Paras VPN elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon

Paras VPN elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon

Kirjoittaja Michael Smolski, 2018-08-15 11:13:10 in Entertainment


Siellä on kaikenlaisia ​​VPN-palveluita. Kaikki suorittavat tietyn toiminnon, mutta kaikki eivät ole parhaita VPN-elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoa.

VPN: llä on kaksi pääominaisuutta. Yksityisyys ja mahdollisuus muodostaa yhteys toiseen maailman osaan.

Lukuun ottamatta, näiden kahden yksityisyyden päätoiminnon ja yhteyden muodostamisen toiseen maailman osaan todelliset toiminnot eroavat toisistaan ​​huomattavasti VPN-verkkojen välillä, mikä tarkoittaa, että jotkut palvelut eivät ole sinulle oikea valinta, jos etsit parasta VPN-verkkoa elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoisto.

Mitä paras elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoisto VPN tarvitsee?

palvelimet

Jos etsit parasta VPN: ää elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon, palvelimilla on merkitystä.

Miksi?

Koska suuri osa lukijoista ei ole kotoisin Yhdysvalloista. Heillä ei ole ylellisyyttä katsella suosikkiohjelmansa uutta kautta johtuen siitä, että he eivät ole oikeassa maassa, vaikka kyseiset käyttäjät maksavatkin palvelun käytöstä täsmälleen saman hinnan riippumatta siitä onko kyse Netflixistä tai jotain muuta.

VPN: n käyttö ja yhteyden muodostaminen palvelimeen maassa, jolla on enemmän käyttöoikeuksia haluamallasi käyttöympäristöllä, saattaa mahdollistaa sen, että voit katsella useita kertoja enemmän televisio-ohjelmia riippumatta siitä, onko kyse Ruotsissa ja katsomassa American Netflixiä tai missä tahansa Yhdysvaltojen ulkopuolella. ja yrittäen käyttää Hulua.

PrivateVPN ei vielä tarjoa palvelimia jokaisella alueella tällä planeetalla, mutta mitä paras elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon tarkoitettu VPN tarjoaa, se tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelimet ja työskentelevät käyttämiesi palveluiden kanssa.

Kaikki eivät halua katsella vain amerikkalaista Netflixiä.

Ruotsin Netflixillä on vähemmän, mutta se tarjoaa joitain nimikkeitä, joita amerikkalaisilla ei ole. Elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon tarkoitetun parhaan VPN: n tulisi tarjota erilaisia ​​palvelimia. PrivateVPN tarjoaa yli 56 palvelinpaikkaa. Tarvittavat ovat siellä.

Voi, ja kyllä, PrivateVPN: ssä on palvelimia, jotka toimivat. Kun avainsana on “työ”.

Ei riitä, että sinulla on palvelinta Yhdysvalloissa. Netflixin kaltaiset työt tekevät hienoa työtä vähentämällä VPN-palvelimia, jotta sisällön omistajat pysyisivät tyytyväisinä selvittämällä, että yksi käyttää VPN: ää ja irrottaa sinut näin Netflixistä.

PrivateVPN varmistaa jatkuvasti, että suoratoistopalveluiden kanssa toimivat VPN-palvelimet toimivat myös suoratoistopalveluiden kanssa.

Nopeus

Saavutimme sen vihdoin maailmaan, jossa 4K on nykyään melko standardi. Yhä useammat ihmiset ostavat 4K-laitteita päivittäin. Paitsi, että sillä ei ole merkitystä joillekin.

Jos Internet on hidas, joko VPN: n kanssa tai ei, se, mitä yrität suoratoistaa, puskuroi paljon. Mutta jos internetisi on suhteellisen kunnossa ja pystyy käsittelemään suoratoistoa riippumatta siitä, onko kyseessä 4K vai täysi HD, oikean VPN: n käyttö on välttämätöntä tämän nopeuden ylläpitämiseksi.

Internet-kapasiteetin suhteen on melko paljon kaksi vaihtoehtoa, joka on enimmäkseen vastuussa VPN: n nopeudesta. Ostat joko IP-kauttakuljetusyritykseltä tai isäntäyritykseltä. Isännöintiyritykset? Ne rajoittavat palveluita nopeuden suhteen, mutta ovat myös valinta monille yrityksille.

PrivateVPN käyttää enimmäkseen IP-siirtojen tarjoajia Internet-kapasiteettinsa kannalta, mikä tarkoittaa, että saat nopeuden, jonka tyypillisesti saat.

Jos haluat parhaan VPN: n elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon, nopeudella on merkitystä. Oikea VPN ei tee Internetistä nopeampaa, mutta tekee siitä niin nopeasti kuin muuten.

Tärkeintä on, että paras elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoisto-VPN ei voi olla ilmainen...

"Se ei voi olla ilmainen? Miksi ei? Onko VPN-palveluita paljon, jotka ovat ilmaisia? "

Voi, ja ne tarjoavat suuren nopeuden ja yksityisyyden, joka ei tallenna lokitietoja. Oikea? Se mitä he sanoivat?

Tärkein syy siihen, miksi ilmaiset palvelut eivät ole suuria VPN-palvelujen suhteen, on se, että uhraat jotain tämän vapauden puolesta, ja useimmiten se on sijaintivalinnat ja tietosi. Ilmaiset palvelut ovat saaneet tästä kiinni yli muutaman kerran. Lokit on julkaistu, mikä johtaa palveluihin, joiden tarkoituksena on pitää sinut turvallisena ihmisten laittamisesta vankilaan.

Tietysti he tekivät jotain, mitä heidän ei olisi pitänyt tehdä, mutta asia on, että et voi aina luottaa ilmaisiin palveluihin.

Palvelimia? Useimmat eivät tarjoa tarpeeksi, ellet maksa maksaa premium-versiosta. Se ei kuitenkaan ole pääasia. Pääongelma on se, että koska niin monet ihmiset käyttävät näitä ilmaisia ​​VPN-palveluita, koska ne ovat ilmaisia, niin Netflixin tapa murtaa heidät. Ja jos niitä ei ole, niin palvelimet ovat myös pirun hitaita. Älä koskaan odota, että Internet-kapasiteetti tulee koskaan suoraan IP-siirtojen tarjoajilta. Ei tule tapahtumaan. Ja koska palvelu on ilmainen ja monet ihmiset käyttävät sitä, palvelimet usein ylikuormittuvat.

Hidas suoratoisto ei ole mitä etsit, kun etsit parasta VPN: ää elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoa varten. Onko se?

Kuinka saada paras VPN-elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoisto?

Ilo, että kysyit.

Aika yksinkertainen todella.

Olet jo sivustollamme. Palvelumme käyttäminen on vain vielä 30 sekuntia työtä.

Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Osta-painiketta ja suorita yksinkertainen 30 sekunnin rekisteröinti.

Me maksamme kustannuksia, mutta varmistamme myös, että sinulla on suurin mahdollinen nopeus parhaalla mahdollisella vastineella, joten BestVPN valitsi meidät parhaan mahdollisen palvelun palveluksi.

Kun olet rekisteröitynyt, sinun tarvitsee vain ladata asiakasmme etsimällä sitä sovelluskaupastasi siirtymällä Lataa-sivulle. Onko se tehty? Yhdistä vain palvelimeemme!

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me