Onko VPN-arvoinen vai pitäisikö hankkia ilmainen VPN vai ei käyttää sitä ollenkaan?

Onko VPN sen arvoinen vai pitäisikö sinun hankkia ilmainen VPN tai et käytä sitä ollenkaan?

Kirjoittanut Michael Smolski, 2018-03-15 13:15:19 VPN-palvelussa


Onko VPN-arvoinen vai onko ilmaisen käyttäminen parempi valinta? Vai eikö sinun pitäisi käyttää VPN: tä ollenkaan? Se riippuu etsimästäsi ja käyttämästäsi palvelusta.

Onko VPN-arvoinen vai onko sinä kunnossa ilman sitä?

Jos käytät vain laitteesi tarkistaaksesi uutisia, etkä lähetä arkaluontoisia viestejä tai et tee asioita, joista et ole ylpeä Internetissä, niin et. Jos sinun ei tarvitse katsoa jotain, jota ei ole saatavilla maassasi, on mahdollista, että et tarvitse VPN: tä.

Mutta jos etsit, onko VPN-palvelu sen arvoinen, on todennäköistä, että et ole John Doe, joka käyttää vain Internetiä tarkistaaksesi uutiset.

Jos sinulla on jotain piilotettavaa Internetissä riippumatta siitä, mikä se on, VPN on turvallisin tapa tehdä se. PrivateVPN käyttää AES 256-bittistä salauskoodia 2048-bittisellä DH-avaimella. Et todennäköisesti tiedä mitä tämä tarkoittaa, jotta asioiden näyttäminen näkökulmasta, tällaisen salauksen purkaminen maksaa miljardeja dollareita.

Jos sinulla ei ole mitään piilotettavaa, et tarvitse VPN: tä. Mutta ei ole paljon ihmisiä, joilla ei ole mitään salattavaa. Piilottaminen ilman VPN: tä, jos se on yhteydessä Internetiin, ei ole helppo tehtävä. Itse asiassa on melkein mahdotonta piilottaa jotain ilman VPN: tä.

Ja sitten on koko "Haluan katsoa BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella ja amerikkalaista Netflixiä Yhdysvaltojen ulkopuolella"Sellainen asia, joka ihmisillä on. Jos olet maassa, jossa et pääse käsiksi sisältöön, jota haluat käyttää vain siksi, että olet huonossa paikassa, tässä VPN: stä tulee erittäin sen arvoinen.

Kaikkia VPN-palveluita ei kuitenkaan luoda yhtäläisesti, joten kaikki eivät tarjoa sinulle suojaa ja mahdollisuutta käyttää sisältöä.

Ilmaiset VPN-palvelut eivät todellakaan tarjoa VPN-palvelua

Päivän lopussa jokaisen yrityksen on ansaittava rahaa.

Vaikka yrityksen olisikin mukava, VPN-palvelun käyttöönotto ja toiminta edellyttävät paljon kustannuksia. Yrityksellä on vain niin paljon.

Ja jos palvelu on tietysti ilmainen, se houkuttelee lisää ihmisiä. Mitä enemmän ihmisiä käyttää palvelinta, sitä hitaammin se toimii. Nyt maksullisten palvelujen kanssa tämä ei yleensä ole ongelma, koska sekä palvelimiin että Internet-kapasiteettiin on tehty suurempi investointi. Hankimme PrivateVPN: ssä Internet-kapasiteettimme suoraan IP-passituspalvelun tarjoajalta, eikä isäntäyritykseltä, kuten ilmainen ja paljon jopa maksullisia palveluita. Tietysti saamme osan Internet-kapasiteetistamme myös isännöintiyrityksiltä, ​​mutta sen saaminen suoraan IP-passituspalveluntarjoajalta antaa meille mahdollisuuden viivästyttää ja tarjota suuremman nopeuden.

Ilmaiset VPN-palvelut saattavat olla ilmaisia, mutta ne ovat myös erittäin hitaita. Ja palvelimet eivät myöskään yleensä ole monissa paikoissa. PrivateVPN: ssä pyrimme tarjoamaan palvelimia mahdollisimman monissa maissa, jotta voit käyttää sisältöä, jota ei ehkä ole mahdollista käyttää tietyn maan ulkopuolella. Tarjoamme 56 erilaista palvelinpaikkaa, joten haluatko käyttää sisältöä Puolassa vai Vietnamissa. Samaan aikaan ilmaiset palvelut tarjoavat yleensä vain amerikkalaisia ​​palvelimia.

Yrityksen tarkoituksena on ansaita rahaa. Ellet ole voittoa tavoittelematon, sinun täytyy ansaita rahaa. Joten mitä useimmat ilmaiset VPN-palvelut tekevät ?. He antavat tietosi. Jotain, mitä VPN-palvelun ei ole tarkoitus tehdä. Joten joo, jos mietit, onko VPN sen arvoinen, ilmainen VPN-palvelu ei todennäköisesti ole.

Joskus yritys ei myy tietojasi. Joskus se käyttää näitä tietoja vain omaan hyödykseen. Facebook on erinomainen esimerkki tästä Onavo Protect -sovelluksen kanssa. Se on teoriassa ilmainen VPN-palvelu, mutta se kerää tietosi ja Facebook käyttää sitä "saadaksesi tietoa tuotteista ja palveluista, joita ihmiset arvostavat".

Onko VPN arvoinen, jos se on ilmainen? Luultavasti ei. Siellä on aina saalis. Ja et voi sallia saaliita, kun turvallisuus on kyse.

Mutta onko VPN-arvoinen, jos se maksaa tai jos et käytä yhtä lainkaan?

Jos VPN-palvelu voi tarjota sinulle palvelun, joka tarjoaa asianmukaisen salauksen ja jolla ei ole lokkeja, koska sillä on merkitystä myös silloin, kun haluat täydellisen salauksen, VPN on sen arvoinen. Tietysti myös monilla palvelinpaikoilla on merkitystä, koska muuten olet jumissa siitä, mitä sisältöä voit käyttää.

Ja sitä me pyrimme tarjoamaan PrivateVPN: ssä. Kuka tahansa yritys voi sanoa, että se ei säilytä, ei tallenna mitään toimintaa koskevaa tietoa, mutta vaikka olisimmekin halunneet, olemme ruotsalainen yritys, ja Ruotsin tietosuojalaki ei salli meidän tehdä mitään sellaista, vaikka haluammekin johon me emme.

Jos haluat tarkistaa meidät, voit saada täyden hyvityksen 30 päivästä, jos et ole tyytyväinen palveluihimme, kun olet kirjautunut helppoon 3-vaiheiseen rekisteröintiimme, kun olet painanut oikeassa yläkulmassa olevaa Osta-painiketta. näytön.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me