Paras VPN Firef-Stick -muistikortille Netflixille

Paras VPN Firef-Stick -muistikortille Netflixille

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23, viihteessä


Haluatko katsoa Netflixiä Fire TV Stick -muistikortilla, mutta huomasit, että useimmat VPN-palvelut joko eivät toimi Fire TV Stick -sovelluksen kanssa, eivät tue Netflixiä tai toimivat Netflixin kanssa, mutta nopeudella, joka ei salli katselua sisältösi tyytyväisyydellä? Haluatko tietää mitä paras VPN Firefic Stick Stick -sovellukselle Netflixille tarvitaan?

Fire TV Stick -sovelluksen paras VPN ei voi vain tukea American Netflixiä

VPN-palveluiden ongelma on, että paperilla on satoja palvelimia, mutta vain muutama tukipalvelu, jota haluat käyttää. Comparitechin testit osoittavat, että vaikka joukko palveluita toimii American Netflixin kanssa, lukuun ottamatta American Netflixin tukea, muille alueille ei tarjota hyvin vähän tukea, ja se on rajoittavaa.

American Netflix tarjoaa varmasti laajimman sarjan ohjelmia ja elokuvia, mutta amerikkalaisella Netflixillä ei ole kaikkea. Jos jollain muulla on jo tiettyyn ohjelmaan tai elokuvaan liittyviä oikeuksia, Netflix ei ehkä pysty näyttämään kyseistä ohjelmaa tai elokuvaa Yhdysvalloissa. Tämä koskee joukkoa esityksiä ja elokuvia. Saatat ajatella, että Thaimaan tai Ruotsin kaltaisista maista ei ole sinulle hyötyä sisällön suhteen, mutta ne johtuvat siitä, että Netflix ei voi saada oikeuksia kaikkiin Yhdysvaltojen suurimpiin ohjelmiin ja elokuviin.

Tuo Comparitechin testi? Se osoittaa, että PrivateVPN tukee useimpia Netflix-alueita kaikista testatuista palveluista, mikä tarkoittaa, että jos käytät sitä, sinulla on pääsy mahdollisimman mahdolliseen Netflix-sisältöön planeetalla. Aika hienoa, huh?

Netflixin Fire TV Stick -sovelluksen parhaan VPN: n on tarjottava luotettavia nopeuksia

Viime kädessä, onko sinulla pääsy vain amerikkalaiseen Netflix-alueeseen tai 21 Netflix-alueeseen, kuten PrivateVPN: n kanssa, kyse on siitä, että pystyt käyttämään Netflixiä nopeudella, joka ei tee sinun odottaa puskuroinnin takia, ja että ei näytä siltä, ​​että katsot puhelimella nauhoitettua leikettä vuodesta 2007.

Vaikka PrivateVPN: llä ei ole eniten palvelimia planeetalla, se varmistaa, että ne ovat korkealaatuisimpia, mikä mahdollistaa sujuvan katselun vakionopeudella. Miten? Sijoittamalla Internet-kapasiteettiin IP-passituspalvelujen tarjoajilta suoraan eikä vain hosting-yrityksiltä. Tämä mahdollistaa huomattavasti nopeamman ja luotettavan nopeuden saavuttamisen, mikä tarkoittaa, että voit katsella Netflix-laitetta jopa 4K: ssa, edellyttäen että TV- ja Internet-palveluntarjoajasi sallii sen.

Tässä on asiakkaan Geoffrey Foxin arvostelu, joka annettiin vpnMentorilla:

Geoffrey ja hänen vaimonsa asuvat Barbadosilla ja pitävät sitä kaikkein yhdenmukaisimpana palveluna kaikesta, mitä he yrittivät. He rakastavat myös PrivateVPN: n asiakaspalvelua kuten monet muutkin. Ja kyllä, PrivateVPN toimii 6 eri laitteen kanssa samanaikaisesti.

Paras VPN Firef-Stick -muistikortille Netflixille on kyettävä ratkaisemaan ongelmasi

Paras VPN Fire TV -muistikortille on vain paras, jos se ratkaisee ongelmasi. Mutta entä jos sinulla on ongelma, joka on helppo ratkaista, jos tiedät mitä tehdä, mutta muuten ongelmallista? PrivateVPN on täällä auttamassa sinua. PrivateVPN: ssä et puhu halpaan asiakaspalveluun, joka todennäköisesti ei koskaan käyttänyt palveluamme ja lukee / kirjoittaa komentosarjasta. PrivateVPN: n kanssa voit puhua suoraan yrityksen sisäisten kehittäjien kanssa, ja siksi asiakastukimme on niin tehokasta.

Geoffrey oli onnellinen, samoin kuin alla oleva Johanna, kuten monet muutkin vpnMentorin arvosteluissa.

Netflixin Fire TV Stick -parannuksen paras VPN on myös toimittava muiden käyttöympäristöjen kanssa

Netflixin hankkiminen tilaukseesi on entistä vaikeampaa. Yritykset haluavat omia palvelujaan, ja se tarkoittaa, että Netflix alkaa menettää sisältöä yhä enemmän. Disney on luomassa omaa alustaa, jonka seurauksena Netflix menettää kaiken Disney-sisällön kesällä 2019. AT&T's Warner on myös käynnistämässä suoratoistoalustan vuonna 2019. Netflix menettää paljon elokuvia ja ohjelmia, ja se vaatii ihmisten sijoittamaan useimmissa tapauksissa ainakin kahteen erilaiseen alustaan.

PrivateVPN? Se ei tällä hetkellä tue Warneria tai Disney-alustaa, koska niitä ei vielä ole. Tuemme kuitenkin HBO NYT, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer ja DAZN, kuten vain muutama mainitseminen.

Entä maat, joilla on sensuuri?

Entä jos olet maassa, jossa VPN-palvelut eivät toimi sensuurin takia? Netflixin Fire TV Stick -sovelluksen parhaan VPN: n on toimittava sensuurimaissa, jos haluat kutsua sitä parhaaksi palveluksi. PrivateVPN? Sen mukana tulee Stealth VPN, jonka avulla voit ohittaa sensuurin. Miten? Koska Stealth, VPN sekoittuu normaaliin Internet-liikenteeseen, joten sitä ei tunnisteta VPN: ksi. Tämän kanssa uhraaminen on kuitenkin varmaa nopeutta.

Paras VPN Firef-Stick -muistikortille Netflixille?

Mitä enemmän Netflix-alueita pääset käyttämään, sitä parempi. Nopeus on ratkaisevan tärkeää. Hyvä asiakastuki helpottaa elämää. Ja tukea muille palveluille? Tämä tarkoittaa, että yksi VPN riittää sinulle.

PrivateVPN? Se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Mutta ihmiset rakastavat meitä, ja olemme varmoja myös sinusta!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me