Paras VPN Amazon Fire TV Stick for Entertainment -sovellukselle

Paras VPN Amazon Fire TV Stick for Entertainment -sovellukselle

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-12-23 09:59:20, viihteessä


On olemassa hienoja VPN-palveluita, kun kyse on mobiililaitteista ja kannettavista tietokoneista, mutta Amazon Fire TV Stick on viihdelaite, ja sieltä VPN on useimpien ihmisten kannalta hyödyllisin. Paitsi, että Amazon Fire TV Stick -muistikortille ei ole tarjolla niin paljon hyviä VPN-palveluita. Ja päivän päätteeksi haluamme vain katsoa kaiken mahdollisen sisällön. Mutta kysymys on, mikä on paras VPN Amazon Fire TV Stick -muistikortille, jonka avulla voimme katsella kaikkea mahdollista?

Jotain "tarpeeksi hyvää" ei riitä, koska tarvitset kerran sen toisen alustan, jota ei ole käytettävissä kyseisessä VPN: ssä, jolloin VPN epäonnistuu. Siksi tarvitset parasta. Mutta mitä paras vaatii?

Netflix Access on elintärkeä, mutta suurin osa tarjoaa vain perusoikeudet

Melkein kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, tietää Netflixistä. Todennäköisesti käytät sitä ja sinulla on pääsy siihen. Mutta mitä voit katsella? Jos olet Yhdysvalloissa, saat eniten käytettävissä olevaa Netflix-sisältöä. Loistava. Paitsi, et edelleenkään saa kaikkea sisältöä Netflixissä, koska jopa niissä maissa, joissa ei ole kaikkea, on jotain yksinoikeutta, mitä Yhdysvaltojen kaltaisilla ei ole vain siksi, että jollakin jo on oikeus siihen.

Jos haluat parhaan VPN-palvelun Amazon Fire TV Stick -muistikortille niin kauan kuin käytettävissäsi on kaikkia Netflix-sisältöjä, PrivateVPN on paras laukaus. Kaikki palvelut eivät tue Netflixiä amerikkalaisilla palvelimillaan, mutta kun ne toimivat, niin se on usein. Kaikki ei kuitenkaan koske Yhdysvaltoja. Amazon Fire TV Stick -lehden parhaan VPN: n ei pitäisi tukea vain amerikkalaisia ​​palvelimia. Ja PrivateVPN ei. Haluatko käyttää thaimaalaista, korealaista, ruotsalaista, brittiläistä, espanjalaista tai amerikkalaista Netflixiä vain muutamia mainitaksesi, PrivateVPN: llä voit.

Mutta et todennäköisesti saa VPN: tä vain Netflixille.

Amazon Fire TV Stick -lehden parhaan VPN: n on tuettava myös Hulua

Netflix on hieno, ja alkuperäiset televisio-ohjelmat ovat todella erinomaisia. Jopa intranorien katseleminen on usein kiehtovaa esimerkiksi Daredevilin kanssa, mutta Hulu on Netflixistä edellä siinä määrin, kuin televisio-ohjelmat, joita Netflix ei ole tuottaneet, menevät.

Voit katsella useimpia TV-ohjelmia, jotka on lähetetty televisiosta päivä sen jälkeen, kun ne ovat ilmassa. Ja jotkut ihmiset pitävät siitä paljon enemmän kuin Netflix. Mutta pääsy Huluun on ongelma useimmille. Nyt meillä on useita Hulu-blogeja, joten muista tarkistaa ne, koska se ei ole niin yksinkertainen kuin VPN, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta PrivateVPN, hyvin, se toimii myös Hulun kanssa.

Ja monille ihmisille, jotka voivat käyttää kaikkia Netflix- ja Hulu-sisältöjä, saadaan paras VPN-asema Amazon Fire TV Stick -sovellukselle..

Jos rakastat urheilua, DAZN on alusta sinulle, mutta useimmat VPN-palvelut eivät tue sitä...

DAZN on brittiläinen yritys, joka ironisesti ei toimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta joka toimii paikoissa Kanadassa. Sanotaan vain, että se on kuin Netflix, mutta asuu ja urheiluun. Maksat pienen summan kuukaudessa, ja voit katsella useimpia urheilulajeja. Tähän sisältyy jalkapallon Mestarien liigan ja jalkapallon NFL.

DAZN: n ongelmana on, että sitä on vielä vaikeampaa perustaa kuin Hulu, mutta meillä on myös useita viestejä, jotka on omistettu tähän, joten tarkista ne.

DAZN on kuitenkin jopa vähemmän tuettu kuin Hulu, koska suurin osa ihmisistä ei ole vielä tietoinen siitä, ja koska muut yritykset, joilla on yksinoikeus seurata otteluita, menettävät usein paljon enemmän rahaa, jos ihmiset voivat katsella sitä DAZN maassa, jossa DAZN ei ole käytettävissä.

PrivateVPN: llä on kuitenkin toimiva DAZN-palvelin, mutta se on vain osa ongelmista, joista voit lukea ratkaisumme blogissamme.

Amazon Prime on tärkeä myös joillekin

Tämä on foorumi, joka on saanut merkitystä etenkin viime vuonna. Se on suuri kilpailija Netflixille, ja no, se on yritykseltä, jolla on valtavia, valtavia resursseja.

Sitä on paljon helpompaa käyttää kuin Hulu ja DAZN, mutta samaan aikaan osa sisällöstä on yksinoikeudella Yhdysvalloille, ja sitä varten meillä on myös Amazon Prime -palvelimia.

Ja jos välität BBC: stä ja ITV: stä, käsitelimme myös sinua!

Parhaan viihdettä varten tarkoitetun Amazon Fire TV Stick-VPN: n VPN ei tarvitse satoja palvelimia. Se tarvitsee palvelimia, jotka tukevat kaikkia haluamiasi alustoja, ja PrivateVPN, se tukee useimpia käytettävissä olevia viihdealustoja.

Aivan kuten BBC ja ITV.

Paras VPN Amazon Fire TV Stickille

PrivateVPN? Pitäisikö se olla sinun valintasi?

Se on sinusta riippuvainen, mutta jos todella välität siitä, että saat mahdollisimman paljon viihdettä Fire TV -muistitikustasi, se saattaa olla paras laukaus siihen..

Ja sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten tarkista se ja valitse sitten.

Loppusanat PrivateVPN ei ole vastuussa siitä, että katsot liian suurta sisältöä palvelimille tarjoamiemme käyttöoikeuksien vuoksi.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me