Onko torrenting turvallinen ja kuinka suojata itseäsi torrenting

Onko torrenting turvallinen ja kuinka suojata itseäsi torrenting

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-03-16 10:16:16, viihteessä


Se seikka, että etsit onko torrentia turvallista, tarkoittaa todennäköisesti sitä, että lataamasi ei ole turvallista.

Jos ihmettelet olevan torrentin turvallista, sellaisena kuin se on, se on täysin laillista ja turvallista. Ongelmat alkavat, kun aloitat laittoman sisällön lataamisen. Et vain ole suojattu ja saattavat joutua pulaan lain ja Internet-palveluntarjoajan kanssa, mutta torrenting voi myös vahingoittaa sinua monin tavoin. Lisää siitä alla.

Riskeistä, jotka liittyvät hätääntymiseen, jotka johtuvat siitä, mitä etsit kuinka suojautua itseäänsi torrentiassa

Torrentiturvallisuudessa on 2 suurta ongelmaa.

Ensimmäinen? Paljastat itsesi hallituksellesi ja Internet-palveluntarjoajallesi, joka ei "seuraa sinua".

Pääsetkö pulaan? Se riippuu siitä, mitä lataat ja missä maassa lataat. Käymme läpi kuinka suojautua itseäsi houkutellessasi tämän viestin asioita sillä puolella, mutta puhutaanpa toisesta riskistä ennen kuin teemme sen..

Toinen riski? Lataat jotain viruksilla, jotka ovat istutettuja tiedostoihin.

Jos päätät ladata jotain laitonta, jota PrivateVPN ei rohkaise millään tavalla, asettat itsellesi riskin ladata jotain, joka hämmentää laitettasi vahingoittamalla järjestelmääsi tai hidastamalla sitä.. Se on hinta, jonka maksat, kun olet epätoivoinen lataamaan jotain ilmaiseksi. Ihmiset, jotka lataavat ladattavia asioita Internetiin, tietävät, että olet epätoivoinen, ja joillain ei ole mitään ongelmaa laittaa laitteistasi piilotettuja kaivosohjelmistoja, jotka kaivovat Bitcoinin kaltaiset heille tarkoitetut kaivosohjelmat. Ja sitä emme voi suojata sinulta.

Kuinka suojata itseäsi torrentin aikana

VPN-yhteydellä.

Näin.

Ajattele VPN: ää suojakerroksena kaikelle, mitä teet Internetin kautta. Suojakerros, joka salaa kaiken Internetissä tekemäsi tekemättä siitä jäljitettävyyttä kaikille muille, sinun tapauksessasi, jonka avulla voit ladata mitä haluat, kukaan tietämättä siitä mitään..

Onko se yhtä helppoa kuin salaus? valitettavasti ei.

Salaamalla on usein tärkeämpi merkitys käyttämäsi palvelu ja sen mukana tulevat ominaisuudet.

Missä on VPN-palvelu, jota aiot käyttää??

Luuletko, että VPN-palvelu välittää sinusta, kun joku hallituksesta, jossa he ovat, kysyy lokitasi? Erityisesti painostettu? Jos teet joitain Google-hakuja, saat vastauksesi melko nopeasti.

Yli muutama VPN-yritys tallentaa käytön lokit, jotka sisältävät tietoja, jotka voivat paljastaa sinut.

Siellä on myös joukko, joka sanoi, että he eivät säilytä lokit, ja sitten paljastettiin sitä varten.

Tässä tilanteessa on parasta luottaa maan lakeihin eikä vain yrityksen sanoihin. PrivateVPN? Se sijaitsee Ruotsissa. Maa, jossa tiukat yksityisyyden suojalakit estävät meitä säilyttämästä lokit, joita voitaisiin paljastaa sinulle, jos meillä olisi ensisijaisesti kiinnostusta logisiisi.

Emme sano, että PrivateVPN on ainoa vaihtoehtosi tällä kentällä, mutta jos haluat suojella itseäsi petoksen aikana, varmista, että VPN-palvelu perustuu maassa, jossa on tiukat tietosuojalait..

VPN-palvelullasi on oltava ominaisuuksia, jotka estävät vuotoja, jos haluat suojautua itsesi torrentin aikana

Sinulla voi olla paras salaus planeetalla, voit käyttää VPN-palvelua, joka ei tallenna lokitiedostoja, mutta jos haluat suojautua torrentin aikana, käyttämäsi VPN-palvelun on kyettävä suojaamaan sinua vuotoilta..

Lentokoneet ovat turvallisin kuljetusväline planeetalla, mutta ne silti kaatuvat. Riippumatta siitä, kuinka suuri VPN on, jos haluat suojautua torrentin aikana, turvallisin VPN on myös ominaisuuksia, jotka suojaavat sinua.

Tässä tilanteessa?

IPv6-vuodonsuojaus yhdessä DNS-vuodonsuojauksen kanssa.

Nämä kaksi estävät mahdolliset IP- ja DNS-vuodot, jotka mahdollisesti tapahtuvat, ja johtavat kaikkiin sovellettuihin suojauksiin turhaan.

Mutta entä jos VPN-palvelusi lakkaa toimimasta? PrivateVPN: llä on esimerkiksi fantastinen 99,98% käyttöaika, mutta aina 0,2% mahdollisuus on. Sieltä Application Guard ja Killswitch tulevat sisään. Killswitch tappaa Internetin, jos VPN lakkaa toimimasta estämästä sinua käyttämästä Internetiä ilman suojausta, estäen siten altistumisen. Sillä välin Application Guard sammuttaa kaikki sovellukset, jotka haluat poistaa käytöstä altistumisen yhteydessä, kuten torrenting-asiakas.

Näitä ominaisuuksia tarvitaan, jos haluat suojella itseäsi vaivattomasti. Muuten asetat itsesi altistumisriskiin.

Se on kuinka suojata itseäsi torrentiassa

Mietit, onko torrenting turvallista. Torrentin sinänsä on turvallista ja jopa laillista. Ongelmat alkavat ladata laittomasti sekä laillisista että viruksellisista syistä.

Siksi suojaaminen kaikilta kulmilta on välttämätöntä. Ei riitä, että paras suoja on melkein kaikissa kulmissa, jos et ole suojattu jokaisessa kulmassa, koska mikä tahansa altistumismahdollisuus voi tehdä kaiken muun suojan turhaan. Ja siksi PrivateVPN sisältää ominaisuuksia, jotka suojaavat sinua kaikilta kulmilta, kuten Vaikka se ei tue piratismia, se välittää yksityisyydestä.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me