Onko FaceApp turvallinen (tietosuojapalvelun kannalta)

Onko FaceApp turvallinen (tietosuojapalvelun kannalta)

Kirjoittanut Michael Smolski, 2019-08-26 11:43:03 in Entertainment


Viime päivinä FaceApp-nimeltä sovelluksesta, joka on suoraan sanottuna ollut olemassa jo useita vuosia, on tullut Internet-hitti. Mutta vaikka siitä tuli hitti, uutissivustot ja televisiokanavat saivat sen välittömästi sovellukseksi, joka ei ole mahdollisesti turvallinen. Sivustona, joka kattaa Internetin yksityisyyden ja palvelun, joka suojaa sinua Internetissä, päätimme kattaa FaceApp-turvallisen lopullisesti.

Ihmiset kysyvät, onko FaceApp-turvallinen vain siksi, että se tulee venäläisiltä kehittäjiltä

Valitettavasti FaceApp-turvallinen kysymys esitetään vain siksi, että siitä on tehty venäläisiä kehittäjiä.

Jos FaceApp olisi amerikkalainen, kukaan ei välitä.

"Vain siksi, että olet venäläinen, saa sinut automaattisesti sidoksissa Venäjän hallitukseen ..." - Melko paljon mitä uutissivustot sanovat.

Mutta onko FaceApp turvallinen?

Se riippuu siitä, mitä määrittelet turvalliseksi.

Kyllä, annat FaceAppille valinnan käyttää kuviasi sovelluslupien suhteen. Eikö se pidä paikkaansa muissa sovelluksissa? Eivätkö he teknisesti voi tehdä kaikkea mitä venäläinen yritys voi tehdä?

Jos teoriassa FaceApp kerää kaikki kuvat, huomaat sen puhelimesi asetuksissa. Voit nähdä kuinka paljon tietoa mikä sovellus käyttää. Testissämme FaceApp ei ole mennyt lähelle sitä, mitä Google tai muut amerikkalaiset yritykset tekevät.

Ei ole niin, että FaceApp ei kerää tietoja ollenkaan. Se on, ja puhumme siitä paljon enemmän, kun jatkat lukemista. Mutta loogisesti puhuen siitä, kuinka paljon tietoa FaceApp käyttää, jos he lataavat kaikki kuvasi, kuten jotkut uutissivustot ehdottivat, se näytetään, koska se vie lataustiedot. No, elleivät he lataa kuvia jollain erittäin matalalla resoluutiolla, mutta sitten taas, jos ne olisivat, se ei olisi tarpeeksi hyvä käyttää.

Onko Amerikka niin viaton, kun se tulee sovelluksiin?

Uutissivustot tekivät massiivisen keskustelun siitä, onko FaceApp turvallinen, minkä seurauksena FBI tutkii nyt sitä, mutta ovatko amerikkalaiset sivustot sovelluksia, jotka ovat viattomia sovellusten suhteen?

Uutissivustot? PrivateVPN kertoi aiemmin siitä, kuinka lukea amerikkalaisia ​​uutissivuja Euroopassa sen jälkeen, kun Los Angeles Timesin kaltaiset sivustot eivät toimineet, koska ne eivät sopeutuneet EU: n tietosuojalakeihin. Se on lopulta korjattu, ja sivusto toimii nyt. Mutta se ei ole toiminut vähintään viiden kuukauden ajan, ennen kuin GDPR esitteli heidät, ja mahdollisesti enemmän, koska emme suoraan sanottuna tarkistaneet, toimiiko se vai ei kyseisen viestin jälkeen, kunnes tarkistimme sen tähän virkaan..

Voi noille säännöille? Kaikki tietivät heistä vuonna 2016. 2 vuotta ennen niiden käyttöönottoa...

Se on kuitenkin vain jäävuoren huippua.

Paras esimerkki siitä, miksi sillä ei ole väliä mistä sovellus tai sivusto tulee? Heillä oli VPN-palvelu nimeltään Onavo, joka nyt ei onneksi toimi.

Nyt puhumme taas VPN-palveluista tämän artikkelin lopussa, mutta tiedä toistaiseksi, että VPN-palvelujen tarkoituksena on pitää sinut turvassa Internetissä, olipa kyse sitten hallitukseltasi, Internet-palveluntarjoajalta tai Wi-Fi-omistajalta. . Tietojen on tietysti aina läpäistävä salattuakseen, joten VPN-palvelu on tavallaan ainoa palvelu, joka pystyy sieppaamaan kyseiset tiedot. Ja hyvin, juuri se Facebook teki. Se käytti VPN-palveluaan kerätäkseen tietoja, joita se sitten käytti mainostarkoituksiin.

Itse Facebook? FTC on saanut viime päivinä sakkoja 5 miljardilla dollarilla käyttäjien tietojen suojaamisen laiminlyönnistä.

Siksi, kun kysyt, onko FaceApp-turvallinen, kun otetaan huomioon, että se vie jonkin verran tietoja, sinun on myös otettava huomioon, että kaikki muutkin tekevät liian.

Koska kaikki kerää tietoja, onko sillä merkitystä?

Meidän on tehtävä yksi asia selväksi.

Tiedonkeruu on yleensä hyödyllistä.

Ilman sitä suurin osa liiketoiminnasta menettäisi toimintansa, koska mainokset tavoittavat väärät ihmiset, jotka eivät välitä.

Ilman tiedonkeruua yrityksillä, jotka tekevät tutkimuksia, ei olisi tarvittavia tietoja ihmisten auttamiseksi.

Mietitkö koskaan, kuinka Google tietää liikenteestä, kun se kehottaa sinua menemään toiseen suuntaan? Se käyttää sijaintiasi ja monien muiden sijaintia.

Tosiasia on, että suurin osa meistä huolehtii siitä, että yritykset keräävät tietoja, joilla ei ole merkitystä, koska kukaan ihminen ei koskaan katso sitä, koska sitä on liikaa, sillä nämä tiedot tekevät yleensä elämästämme parempia sen sijaan, että keskitytään todellisiin uhkiin. Internet, jota käsittelemme myöhemmin tässä viestissä.

Ihmiset ajattelevat usein, että Kiina on paha, ja sensuroi kaikkia. Se käyttää varmasti sensuuria, mutta yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi sillä on oma sosiaalinen media, on se, että se voi kerätä tietoja omia etujaan varten.

Mikään muu viesti aiheesta ei ole FaceApp turvallinen puhunut tästä?

Onko FaceApp turvassa henkilöllisyyttä varastavien ihmisten näkökulmasta?

On suuri pelko siitä, että kerättyjä kuvia käytetään henkilöllisyysvarkauksiin ja että kasvosi lopulta käytetään esimerkiksi pornovideoihin, etenkin FaceAppin fantastisten AI-ominaisuuksien vuoksi.

Ja se on tietysti potentiaali. Mutta riippumatta siitä, käytätkö FaceAppia vai ei, sillä on joka tapauksessa potentiaalia, johtuu siitä, että ystäväsi oli utelias näyttämään tai johtuu siitä, että sinut tunnetaan paremmin.

Tässä on asia, käytätkö sitä vai et, olet potentiaalisesti alttiina tällaisille asioille, pidät siitä vai ei, varsinkin jos sinut tunnetaan paremmin.

Haluatko suojella itseäsi kaikilta riskeiltä, ​​jotka johtuvat siitä, että joku saattaa sinut jonkun kehoon? Älä koskaan lataa kuvia itsestäsi. Se on viime kädessä kaikki mitä se vie. Ei aivan käytännöllinen?

Kuinka suojaat itseäsi Internetin todellisilta uhilta?

Todelliset uhat? Se on kannettavan tietokoneen kaveri, joka käyttää helposti sitä, mitä kirjoitamme kannettavalle tietokoneelle tai puhelimelle, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä kahvilassa. Olipa kyse osoitteesta ja tiedoista, jotka kirjoitimme ilmoittaessamme lomalle lomalle (seurauksena on, että varas tietää kotimme on ilmainen) vai Internet-palveluntarjoajamme kertoa meille, että he eivät seuraa, mitä teemme, kun olemme samalla kertoi meille, että latasimme jotain, mitä meillä ei pitäisi olla.

Nämä ovat joitain suurista uhista, jotka ovat suuri riski meille, joista kukaan ei puhu. Miksi? Koska kirjoittaminen siitä, että venäläinen sovellus on vaarallinen, on paljon parempi otsikko, huh?

Onko FaceApp turvallinen? Ehkä joitain tietoja otetaan, mutta näin on vain kaikissa muissa käyttämissä sovelluksissa, paitsi jos niitä tehdään maissa, joissa on erittäin tiukat yksityisyyttä koskevat lait, kuten Ruotsi. Suuri uhka? Käytät ilmaista Wi-Fi-yhteyttä kahvilassa, johon menn.

Kuinka pysyt turvassa sellaisten todellisten uhkien suhteen? Käytät VPN-verkkoa.

VPN? Mainitsemme blogissaan useimmiten VPN-palveluita keinona poistaa estettyjen palvelujen estäminen, mutta VPN-palvelujen päätarkoitus on itse asiassa suojata sinua Internetissä.

Miten? Vaihtamalla IP: si ja koostuen esimerkiksi armeijan luokan salauksesta sekoitettuna oikeisiin suojatyökaluihin, kuten IPv6-vuodonsuojaus, DNS-vuodonsuojaus, tappaja kytkin ja App Guard, jotka varmistavat, että jos VPN epäonnistuu, olet edelleen täysin suojattu, koska viime kädessä olet täysin suojattu vain, kun olet 100% suojattu.

Pitääkö VPN turvassa?

Kun käytät VPN-palvelua kaikilla aiemmin luetelluilla ominaisuuksilla, kuten IPv6-vuodonsuojauksella, olet täysin suojattu VPN: ää käytettäessä, mutta se herättää kuitenkin kysymyksen siitä, kuinka turvallisena VPN voi pitää sinut ja mitä se oikeasti suojaa sinua?

Tuo kysymys? Se alkaa mistä VPN tulee. Viime kädessä, vaikka etsimme usein, mitä ominaisuuksia VPN: llä on tai kuinka monta palvelua se voi estää, onko kyseessä DAZN, Hulu tai Hotstar, useimmat eivät koskaan katso, mistä VPN-palvelu tulee. Ja se on tärkeää.

Miksi? Viime kädessä VPN-palvelu, jonka tarkoituksena on suojata sinua, on myös palvelu, joka voi paljastaa sinut, jos maassa on väärä lait. PrivateVPN? Se on peräisin Ruotsista, maasta, jossa on joitain tiukimpia ja parhaita yksityisyyslakia. Tämä tarkoittaa, että vaikka haluaisimme tallentaa käytön lokit, emme voi. Ja Ruotsin järjestelmä? Se noudattaa lakejaan uskomattoman hyvin. Olitpa kuuluisa vai et.

Pitääkö VPN todella turvassa Internetissä? Meillä on koko aihe tästä aiheesta. Lyhyt vastaus? Ei.

VPN suojaa sinua suurilta uhilta, kuten Internet-palveluntarjoajaltasi, jolta tahansa, joka yrittää käyttää tietojasi kahvilassa, ja niin edelleen, mutta se ei suojaa sinua, kun FaceApp, Facebook tai Instagram kerää tietoja. VPN varmistaa, että kaikki lähetettävät tiedot lähetetään ilman, että kukaan muu sieppaa niitä keskellä, mutta kyseisillä palveluilla on silti nämä tiedot, ja jos he käyttävät niitä väärin, et ole suojattu.

Onko sillä merkitystä? Useimmissa tapauksissa ei. Emme vain ole tarpeeksi erityisiä palvelumme välittämiseksi meistä miljoonista tai joissain tapauksissa miljardeista muista.

Joten miksi et suojaa itseäsi internetin todellisilta vaaroilta sen sijaan, että huolehtisit uutissivustojen hype-otsikoista? Aloittaminen PrivateVPN: stä on ilmainen.

Kirjoittanut Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me