, jolla on paljon rajoitetummat resurssit. Joku kysyy lokit, puomi, paljastettu.

Paras VPN LimeTorrentsille ei ole varmasti Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa. Sen on sijaittava Ruotsissa, kuten esimerkiksi PrivateVPN. Ja emme sano tätä niin, että pidät meitä parhaaksi VPN: ksi LimeTorrentsille, mutta koska Ainoa tapa varmistaa, että mitään lokit, joita voidaan käyttää sinua vastaan, ei ole, koska et pysty tallentamaan mitään lokit laillisista syistä. Ja Ruotsissa on käytettävissä joitain maailman vahvimmista tietosuojalakeista.

Vahva salaaminen on tärkeätä LimeTorrents-VPN: n parhaan VPN: n suhteen

Kun olet varmistanut, että VPN-palvelusi ei tule olemaan uhka, vahva salaus on tärkeä. Tarjoamme 2048-bittistä salausta AES-256: lla. Se on markkinoiden korkein salausaste. Melko rikkomaton. Ja hyvin, sinusta tulee erittäin rikas, jos löydät tavan rikkoa se.

VPN-palvelu muuttaa IP: täsi, kun muodostat yhteyden palvelimeen. Korkeimman tason salaus varmistaa, että muut eivät pääse tietoihisi.

Mutta se ei ole väliä, jos et huolehdi vuodoista

IP-osoitteesi saattaa olla erilainen, mutta VPN-palveluissa tapahtuu IP-vuotoja. Jos haluat täydellisen yksityisyyden, sinulla ei voi olla mitään ongelmia. Ja siksi LimeTorrents-sovellusten parhaalla VPN: llä on oltava IPv6-vuodonsuojaus. Muuten, hyvin, olet potentiaalisesti alttiina, jolla ei ole väliä, jos et tee mitään laitonta.

Voi, ja jos VPN lakkaa toimimasta jostain syystä johtuen siitä, että puhelinsovelluksesi kaatuvat tai että teet tietokoneellasi liian monia asioita, PrivateVPN tarjoaa Kill Swtich -ominaisuuden, joka varmistaa, että Internet lakkaa toimimasta. Voi, ja siellä on myös DNS-vuodonsuojaus ja Application Guard -ominaisuus, jonka avulla voit lopettaa tietyt sovellukset, jos VPN lakkaa toimimasta.

Kun etsit parasta VPN LimeTorrents -sovellukselle, tarvitset täyden suojauksen kaikista kulmista. Jos VPN lakkaa toimimasta, haluat suojauksen heti. Mitä hyötyä on suojelusta ensisijaisesti, jos se ei suojaa sinua kokonaan?

Ainoa turvallisuuden jälkeen tärkeä asia on nopeus

Kun etsit parasta VPN LimeTorrents -sovellukselle, haluat usein turvallisuuden, jotta sinulla olisi täysi yksityisyys ja turvallisuus. Mutta haluat myös ladata samalla nopeudella kuin sinulla jo on, paitsi jos Internetisi ei ime, no, pahoittelemme sinua sitten.

PrivateVPN ei todennäköisesti tee Internetistä nopeampaa, mutta tietyt Internet-palveluntarjoajat voivat hidastaa torrentia, ja tällöin PrivateVPN voi lisätä latausnopeuttasi.

Viime kädessä sekä ilmaiset että maksetut palvelut eivät investoi Internet-kapasiteettiin suoraan IP-siirtojen tarjoajilta. Sinun on löydettävä ne, jotka tekevät. Se on avain nopeuteen. PrivateVPN on P2P-ystävällinen ja tarjoaa satamansiirtoa

Aiotko saada parhaan VPN: n LimeTorrentsille?

Nopeudella ja turvallisuudella on merkitystä etsitkö parasta VPN: ää Kickass Torrentsille tai LimeTorrentsille. Mutta samoin asiakaspalvelu, jos sinulla on ongelmia. Asiakaspalvelumme? Se voitti parhaan VPN-asiakaspalvelun palkinnon vuonna 2018.

Liity nyt tai älä, mutta etsi näitä asioita etsiessäsi parasta VPN LimeTorrentsille tai mitä tahansa muuta torrentisivustoa.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me