Onko VPN-laillista käyttöä Isossa-Britanniassa? Vuodesta 2018 – Netflix ja sisältö

Onko VPN-laillista käyttöä Isossa-Britanniassa? Vuodesta 2018 - Netflix & Sisältö

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 in Entertainment


Onko VPN-laillista käyttöä Isossa-Britanniassa? Loppujen lopuksi sitä voidaan käyttää niin moniin huonoihin asioihin, kuten laittoman sisällön lataamiseen. Eikö sen pitäisi tehdä siitä laitonta? Se ei ole niin yksinkertaista. Tässä on loistava esimerkki, veitsiä voidaan käyttää vihannesten pilkkomiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös ihmisten tappamiseen. VPN: ää voidaan käyttää pysymään suojassa tietosi varastavilta ihmisiltä tai sitä voidaan käyttää laittoman sisällön lataamiseen. Kyse on siitä, kuinka käytät sitä, ja miten käytät sitä, määritellään onko VPN laillinen vai ei.

Onko VPN-laillista käyttöä Isossa-Britanniassa, jos haluat katsella amerikkalaista tai muuta Netflixiä?

Mitä luulet tapahtuvan? Netflix huomaa, että katsot suosikkiesitystäsi, jota ei ole saatavilla maassasi, ja hän lähettää sinut vankilaan? Se ei toimi niin. Se ei ole edes rahan arvoinen eikä huono tiedotusvälineissä.

Se on käyttöehtojen vastaista. Se on totta.

Netflixillä ei ole oikeutta lähettää kaikkia elokuvia ja TV-ohjelmia jokaiseen maahan. Se maksaa yrityksille rahaa ja painostaa Netflixiä VPN-palveluiden torjuntaan. Tämän seurauksena monet VPN-palvelut eivät toimi VPN: n kanssa. PrivateVPN tekee, ja Netflixin lukituksen poistamisesta on täydellinen opas.

Joten onko VPN: ää laillista käyttää Isossa-Britanniassa Netflixin käytön yhteydessä? Ehdottomasti. Et riko lakia. Et katsele laitonta sisältöä. Maksat tilauksesi. Tästä päivästä lähtien Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei ole suoraa lakia, joka koskisi VPN-palveluiden käyttöä sisällön katsomiseen eri maissa, kun maksat tilauksen. Se voi olla käyttöehtojen vastainen, mutta laillisuuden suhteen se on täysin hieno.

Suoratoistosi voi joskus pysähtyä ja joudut käynnistämään Netflix-sovelluksesi uudelleen, mutta muuten kuin sinulla ei ole mitään ongelmia Netflix-sisällön katselussa muissa maissa.

Ja sama koskee melko paljon kaikkia muita Netflixin kaltaisia ​​tilauspalveluita.

Onko VPN-laillinen käyttö Yhdistyneessä kuningaskunnassa laittoman sisällön lataamiseksi ja katselemiseksi?

Tässä on asia. VPN on laillinen käyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaikkina aikoina. VPN-palveluissa ei ole mitään vikaa. Se vain menee siihen, mitä teet. VPN: n käyttö ei ole laitonta. Laittoman sisällön lataaminen on. Laiton sisältö on edelleen laitonta sisältöä päivän päätteeksi.

Jos käytät VPN: ää ja lataat laitonta sisältöä, se on laitonta, mutta se ei ole laittoman VPN: n käyttöä. Se on vain sinun toimintasi.

Erinomaisella salatulla VPN: llä ei saada sinut kiinni, mutta se ei tee siitä laillista.

PrivateVPN ei kannusta piratismia ja ilmaisee sen vain opetustarkoituksiin, mutta jos aiot ladata sisältöä, jonka sinun ei pitäisi olla, ole valmis käyttämään VPN: ää koko ajan, ei ole vaikeaa piilottaa asioita lataamissasi tuotteissa..

Ja ole varovainen, kaikki VPN-yritykset eivät tarjoa sinulle suojausta, jonka VPN: n on tarkoitus tarjota. Esimerkiksi Facebookin omistama Onavo tarjoaa ilmaisen VPN-palvelun, mutta se kerää tietoja toiminnoistasi. Eikä se ole VPN: n tarkoitus.

Mitä tapahtuisi, jos VPN-palvelut olisivat laittomia Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Kuvittelemme, että Iso-Britannia päätti poistuessaan EU: sta laiton sen. Mitä oikeasti tapahtuisi? Paljon aikaa, ei mitään.

VPN-yrityksiä on paljon, ja on uskomattoman vaikeaa vain päästä eroon osasta Internetiä. Kiina, joka kieltää nykyään jopa tiettyjä kirjeitä Internetissä, ei ole pystynyt poistamaan kokonaan VPN-palvelujen käyttöä, vaikka kaikki VPN-palvelut oli tarkoitus poistaa Kiinasta helmikuun 2018 alussa.. Tällaisten palvelujen poistaminen on todella vaikeaa, koska niitä ei ole vain yksi.

Kiinassa turistina puhelimesi saatetaan estää, kunnes VPN poistetaan, mitä tapahtuu. Jos asut Kiinassa, saatat kohdata vakavia vaikutuksia, kuten vankilaan meneminen. On kuitenkin tiedettävä, että käytät VPN: ää. On olemassa tapoja kertoa, että käytät yhtä. Mutta selvittää kuka henkilö, joka käyttää yhtä, ei ole niin helppoa. Siinä VPN on hieno. On kuitenkin monia muita tapoja selvittää, esimerkiksi käymällä jonkun tietokoneen läpi.

Onko VPN: ää laillista käyttää Isossa-Britanniassa? Se riippuu siitä, mitä teet sen kanssa

Sisällön tekeminen, joka on yleensä laitonta, on edelleen laitonta. Suosikkiohjelman katseleminen, jota ei ole käytettävissä maassasi toisella puolella, ei ole laitonta, mutta enemmän vastoin käyttöehtoja. VPN estää salaamasta tekemäsi jommankumman, mutta laittoman toiminnan tekeminen ei tee siitä enää laillista VPN: ää käytettäessä..

VPN: n käyttö on laillista Isossa-Britanniassa. Ja sen asentaminen on uskomattoman helppoa. Napsauta sivun oikeassa yläreunassa olevaa Osta-painiketta. Käy läpi 3-vaiheinen rekisteröintiprosessi. Lataa PrivateVPN-asiakasohjelma. Anna tietosi. Yhdistä palvelimeen.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me