Onko Hulu Live TV sen arvoinen ja miten saada se Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Onko Hulu Live TV sen arvoinen ja miten saada se Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-07-04 18:31:12, viihteessä


Haluatko Hulu-live-TV: n arvoista ja ovatko ne myös Yhdysvaltojen ulkopuolella? Tässä viestissä saamme julmasti rehellisiä Hulu-live-TV: stä ja siitä, miksi se ei ehkä ole hyvä vaihtoehto, kun taas joillekin on pakko - jota seuraa askel askeleelta opas siitä, kuinka hankkia se Yhdysvaltojen ulkopuolelle..

"60+ kanavaa live-urheilua, uutisia ja paljon muuta."

Jotkut saattavat väittää, että 60 kanavaa ei riitä, koska suurin osa niistä ei kiinnosta meitä. Toiset väittävät, että useimmat meistä katsovat joka tapauksessa vain tietyn määrän sisältöä, joten emme tarvitse paljon.

Tehtävämme on Hulu-suora TV, sen arvoinen sisältövalikoiman kannalta riippuu siitä, mitä olet tekemässä.

Jos etsit vain urheilua, suosittelemme unohtamaan Hulun. Lue sen sijaan viestimme siitä, kuinka saada DAZN, joka on live-urheilun Netflix, joka on 4x halvempi ja tarjoaa melkein kaikki urheilulajit, joita haluat käyttää, jos toteutat muutamia temppuja, joita käsittelemme tässä oppaassa.

Meillä on myös DAZN-arvostelu sivustollamme, jos haluat lisätietoja DAZN: n eduista ja haitoista..

44 dollaria ei saa sinulle haluamiasi kanavia

Löydätkö 60 tai vain 20 kanavaa, sinulla on tärkeä kanava, jota haluat käyttää. Valitettavasti, vaikka Hulussa on hienoja sisäänrakennettuja kanavia, HBO on vain lisäosa. Niin on myös Starzin kaltainen, jolla on show Power.

Hulu toimii kaikkialla

Jos matkustat paljon ja ihmettelet, onko Hulu Live TV sinulle arvoinen, silloin Hulu todella erottuu, koska se toimii riippumatta siitä, missä olet, laitteesta riippumatta.

No, jos olet Yhdysvalloissa. Jos haluat saada Hulun Kanadaan tai muualle tätä varten, meillä on siihen oppaita, mutta kaiken kaikkiaan hieno asia Hulussa on, että se ei ole rajoitettu televisioosi kotona.

Hulu Live TV antaa sinulle pääsyn Huluun

Live-kanavien ohella saat myös tavallisen Hulu-tilauksen, jolla on hämmästyttävää sisältöä, joka esitetään enimmäkseen päivänä ensi-illan jälkeen. Ja jos ihmettelet, onko Hulu-live-TV sen arvoinen ja budjetoitu, sinulla on mahdollisuus käyttää suoraa TV: tä ja myös Hulu on hieno paketti. koska vaikka sinun on hankittava HBO-paketti ylimääräisenä, useimpia TV-tilauksia, jotka tarjoavat mitä Hulu tarjoaa, ja joiden avulla voi perua milloin tahansa, on mahdotonta löytää.

Onko Hulu Live TV sen arvoinen?

Suoraan sanottuna, ei useimmissa.

44 dollaria kuukaudessa, saat sekä DAZN: n, tavallisen Hulu-, Disney Plus- että Netflix- tai HBO Now -sivun, minkä seurauksena saat paljon enemmän katsottavaa sisältöä..

Kuinka saada Hulu Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Onko Hulu live -televisio monille sen arvoista, ensinnäkin riippuu siitä, voivatko he käyttää Hulua ensinnäkin.

Totuus on, että Hulun saaminen on melko monimutkaista, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta käsittelemme sitä mahdollisimman yksinkertaisessa asiassa.

 1. Hanki amerikkalainen kortti.
 2. Fool Hulu ajatella, että olet Yhdysvalloissa.
 3. Huijaa sovelluskauppasi antamaan sinulle ladata Hulun.

Rekisteröityminen Huluun tehdä Hulu Live TV: stä sen arvoista Yhdysvaltojen ulkopuolella

Tämä ei ole tärkein vaihe, mutta on vaikein vaihe.

Ilman amerikkalaista korttia et voi luoda Hulu Live TV: tä tai mitään Hulu-tiliä.

Ratkaisu?

 1. Kysy ystävältä, joka asuu Yhdysvalloissa tai asuu Yhdysvalloissa, voitko käyttää hänen korttiaan. Pyydä muutoin heitä jakamaan tili kanssasi. Ehkä tarjota jotain vastineeksi.
 2. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty prepaid-kortti. Ei aina sen arvoista, jos asut kaukana Yhdysvalloista. Tämä menetelmä vaatii myös kärsivällisyyttä.
 3. Hanki Yhdysvalloissa myönnetty virtuaalinen prepaid-kortti. Nopea, mutta vaatii tutkimusta.

Avain onnistuneeseen rekisteröintiin, vaikka pelkkä kokeilu olisi rahaa kortillasi. Se on vahvistettava, ettet käytä tyhjiä kortteja rajattomasti Hulu-kokeita.

Hulun huijaaminen tekemään Hulu Live TV: stä sen arvoista Yhdysvaltojen ulkopuolella

Tämä ei ole vaikein vaihe, mutta on tärkein vaihe, jos teet sen väärin, Hulu-live-TV-kokemuksesi ei ole sen arvoista.

Ensinnäkin, jotta huijaat Hulua ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, sinun on käytettävä VPN-verkkoa.

Tärkeä asia tässä on oikean VPN: n käyttö. Tämä on kirjoitettu VPN-verkkosivustolla, joten saatat nähdä meidän olevan puolueellisia, mutta totuus on, että sinun on varmistettava, että VPN toimii haluamiesi viihdealustojen kanssa. Suurin osa VPN-palveluista epäonnistuu siinä vaiheessa, kun ne keskittyvät suuren määrän palvelimien mainostamiseen. Yli 1 000 palvelinta on hienoa saada, mutta sillä ei ole arvoa, jos nämä palvelimet eivät toimi Hulun kaltaisten alustojen kanssa, ja siellä PrivateVPN tulee.

Yhdistämällä oikean Hulu-palvelimen kanssa PrivateVPN: llä voit huijata Hulun ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa. PrivateVPN ei tarjoa paljon palvelimia, mutta keskittyy kuitenkin laatuun, ja se on erittäin tärkeää live-TV: n yhteydessä. Et halua keskeyttää suoraa televisiota vain, jotta voit katsoa sitä. oikea?

Se itsessään sallii sinun saada Hulun Yhdysvaltojen ulkopuolelle, mutta sinun on jatkettava lukemista, jos haluat katsoa tietyillä laitteilla, kuten iPhonella..

Lataa Hulu Apple-laitteista, jotta Hulu Live TV on sen arvoinen

 • Apple-laitteissa ensin kirjaudu ulos nykyisestä iCloud-tilistäsi.
 • Luo uusi Yhdysvalloissa sijaitseva.
 • Lataa Hulu.
 • Kirjaudu takaisin vanhaan iCloud-tiliisi, jos haluat.

Varmista, että et noudata muita ohjeita. Alueesi vaihtaminen nykyisellä tililläsi johtaa siihen, että menetät kaiken.

Lataa Hulu Android-laitteista, jotta Hulu Live TV on sen arvoinen

Google-vierailulla on hieno idea muuttaa Android-laitteidesi myymälää. Varmista vain, että asetat sen olemaan Yhdysvalloissa.

Suuri asia Androidin suhteen on kuitenkin se, että voit katsella Hulua suoraan selaimesta, jos kytket työpöytätilan päälle.

Lataa Hulu Amazon Fire TV -laitteista, jotta Hulu Live -televisio olisi sen arvoinen

Hula live-TV: n hieno asia on, että voit käyttää sitä kaikkialla. Tämä ei tarkoita, että et halua käyttää sitä televisiossasi.

Tässä tilanteessa tilanne muuttuu ongelmalliseksi, koska Chromecast, Roku tai Apple TV eivät salli sinun käyttää VPN-palveluita, jotka estävät sinua katselemasta Hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella, näillä alustoilla. Ja siinä Amazon-laitteet ovat hienoja.

 • Siirry nykyiseen Amazon-tiliisi selaimessa.
 • Valitse päälle tilit & Listat ja sitten Hallinnoi tiliäsi ja sisältöäsi.
 • Vaihda alueesi Yhdysvaltoihin.
 • Mene Amazon Fire TV -laitteeseesi. valita asetukset ja Tilini.
 • rekisteröinnin poistamista koskeva ja kirjaudu takaisin tiliisi.

Tämän avulla voit ladata Hulun Fire TV -soittimellesi.

Huomion arvoista on, että joskus joudut myös päivittämään maksutapasi yrittäessäsi ladata Hulua. Neuvomme? Poista nykyinen maksutapasi, ja jos se ei toimi, lisää voimassa oleva amerikkalainen korttivaihtoehto.

Onko Hulu Live TV sen arvoinen ja miten saada se Yhdysvaltojen ulkopuolelle

Suurimmalle osalle Hulu-live-TV: stä ei ole sen arvoista. Useiden tilauksien hankkiminen Hulu-live-TV: n hinnasta on paljon houkuttelevampi valinta useimmille. Tästä huolimatta, tavallinen Hulu on hienoa, ja jos haluat joka tapauksessa käydä Hulu-live-TV: ssä, se on mahdollista, jopa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me