Paras VPN iPhone XS: lle

Paras VPN iPhone XS: lle

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-10-19 19:57:15 liiketoiminnassa


Onko sinulla uusi iPhone XS? Uusi puhelin, uusi alku, eikö niin? Vaikka et ehkä välitä puhelimestasi niin paljon kahden viikon sisällä kuin nyt, iPhone XS: n paras VPN on aina hyödyllinen.

Joten mitä paras VPN tarvitsee iPhone XS: lle?

IPhone XS: n paras VPN on tarjottava palvelimille, jotka toimivat kaiken, mitä haluat katsoa, ​​riippumatta siitä, missä olet

Jos ostat puhelimen yli 1 000 dollarilla ja paljon enemmän Euroopasta, odotat sen olevan huippuluokkaa, ja vaikka OLED-näyttö saattaa olla paras vielä iPhonessa, sillä on merkitystä vain, jos sinulla on pääsy oikealle viihteelle.

IPhone XS: n parhaan VPN: n on voitava tarjota sinulle pääsy kaikkiin katselemiisi alustoihin. Ei riitä, että VPN: llä on palvelimia Yhdysvalloissa. Palvelimien on toimittava käyttöympäristöjen kanssa, ja PrivateVPN tarjoaa palvelimia, jotka eivät toimi vain amerikkalaisen Netflixin kanssa, mutta myös ruotsalaisten ja espanjalaisten palvelimien kanssa kymmenien muiden kanssa. PrivateVPN tukee kaikkein Netflix-alueita ja vapauttaa puhelimesi koko Netflix-kirjaston.. Ja se on tärkeää, koska amerikkalaisella Netflixillä on eniten ohjelmia ja elokuvia, mutta siinä ei ole niitä kaikkia.

IPhone XS: n paras VPN ei tietenkään tarkoita vain Netflixin tukemista. DAZN on urheilutapahtumien tilausalusta, jota tukee vain hyvin pieni määrä VPN-palveluita. PrivateVPN tukee sitä.

Ja älä unohda Hulua ja American Amazon Primea. Ja kyllä, BBC-ystäville PrivateVPN tukee myös BBC iPlayer -sovellusta.

Viihde on tärkeätä, jos etsit parasta VPN: ää iPhone XS: lle. Tätä varten iso puhelin on. Tarvitset pääsyn kaikkeen mahdollista.

IPhone XS: n parhaan VPN: n on myös pidettävä sinua turvassa

Oletko huolissasi tiedoistasi? Hyvä uutinen on, että suurin osa hallituksista ei välitä sinusta tarpeeksi tarkastellaksesi henkilökohtaisia ​​tietojasi, mutta on parempi olla turvassa kuin pahoillani, eikö totta.? Ja tässä tapauksessa ongelma ei ole hallitus, vaan usein joku, joka ei pidä sinusta.

Suojellaksesi itseäsi, olet jo ryhtynyt hyviin toimenpiteisiin käyttämällä VPN: ää, joka muuttaa IP: täsi, mutta se ei riitä. Salaus on iso asia, mutta salaustyypillä on todella merkitystä, ja PrivateVPN: n mukana tulee 2048-bittinen salaus AES-256: lla, mikä on markkinoiden korkein salausaste. Se armeijan kaltainen käyttää sitä, joka suojaa sinua.

Salaus tekee lähinnä siirrettävää tietoa lukukelvottomaksi. Ja se suojaa sinua, varsinkin jos muodostat yhteyden ilmaisiin Wi-Fi-verkkoihin, koska ne ovat ilmaisia. Kuka tahansa on erittäin helppo varastaa tietoja sinulta, jos olet yhteydessä avoimeen verkkoon etkä käytä VPN-verkkoa.

Mutta mikä tärkeintä turvallisuuden kannalta, iPhone XS: n parhaan VPN: n on myös suojattava sinua kaikenlaisilta vuodoilta, koska jos jotain vuotaa, kaikki varotoimenpiteet ovat turhaan..

Siksi näet kanssamme IPv6-vuodonsuojauksen kaltaiset tyytyväisyydet. Siksi Internet lakkaa toimimasta, jos VPN katkaisee yhteyden, mikä auttaa myös, jos olet kielletyllä sivustolla, johon sinun ei pitäisi päästä. Ja älä unohda, Stealth-tila on saatavana myös, jotta voit käyttää PrivateVPN-maita maissa, joissa se on kielletty, kuten Kiinassa.


IPhone XS: n paras VPN on luotettava

Voitko luottaa PrivateVPN: ään? Ota yhteyttä palkittuun asiakastukeen ja näet!

Yritykseen on vaikea luottaa pitämään sinut turvassa Internetissä, etenkin kun VPN-palvelujen historia on vuotanut tietoja Internet-palveluntarjoajien tykkääjille. Siksi VPN-palvelun sijainti on tärkeä. Ainoa tapa varmistaa, että luotat siihen, on, jos kyseisessä VPN-palvelussa ei laillisesti ole mahdollista tallentaa mitään lokit. PrivateVPN? Sen kotipaikka on Ruotsissa ja sillä on joitain parhaimmista tietosuojalakeista.

IPhone XS: n paras VPN ei saa unohtaa nopeutta

Totuus on, että ellei Internet-palveluntarjoajasi hidasta tiettyjä sivustoja puolestasi, VPN ei nopeuta sitä, mitä teet, mutta paras iPhone XS: n VPN ei hidasta sinua. Jotain, jonka VPN-yritykset epäonnistuvat tarjoamalla sinulle Internet-kapasiteettia isäntäyrityksiltä eikä IP-siirtojen tarjoajilta suoraan.

PrivateVPN ei tee asioista nopeampaa, mutta se pitää asiat Internet-nopeudellasi.

Paras VPN iPhone XS: lle

Onko tämä mitä etsit parhaasta VPN: stä iPhone XS: lle?

Jos on, liity tänään!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me