Onko Game of Thrones 8. kausi Netflixissä? Ja kuinka saada se toimimaan missä tahansa

Onko Game of Thrones 8. kausi Netflixissä? Ja kuinka saada se toimimaan missä tahansa

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-02-25 09:37:06, viihteessä


”Onko Game of Thrones Netflixillä?” “Onko Game of Thornes kausi 8 Netflixillä?” Yksi vaiheessa kaikki, jotka haluavat katsella Game of Thronesia, kysyvät “onko Game of Thrones Netflixillä?”

Yksinkertaisesti sanottuna Game of Thrones kausi 8 ei ole Netflixissä. Itse asiassa mikään Game of Thrones -kausi ei ole lainkaan Netflixissä.

Ja koska Netflix on hieno ja sillä on upeita esityksiä, HBO: lla on omat kaksi alustaa, nimeltään HBO NYT ja HBO GO, eikä HBO: lla siis olisi finaalista järkeä antaa sitä Netflixille, koska enemmistö of HBO NYT asiakkaista tilasi HBO Game of Thronesista alun perin. Puhumattakaan siitä, että Game of Thrones on markkinoiden kallein show, mikä tarkoittaa, että HBO todella tarvitsee ansaita rahaa siitä. Jos Game of Thrones olisi ollut Netflixissä, HBO: lla ei olisi koskaan saanut niin monta asiakasta kuin se oli, mikä estäisi sarjoja saamasta tuotannon laatua, joka sillä on.

Puhumattakaan siitä, että vaikka Netflixillä on hienoja tuotantoja, Game of Thrones ei yksinkertaisesti sovi Netflixiin.

Joten jos ihmettelet, on Game of Thronesin kausi 8 Netflixissä, se ei ole, ja todennäköisesti ei koskaan tule. Mutta on tapa saada se toimimaan missä tahansa. Ja se ei ole myöskään liian vaikea.

Kuinka tehdä valtaistuimien kausi 8 toimimaan missä tahansa

Jotta Game of Thrones -kausi 8 toimisi missä tahansa, katsot joko lisäämällä HBO jo jo kallista TV-tilauksesi tai katsot sitä verkossa.

Ja kyllä, teknisesti voit suoratoistaa sitä millä tahansa sivustolla, jolla on sisältöä, jos haluat tuhota kokemuksesi huonon laadun vuoksi ja jos et muista, jos laitteesi tarttuu viruksiin tai voit hankkia HBO NYT-tilauksen. Hienoa siinä, että voit saada yhden kuukauden kokeilujakson, ja koska tosiasiassa on vain 6 jaksoa Troonien pelin 8. kaudella, voit peruuttaa toisen kuukauden jälkeen, jos et ole vakuuttunut sivuston sisällöstä se.

Onko HBO-ongelma NYT? Se toimii vain Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, et voi katsella Game of Thronesia. Mutta tämä viesti on siitä, kuinka saada se toimimaan missä tahansa, ja tässä autamme sinua.

Jotta voit seurata valtaistuimien peliä kaikkialla, HBO: n on nyt ajateltava, että olet Yhdysvalloissa. Se on niin yksinkertaista ja silti yhtä monimutkaista.

Kuinka huijaat HBO: ta ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, jotta trooninpelit toimisivat missä tahansa?

Käyttämällä VPN: tä.

VPN on eräänlainen palvelu, jota käytetään kaikkialla maailmassa joko yksityisyyden suojaamiseksi tai palveluiden asettamien lohkojen ohittamiseksi.

Sinun on vain muodostettava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen VPN: llä. No, teoriassa.

Se ei ole niin yksinkertaista, että johtuu tosiasiasta, että HBO: n kaltaiset palvelut ovat tietysti VPN: n kaltaisia ​​asioita ja pyrkivät estämään VPN-palveluita toimimasta niiden ympäristöissä, mikä tarkoittaa, että VPN ei vain toimi.

Ja siellä PrivateVPN tulee sisään. Vaikka muut palvelut mainostavat kuinka monta palvelinta heillä on, valitsemme laatua enemmän kuin määrää. Kun sinulla on valtava määrä palvelimia yhteyden muodostamiseen, on hienoa, kunnes huomaat, että et voi käyttää suurimpaa osaa palvelimista asioihin, joihin haluat käyttää niitä..

PrivateVPN? Sillä ei ole kaikkein vaikeimpia tuotteita, mutta se tukee markkinoiden eniten Netflix-alueita. Siinä on myös palvelimia, joiden Internet-kapasiteetti tulee suoraan IP-siirtojen tarjoajilta, ei pelkästään isännöintiyrityksiltä, ​​mikä tarkoittaa, että saat kaiken kaikkiaan vakaan yhteyden, joka on tärkeää sisällön suoratoistoon. PrivateVPN on myös yksi harvoista palveluista, jotka tukevat DAZN: ää, joka on suoran suoratoiston Netflix.

Toki, jotkut muut palvelut, jotka toimivat myös HBO: n kanssa, mutta jos etsit palvelua, joka tukee kaikkea haluamaasi sen sijaan, että sinulla olisi enemmän palvelimia kuin pystyt ymmärtämään, jotka eivät myöskään toimi useiden palvelujen kanssa, niin PrivateVPN on loistava valinta sinulle. Yksi, joka tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Näin voit saada valtaistuimien toimimaan missä tahansa

Jos olet miettinyt, on Game of Thrones kausi 8 Netflixissä, niin ei ole, mutta on olemassa tapa saada se toimimaan missä tahansa. Tarvitset vain HBO NYT, PrivateVPN tai jonkin muun VPN, joka toimii HBO NYT kanssa, ja hyvin, HBO NYT sovelluksen, josta on blogin viesti sivustollamme. Jotain tarkistaaksesi, haluatko HBO NYT puhelimeesi tai Fire TV Stickiin.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me