Paras VPN Fire TV -muistitikulle vuonna 2019

Paras VPN Fire TV -muistitikulle vuonna 2019

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-01-29 12:33:59, viihteessä


Siellä on paljon hyviä VPN-palveluita, kunnes aloitat parhaan VPN-palvelun etsimisen Fire TV Stick -muistikoneelle vuonna 2019. Ensinnäkin, monilla VPN-palveluilla ei ole sovelluksia Amazon Fire TV Stick -sovellukselle, mikä tarkoittaa, että riippumatta siitä kuinka monta palvelinta Palvelulla on, et koskaan ole täysin tyytyväinen, koska et voi katsella sisältöä, jota haluat katsoa televisiosta.

Mutta mitä kaikista Fire TV Stick -ohjaimella toimivista VPN-palveluista tarvitaan? Kutsua sitä parhaaksi VPN: ksi Fire TV Stickille vuonna 2019?

Suoraan sanottuna ”Fire TV Stickin paras VPN vuonna 2019” riippuu yksinomaan siitä, mitä haluat VPN-palvelusta. Se, että etsit Fire TV Stick -muistikorttia, tarkoittaa, että et todennäköisesti etsimäsi jotain, joka tarjoaa maailman parhaan salauksen, esimerkiksi tietokoneella tai puhelimella..

Ja siksi aiomme kattaa näkökohdat, joita ehkä etsit, kun etsit parasta VPN-palvelua Fire TV Stickille 2019.

Fire TV -kehyksen parhaan VPN: n vuonna 2019 on tuettava kaikkia palo-TV-tikun tarjoamia palveluita

Totta puhuen, Fire TV Stick -muistikortilla on paljon erilaisia ​​palveluja, joten on vaikea sanoa, toimiiko palvelu vai ei toimi yhden kanssa..

Mutta yleinen ongelma, jonka ihmiset tekevät, on se, että he olettavat, että jos palvelussa on eniten palvelimia, niin kaikkein mahdollisimmat palvelimet toimivat eniten palveluita siellä. Ei totta.

Paljon palveluita on helppo hankkia palvelimille markkinointitarkoituksiin. Voidaksemme sanoa, että ne tarjoavat tietysti paljon palvelimia, me kaikki pidämme numeroista. Kun näet palveluita, joissa on 100 palvelinta verrattuna 400 palvelimeen, katsot automaattisesti sitä, jossa on 400 palvelinta. Mutta kuinka moni näistä 400 palvelimesta toimii viihdepalvelujen kanssa, joita haluat käyttää?

PrivateVPN ei tarjoa eniten palvelimia, mutta se tarjoaa kaikkein toimivimmat Netflix-palvelimet alueiden ulottuvilla. Eikä se ole jotain, jonka juuri perustimme. Se oli Comparitechin tekemä testi, jossa verrattiin VPN-palveluita Netflixille.

DAZN. Hulu. Netflix. Amazon Prime. BBC. ABC. Vain joitain suosituimmista palveluista, joiden kanssa PrivateVPN toimii. Älä etsi palvelimia. Etsi mitä palvelimet toimivat.

Entä jos asut (tai vierailet) maassa, jossa sensuroidaan, missä VPN-palvelut eivät toimi?

Entä jos menet Kiinaan tai muihin maihin, joissa on VPN-kieltoja? Suurin osa VPN-palveluista lakkaa toimimasta sitten.


Kiina tietää, milloin joku käyttää VPN: tä. Niin tekevät myös kaikki muut maat, jotka estivät sen.

Ainoa tapa estää tämä on ottaa käyttöön Stealth VPN. Stealth VPN on VPN: n toiminto, jonka avulla voit sulautua normaaliin Internet-liikenteeseen estämällä Kiinan kaltaisia ​​maita havaitsemasta, että käytät VPN: ää.

On järkevää haluta tuoda Fire TV -muistisi Kiinaan, jos olet menossa sinne jonkin aikaa pysyäksesi yhteydessä suosikkiohjelmiin. Stealth VPN on miten teet sen, ja PrivateVPN: llä on se Fire TV Stick -muistikortilla.

Fire TV Stick -lehden parhaan VPN: n vuonna 2019 on pidettävä Internet tarpeeksi nopeana

Netflix-palvelimen käyttäminen Yhdysvalloissa on hienoa, jos voit katsella Netflixiä.

Kuka haluaa toimivan palvelun, jos joudut odottamaan useita minuutteja näytön puskurointiin tai vielä pahempaa, jos haluat katsoa jotain live-tilassa, sitä ei ladata tai toisteta resoluutiolla, joka tekee siitä poistumattoman?

Siksi myös nopeus on tärkeä. Ja tämä taas menee palvelimille. Palvelussa voi olla paljon palvelimia, mutta kuinka nopeita ne ovat? Ja nopeasti tarkoitamme kuinka hitaampaa VPN-palvelu tulee olemaan, kun sitä ei käytetä, koska VPN-palvelut eivät voi juuri tehdä Internetistä nopeampaa, ellei joku hidasta jotain tarkoituksella sinulle.

PrivateVPN ostaa suurimman osan Internet-kapasiteetistaan ​​IP-kauttakuljetusyrityksiltä suoraan, ei isännöintipalvelujen sijaan. Se mahdollistaa paljon paremman laadun palvelimia, joilla on sama tai samanlainen nopeus kuin nykyisillä nopeuksilla, mikä tarkoittaa, että pystyt katsomaan samalla tarkalla nautinnon tasolla kuin nyt, tai hyvin, samalla tuskalla kuin nyt, riippuen kuinka suuri tai huono Internet-yhteytesi on nyt.

Paras VPN Fire TV -muistitikulle vuonna 2019

VPN-palveluissa on paljon muita asioita, mutta kun etsit parasta VPN Fire TV Stick -muistikortille vuonna 2019, nämä ominaisuudet ovat tärkeitä.

Jos etsit jotain Windows 10 -laitteeltasi, jotkut muut tekijät alkavat todella laskea. Esimerkiksi salaus, kuten Fire TV Stick, on tärkeä, mutta se ei olisi niin paljon tarvetta kuin puhelimessa tai kannettavassa tietokoneessa, koska et tallenna niin paljon tietoja Fire TV -muistikortillesi.

Mutta jos haluat olla varma, PrivateVPN: n mukana tulee myös IPv6-vuodonsuojaus, DNS-vuodonsuojaus, Killswitch-ominaisuus ja 2048-bittinen salaus AES-256: lla varmistaaksesi, että olet aina suojattu.

Katso postimme parhaasta VPN-järjestelmästä Windows 10: lle, jos etsit sellaista suojausta.

Kummaltakin tavalla, paras VPN Fire TV -muistikortille vuonna 2019? Toimivat palvelimet. Stealth VPN. Johdonmukaiset nopeudet, jotka olet jo saanut ilman VPN: tä. Ja tietysti kyky työskennellä Fire TV Stick -sovelluksen kanssa maailmassa, jossa monet VPN-palvelut eivät ole itsessään loistava ominaisuus!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me